צילומים לקליפ של ה"גיים בויז"

==כנססו מההר== ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעריצים יקרים !!! בעוד כחודש ימים מתכוונים אייל ורוברט הפקות להוציא את הסינגל הראשון מתוך אלבום מספר 2 של להקת ה"גיים בויז". אייל רוברט הפקות בתיאום עם הנהלת האתר הרשמי רוצים לצלם את הקליפ הבא של הבנים יחד איתכם המעריצים . ומה זה אומר: 1. בעוד כשלושה שבועות יצולם הקליפ בשיתוף המעריצים. כלומר: שאתם המעריצים הולכים להופיע בקליפ (לא כמו הקליפ של שמחה) הקליפ הזה הולך להיות יחד איתכם ואתם תצטלמו יחד עם הבנים כמו בהופעה רגילה. אבל יותר יראו אתכם... 2. הקליפ יצולם ככל הנראה בפארק הירקון בתל אביב (כניסה חינם) בנוסף לצילומי קליפ (בתור צ'ופר) יופיעו הבנים בפניכם. 3. אנו זקוקים לקהל של 700 מעריצים מינימום מה שאתם צריכים לעשות הוא להירשם בפורום הרשמי כבר עכשיו ... איך נרשמים ??? שימו לב!!! א.יש משתמש חדש שקוראים לו "הרשמה צילומי הקליפ". ב.אתם שולחים הודעה פרטית למשתמש הזה. ג.אתם רושמים בהודעה הפרטית: שם פרטי ומשפחה טלפון + כמות האנשים שאת יכולה להביא לצילומים (זאת אומרת שכן ניתן להביא כמה שיותר אנשים גם שלא קשורים לפורום אך חייבים לרשום כמה אנשים באים) ד.מיד עם קבלת ההודעה הפרטית ולאחר אישורה – אתם תקבלו אישור הרשמה לצילומים. ה.מי שלא יכולה להגיע ולא משנה למה.. יש ליידע את המנהלים כי חשוב שיהיה לנו לפחות 700 מעריצים בצילומים. ו.הארוע יהיה מתוקשר על ידי: גיא פינס, yב-10, ynet, nrg, ועוד רבים אחרים. ז.כל שאלה לגבי הארוע אך ורק באשכול זה – אין לפתוח אשכול נוסף בנושא. ברגע שנדע יותר פרטים כולל תאריך ושעה – הכל יפורסם ... אנו תקווה לשיתוף פעולה מלא!!! ספרו לחברים על הצילומים והירשמו כבר עכשיו... בתודה אייל רוברט הפקות בשיתוף הנהלת האתר הרשמי נ.ב בקרוב מפגש מעריצים גדול מספר 2 – היכונו!!! = מי באה? אני באה עם השלללט לאביחי כפרעליייו =

../images/Emo110.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נראלי זה יהיהיהבחופששש הגדול!יאאא הלוואיייי עם זה בחופש הגדול אני באהההההההההה גם עם זה לא יכול להיות אני הולכתתתת יאאאא איזה חמודיםם אבל איך 700 מעריצות בקליפפ???זה מלאאא! תודה דילב=]

אהה

אני לא למה להרוס להם תקליפ מסכנים לכו אתם אני יוריד את הקליפ מהבית לראות את היפות שיליי 3> אבל 700 מעריצות טיפלה נסחפו לא !?

../images/Emo110.gifהדרררררררררר

מה את תפוקה??? ברוררר שאת באהה עאלק להרוססס תקקליפפ מה את שפויה?? יאלה יאלה סתמיייי את תלכי!!!!!!!

איזה גנוווב! יעני אני יראה אותכם בקליפ

של הבויז?! קטלני ביותתתתר!!

../images/Emo110.gifנראלי שכןןןן

נראה מתי זה יוצאאאאאאא כי עוד 3 שבועות יש לנו תברר מצווהההההה של אח שלייייי אז זה יכול ליתנגשש בימים האלהה הבנת<?..=\

אני לא יודעת...כנסו

לוידעת אם אני יבוא לא יבוא...אבל מישי יכולה לרשום אותי בכול זאת?? להגיד שאני באה איתה או משו...כי אוליי אני יבוא עם אורטל כפרעליה..
מתיי זה בכלל? כי אם זה לא בחופש אני לא יוכל לבוא\= נ.ב לא הייתי פה הרבה זמן התגעגעתייי!! ושלא תדעו למה לא הייתי פה

צילומים לקליפ של ה"גיים בויז"

מעריצים יקרים !!! בעוד כחודש ימים מתכוונים אייל ורוברט הפקות להוציא את הסינגל הראשון מתוך אלבום מספר 2 של להקת ה"גיים בויז". אייל רוברט הפקות בתיאום עם הנהלת האתר הרשמי רוצים לצלם את הקליפ הבא של הבנים יחד איתכם המעריצים . ומה זה אומר: 1. בעוד כשלושה שבועות יצולם הקליפ בשיתוף המעריצים. כלומר: שאתם המעריצים הולכים להופיע בקליפ (לא כמו הקליפ של שמחה) הקליפ הזה הולך להיות יחד איתכם ואתם תצטלמו יחד עם הבנים כמו בהופעה רגילה. אבל יותר יראו אתכם... 2. הקליפ יצולם ככל הנראה בפארק הירקון בתל אביב (כניסה חינם) בנוסף לצילומי קליפ (בתור צ'ופר) יופיעו הבנים בפניכם. 3. אנו זקוקים לקהל של 700 מעריצים מינימום מה שאתם צריכים לעשות הוא להירשם בפורום הרשמי www.5gameboys.com/forum כבר עכשיו ... איך נרשמים ??? שימו לב!!! א.יש משתמש חדש שקוראים לו "הרשמה צילומי הקליפ". ב.אתם שולחים הודעה פרטית למשתמש הזה. ג.אתם רושמים בהודעה הפרטית: שם פרטי ושם משפחה + טלפון + כמות האנשים שאת יכולה להביא לצילומים+השמות שלהם וטלפונים שלהם! (זאת אומרת שכן ניתן להביא כמה שיותר אנשים גם שלא קשורים לפורום אך חייבים לרשום כמה אנשים באים) ד.מיד עם קבלת ההודעה הפרטית ולאחר אישורה – אתם תקבלו אישור הרשמה לצילומים. ה.מי שלא יכולה להגיע ולא משנה למה.. יש ליידע את המנהלים כי חשוב שיהיה לנו לפחות 700 מעריצים בצילומים. ו.הארוע יהיה מתוקשר על ידי: גיא פינס, yב-10, ynet, nrg, ועוד רבים אחרים. ז.כל שאלה לגבי הארוע אך ורק באשכול זה – אין לפתוח אשכול נוסף בנושא. ברגע שנדע יותר פרטים כולל תאריך ושעה – הכל יפורסם ... אנו תקווה לשיתוף פעולה מלא!!! ספרו לחברים על הצילומים והירשמו כבר עכשיו... בתודה אייל רוברט הפקות בשיתוף הנהלת האתר הרשמי נ.ב 1.בקרוב מפגש מעריצים גדול מספר 2 – היכונו!!! 2.ידוע לנו שחודש מאי הוא חודש של בגרויות לכן אנחנו נעשה הכל כדי שזה לא יפול לכם על הבגרויות וניתן לכם הבדל של יומיים!!

../images/Emo192.gif אמאא אני ה-כ-י מאושרתתת בעולםם

אחריי היוםם הזבלל שהיה לי :| אין דברר כזהה חברותת :\ כולםם נצלניות .. איכככככככככככ

למעלה