צילומים חדשים-ירדן רז

היא באמת ממש חמודה ../images/Emo13.gif

למרות שאני מניחה שברור לך שלדוגמנות היא לא הכי מתאימה? (וקטילות אכזריות יגיעו בהמשך מחברי הפורום נבחרים
)

prezik

New member
להתעלם מזה שאני לא קשורה...

להתעלם מזה שאני לא קשורה..אבל ואוו! את כ"כ הרבה יותר יפה במציאות מהממת

kimi d

New member
אני רוצה להגיד לך איתי

שמסט לסט אתה משתפר, נכון אני לא צלמת מקצועית או משהו אבל זה שיפור שממש בולט לעין .. ממש ממש אהבתי את התמונות . היא חמודה מאוד, רק לא אהבתי את הגוף שלה. בהצלחה

מדהימה :)

יש לה פנים ממש יפות, ניראת מקסימה כזאת :) חח מה שלא אהבתי זה את הרגליים, הן נראות בתמונות קצרות ועבות.. ד"א..ממש אהבתי את הצילומים שלך :)

prezik

New member
היא יפיפיה

מצטרפת לרוב, אהבתי את הצילומים מאוד, לוקשיין נחמד גם

roseZP

New member
הסגנון החדש שלך מזכיר את של עמירם

וזה מסליד... במיוחד תמונות 2,4,5,6,7,9 בקיצור הרוב המכריע...

EtaiLavie1

New member
וואלה תאמיני לי, אם הגעתי למצב שאת אומרת דבר

כזה...מצבי טוב מאוד...אם את אומרת שהתמונות שלי מזכירות את שלו...חחח..אז אני יכול רק לשמוח:) כמה דברים חשובים שאני אגיד להגנתי...כדי שלא תחשבי שאני איזה גנב סגנונות מדופלם:) *אני לא צלם מקצועי, אלא צלם חובב....אני לומד ומתנסה בסגנונות שונים של צילום, זה כמו להגיד שסטודנט לציור שצייר תמונה בסגנון של פיקאסו זה מסליד כי הוא "גונב" את הסגנון של פיקאסו... *כול סגנון וכול דבר שנראה לך הכי מקורי בצילום..והכי מעניין ויפה...עשו אותו כבר עשרות אנשים לפני!...אני בטוח שיש עוד הרבה צלמים בעולם שמצלמים בסגנון הזה של עמירם...ואף אחד לא רודף אחד אחרי השני ואומר "הסגנון שלך דומה לשלי..." *כול אמן ישלו את האנשים שהשפיעו עליו...זמרים מפורסמים שהושפעו מזמרים אחרים...צלמים שהושפעו מצלמים אחרים...אז כן אפשר להגיד שאני ממש מעריך את העבודה של עמירם..אז יכול להיות שעבודתו משפיעה עליי *ודבר אחרון והכי חשוב, עמירם מעביר שיעורי צילום...ככה שסגנונו ויכולתיו מועברים גם לדורות הבאים:) ואין פסול בלראות צלם שמיישם את הדברים שלמד מעמירם..(אני ספציפית לא למדתי אצלו...אבל זה רק בשביל להבהיר נקודה:))

למעלה