צילום רחם

LOVE2015

New member
צילום רחם- הסבר קצר

מנומשת! אל תמותי מפחד! ואל תקראי את כל התגובות המפחידות!
אני מתתי מפחד בידיוק כמוך כי קראתי את כל התגובות של הנשים שעברו את זה...
באתי לשם רועדת ממש והבדיקה הייתה ממש לא נוראית כמו שעושים ממנה.
נטו היא שלוש דקות גג, את מרגישה קצת לחץ באזור הבטן עוצמת עיניים חושבת על דברים טובים וזה עובר ממש מהר ומיד
אח"כ לא הרגשתי כלום... אמרתי מראש בעבודה שכנראה לא אגיע בגלל כל ההפחדות האלה והגעתי לעבודה כי הרגשתי פשוט מעולה
אפילו הרגשתי סוג של הקלה שעברתי את זה בקלות .
אגב אני בכללית ועשיתי את זה בבית חולים השרון אצל ד"ר טוגנדרייך בהמלצת הרופא נשים שלי וכאשר קראתי תגובות באמת כולם מזכירים את שמו לטובה.
אומרים שיש כאלה שנכנסות להריון בקלות בחודשים של אחרי הבדיקה אז המון בהצלחה! לבוא בגישה חיובית ואופטימית :)

תודה על ההסבר המרגיע

אבל מצד שני ישבנות שעשו פל ואמרו שבקושי הרגישו, אני הרגשתי כאילו תולשים לי חתיכה מבפנים אםלא את כלהרחם..... והרופאהיה מהירועדין...
אז זה מפחיד אותי בטירוף....

LOVE2015

New member
צילום רחם

אין לי מושג מה זה פל אבל באמת שאני חושבת שכל בדיקה זה שילוב של כח סבל עם מבנה אנטומי.
לך נותר לנסות להיות כמה שיותר רגועה אפילו שקל להגיד וקשה ליישם ולחשוב שבסופו של דבר הכל זה למען
מטרה טובה :)

כולן מתות מפחד לפני

לנשום עמוק, ולעבור את זה ...

לניאדו

הי ,
אני בכללית
אישרו לי לבצע את הצילום בלינאדו ( זה היה ביה"ח שנתן לי את התור הכי מוקדם בהתאם למחזור)
הצוות היה מקסים. גם הרופא. לקחתי 2 אופטלגין שעה לפנ הצילום. במהלך הבדיקה שערכה דקות בודדות הרגשתי טיפה כאב ולחץ אולי גם בגלל שהייתה לי סתימה באחת החצוצרות. אבל זהו. זה נגמר.

tammi1111

New member
הי

אני עשיתע את הצילום אצל הרופא שלי בקופה (לאומית) מה שקצת כואב זה ההזרקה בלחץ אבל קחי משכח כאבים לפני וזה ממש בסדר

tamari37

New member
צילום רחם - תגובה

הבדיקה עצמה היא עד דקה וחצי
אם מרפים את השרירים הפנימים והכל זה הולך חלק ומהיר
הכאבים שבאים אח"כ הם בתוך הרחם - לוקחים משהו לכאבים וזהו
למחרת יום חדש כאילו לא היה
הבדיקה הזאת נשמעת הרבה יותר ממה שהיא - באמת שהכל קשור לגישה מגיעים איתה לבדיקה
אני בעד חיוביות שיהיה בהצלחה

