צילומים הבאים - 15/1

greeneye

New member
מה לא נעים!?

אנחנו גאים בהיפר-אקטיביות שלנו. אנחנו טיפלה מטורפים. ככה זה.

Yuvalenko

New member
כן, תשתדלו גם בתוך האולפן לא לנשום

ולא למצמץ עם העיניים כי זה עושה להם צפצופים באנטנות.

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו גל, את יודעת.. אנחנו בלי רעש זה פשוט לא אנחנו.

mati88

New member
באמת גל...

אפילו שאני לא באה לצילומים, לא יכולתי שלא להגיב על נימת הזילזול הבוטה שלך....("היה צלילל זלזול...." קרעתי את יובל
) באמת, ככה את מכירה את העבדים הנאמנים שלך? (קרעתי את עצמי) אנחנו רעשניים? לההההההההההההההה (כההההההה להההה כההה...) בקיצור, אם אנחנו לא מפריעים לאפ אחד, אז למה שלא נהיה רועשים ונרגשים (חרוז!) כהרגלנו? ועל אחת כמה וכמה (ח"ח לי על השפה של יובל) למה שנתבייש בזה ושיווצר מצב לא נעים? אלא אם כן...יש פה משהי אחרת שמתביישת בעבדים שלה...

~*~gaL

New member
זלזול?

אני מצטערת אם זה מה שניתן היה להבין מההודעה הזאתי. ואני, לא מתביישת, חלילה. שוב אני מזכירה - אמרתי את זה בשבילכם. בשבילנו. זה לא שצריך לשתוק כל הצילומים ולהיות כמו כל שאר הקהל האטום שיש שם, אני רק אומרת - בלי הגזמה. כי אתם יודעים שלא כ"כ רוצים אותנו שם, זה הרי מה שאנחנו מרגישים. ואני פשוט לא רוצה שישתמשו אפילו בדברים קטנים כמו אלו נגדנו, זה הכל. יש הבנה?

Yuvalenko

New member
מתי, אני רוצה להבין - אני הייתי ישן

שנת ישרים עמוקה ביותר כשכתבת שורות אלה (ישנתי איזה 13 שעות, אללה יסטור... את אמרת אלן יוסטון?!?) ובכל זאת, הצלחת להזכיר אותי פעמיים ואף לתת לי קרדיט על העברית שלך! א. תודה רבה. באמת.
ב. הקרדיט כולו שלך, מתי, את יודעת דברים כאלה אפילו יותר טוב ממני.. ג. אני שמח שנהנית לקרוע אותי. ד. כל התשובות נכונות. ה. אלוהים. (טל)

פIלי

New member
יער כאן, ויאללא בלאגן

אני + 1 (אלא אם כן הכרטיס הזה קריטי למישהו, אז אני יבוא לבד). ווע שנים לא ראיתי את כולם.. איזה יופי לבוא סוף סוף..

Yuvalenko

New member
יופי, תבוא למה לא. כולכם תבואו,

בכיף, בכיף אני אומר - דווקא בשבוע שאנילא יכול להגיע.

פIלי

New member
נביילה

דווקא מתי שאני בא אתה לא בא? ככה יפה? איך אני יחזור לתחנה המרכזית עכשיו? הא? הא?

Yuvalenko

New member
חוצפן!!

פעם הבאה תתאם איתי ותבוא כשאני בא. וזה כולל את כולכם! בושה. פשוט בושה. אני פורש. נמאס.

ביטול...../images/Emo80.gif

אני צריכה לבטל... כי חברות שלי בטוח עושות לי משהו בגאז וממש ממש ממש לא נעים לי לבטל... אני ממש מצטערת... אני כבר מתה להכיר את כולכם... גל לא מפסיקה לדבר עליכם! ברצינות!

Yuvalenko

New member
יופי, אז את באה חמישי הבא...

ואז תכירי גם אותי. יאללה, מי מצטרף אלינו? מי??... כולם ב22!! 22, זה תמיד ביחד....

אני באה רק בעוד שבועיים...../images/Emo80.gif

זה נשמע כמו נצחחחחחחחחח עד שאני יגיע! אבל בעזרת השם עוד שבועיים אי יבוא ואני יכיר את כולכם!

שלנג

New member
גלללללל

אני מזה מצטערת אבל קבעו לי מבחן ענק במתימטיקה יום ראשון אז זה יהיה מסובך להגיע... אם אי אפשר לבטל עכשיו אז אני אבוא אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה סליחה ואם אפשר לבטל... יעלושי

~*~gaL

New member
---------->

גל + 1 שלי + 1 גל ליהי + 1 אביעד + 1 רבית + 1 ספיר יער + 1

למעלה