חח , \ : אנעררף
ב בתאלוש love אדמוש New member 19/4/07 #22 ../images/Emo204.gif בעזרת ה' שלחתי פרטית ברשמי אני צריכה שהוא יאשר אותי... =] למה מאמי? ואת?
ע עדידוש יוסף New member 19/4/07 #28 גמממממממממממממממניי באההה סוף כל סוףףףףף אני יפגווווש אותכןןןן ! יאייייייייי
H hen love noli New member 19/4/07 #29 יששששששששששששששששששששששש אני באאאאאאאאאאאאאאאה...עכשיו אני ירשםםםם אני חייבת לבואא בנווות?!?!אתןן קולטותת?!?!יחדד עם הבנים..יואוו אני יראה את שרווווווווון שווווווווווב ישששששש..ומפגש מעריציםםם יייייייייייייייש זהוו אני באה ב ט ו ח !!!!!!!!!!!!!!!!#
יששששששששששששששששששששששש אני באאאאאאאאאאאאאאאה...עכשיו אני ירשםםםם אני חייבת לבואא בנווות?!?!אתןן קולטותת?!?!יחדד עם הבנים..יואוו אני יראה את שרווווווווון שווווווווווב ישששששש..ומפגש מעריציםםם יייייייייייייייש זהוו אני באה ב ט ו ח !!!!!!!!!!!!!!!!#
ש שירה הנסיכה New member 19/4/07 #31 תודה שאתם מתחשבים בבגרויות :]]]]]] חח אייזהה הקלה.. אני מקווה שזה לא ייפול לי יום של בגרות... P: בהצלחחההההההה :]
תודה שאתם מתחשבים בבגרויות :]]]]]] חח אייזהה הקלה.. אני מקווה שזה לא ייפול לי יום של בגרות... P: בהצלחחההההההה :]
ד דילב לוי XD New member 21/4/07 #64 ../images/Emo210.gifתגידי לי את השם שלך ואת הטלפון שלך במסר אישי ואני ירשום אותך..
ס ספיר אלמוריש New member 20/4/07 #50 תקשיבבוו בנותת .... => מה אם לא יהיו 700... מעריצותת.. אז לא יעשו את הקליפ אם הגיים בויז ??? אבל לדעתי זה מוגזם 700 .. .. :]
תקשיבבוו בנותת .... => מה אם לא יהיו 700... מעריצותת.. אז לא יעשו את הקליפ אם הגיים בויז ??? אבל לדעתי זה מוגזם 700 .. .. :]