עשיתי אתמול צילום רחם - רשמים ושאלה על תוצאות

אז עשיתי אתמול, במכבי אצל ד"ר טוגנדרייך.
האמת שקראתי את כל התגובות לפני ואת כל ה"לא נעים, לא נורא" והלכתי אופטימית.
לא כאב לי הכנסת הספקולום ולא הצינורית, אבל ברגע שהוא החל להזרים את היוד לא יכולתי להתאפק, ויש לי סיבולת לכאב. בדיעבד זה באמת היה נורא קצר, אבל באיזשהו שלב הרגשתי שאני לא יכולה לסבול את זה יותר. לדעתי אפילו התחלתי לצעוק מכאב. הוא שאל אותי אם להפסיק, ואמר שאם כן אז נצטרך לעשות הכל שוב. אמרתי לו שיתעלם ממני ויסיים עם זה כבר. לדעתי הוא אמר משהו לאחות לידו שיש מצב שיש פה חסימה אבל מרוב שכבר הראש שלי לא היה שם לא הקשבתי ולא שמתי לב.
הוא ספר לי 10 שניות אחורה, סיים ואמר הכל בסדר, אל תדאגי והלך.
לא הספקתי לדבר איתו בכלל ולא לשאול כלום כי האמת שהייתי עסוקה בלבכות ולרחם על עצמי.
אני לא רושמת את זה כדי להלחיץ אף אחת, אבל לדעתי צריך לקחת בחשבון שזה יכול להיות גם די כואב.
אני באתי בגישה של לא נורא, קטן עליי וזה תפס אותי לא מוכנה.
אח"כ היה לי דימום די משמעותי בערב.
היום כבר יש רק הכתמות וקצת אי נעימות בבטן התחתונה, תחושה כזאת של טרום מחזור, אבל לא משהו שאי אפשר לסבול.
אבל הנה אני יום אחרי ועדיין בהחלט מרגישה את זה.
&nbsp
בכל מקרה בדף תוצאות שקיבלתי רשום שהכל תקין והמעברים תקינים.
רציתי לשאול אם מישהי נתקלה -
האם אם היו חסימות והם פתחו אותן עם היוד הם רושמים שהכל תקין וזהו או שהם מציינים שהיו חסימות שנפתחו?
אני די בטוחה ששמעתי אותו אומר אולי יש חסימה... אבל לי הוא לא אמר כלום על זה ובדף תוצאות הכל תקין.
מה גם שאני מנסה למצוא הסבר למה כאב לי כל כך...
&nbsp

הייי מתלתלוקה

שמחה לשמוע שאת אחרייי!!
במידה והייתה חסימה ופתחו אותה היו רושמים את זה...
בכל מקרה, כשאת מגיעה לרופא הפוריות, תביא לו את הדיסק שייראה את הצילום בעצמו, לא לתת לו רק את הדף של הפיענוח, הרבה רופאים מדלגים על הדיסק ונוצרים פספוסיים מאוד לא רצוייים.

היי אבטיחית

תודה על העידוד!
תמיד נחמד לקבל מילה טובה מ"פנים" מוכרות :)
אני אביא את הדיסק לרופא פוריות פעם הבאה שאגיע אליו (למרות שאני מקווה שהסבב הנוכחי יצליח ואני לא אצטרך להתעסק עם זה כבר...)
אוף...היום אני כבר יומיים אחרי הבדיקה ועדיין יש לי דימומים....זה ממש מטריד אותי.
אין מצב שהוא נלחץ מזה שצעקתי מכאב והפסיק באמצע סתם ורשם שהכל בסדר, נכון? אני בטח סתם פרנואידית....

לא נראה לי

רופא לא ייסכן את השם שלו במידה ועלה על בעיה ופתר אותה יירצה לכתוב את זה בשביל הקרדיט...
ואם לדעתו הצילום היה לא תקין לא היה מנסה לרשום שתקין....
&nbsp
אבל.. לפעמים עיינים של רופא אחד ועיניים של רופא אחר רואות שונה... אז ממש חשוב שהרופא המטפל גם ייראה את הדיסק...
ולגבי הדימומים... אם זה הכתמות אז תני לזה עוד זמן.. אם דימום אדום ורציני אולי שווה לפנות לרופא רק לוודא שהכל בסדר
&nbsp
והלוואי שתצליחי החודש!!
הזרעות עם הורמונים?

כן, הזרעות עם הורמונים

כבר פעם שנייה...
מאוד מאוד מקווה שהצילום רחם יתרום לכך שלפחות הסבב השני יהיה מוצלח הרבה יותר מהראשון שנחל כשלון נחרץ.....

אולי הכאב נגרם מכך שנוצר דימום?

לי לא היה דימום...
הבטן הרגישה נפוחה עד הערב, כמה שעות אחרי וזהו.

לא יודעת

ממש מטריד אותי גם שכאב לי באופן קיצוני וגם התחלתי להיות פרנואידית שאולי כי צעקתי והתפתלתי מכאבים הוא ריחם עליי ועצר באמצע וסתם רשם לי שהכל תקין ואולי משהו התפספס....כי אם הכל תקין איך כאב לי כל כך?
ועדיין יש לי דימום! כמו מחזור ממש חלש...

כאב הוא עניין אישי מאוד

יכול להיות שכאב לך כי נבהלת ולא ציפית את זה,
זו לא בדיקה ארוכה, אין לו סיבה לכתוב שהכל תקין אם יש משהו לא תקין, חס וחלילה.
ברגע שעברת את השלב של הכאב החזק, הבדיקה המשיכה ונגמרה.
באמת שזו בדיקה קצרה יחסית....
יכולות להיות הרבה סיבות לכאבים בזמן הבדיקה,
אולי כדאי לקפוץ למוקד לבדוק מה מקור הדימום...
&nbsp
תרגישי טוב
&nbsp

למעלה