סורי על הבוטות אבל... אנחנו לא פורום כרטיסים. *מזכיר לי את תקופת אנ"ה. לכו ל\תתקשרו להפקה לכרטיסים*
G greeneye New member 5/5/04 #20 סורי על הבוטות אבל... אנחנו לא פורום כרטיסים. *מזכיר לי את תקופת אנ"ה. לכו ל\תתקשרו להפקה לכרטיסים*
G greeneye New member 5/5/04 #22 לא נוווווו אני לא רעהההההה מיטל תראי מה עשית ואע. פשוט...זה...לא שיש לנו סידור מיוחד. צלצלו להפקה. קבלו כרטיסים. גם לאנ"ה.
לא נוווווו אני לא רעהההההה מיטל תראי מה עשית ואע. פשוט...זה...לא שיש לנו סידור מיוחד. צלצלו להפקה. קבלו כרטיסים. גם לאנ"ה.
B BarB3 New member 5/5/04 #23 חחחחח נסלח ונשכח (דיבוקיייייי ) אבל רק להבהיר- אני לא באתי לכרטיסים.. באתי ליות בפורום, ואז האשכול הזה היה למעלה והעין שלי לא יכלה לקלוט את הקטע של הכרטיסים לא נורא- מחכה עדיין לעכונה חדשה של החטא ועונשו וארץ נהדרת (גררר ביטלו את זה בקיץ )
חחחחח נסלח ונשכח (דיבוקיייייי ) אבל רק להבהיר- אני לא באתי לכרטיסים.. באתי ליות בפורום, ואז האשכול הזה היה למעלה והעין שלי לא יכלה לקלוט את הקטע של הכרטיסים לא נורא- מחכה עדיין לעכונה חדשה של החטא ועונשו וארץ נהדרת (גררר ביטלו את זה בקיץ )