התכוונתי כאב יותר בגלל הבהלה לא שלא כאב...    
ק קושקושית2012 New member 16/6/15 #27 דר טוגנדרייך מקבל דרך כללית גם? איפה מבצע את הבדיקה? אני רוצה ללכת לרופא ממשמומחה בתחום, לא לאיזה ״קצב״ או עם פחות ניסיון....זה מפחיד אותי
דר טוגנדרייך מקבל דרך כללית גם? איפה מבצע את הבדיקה? אני רוצה ללכת לרופא ממשמומחה בתחום, לא לאיזה ״קצב״ או עם פחות ניסיון....זה מפחיד אותי
מ מתולתלוקה New member 16/6/15 #33 אני עשיתי דרך מכבי אז אני לא יודעת על כללית אבל ממה שקראתי באינטרנט לדעתי הוא מבצע גם באופן פרטי
מ מודאגת3313 New member 16/6/15 #36 מקבל בבי"ח השרון דרך הכללית אבל כל ניסיון שלי להתקשר אליהם לקבוע תור- נענה ב"אין לנו תורים ולא ידוע מתי יפתחו תורים חדשים" אני החלטתי ללכת אליו באופן פרטי- 1800 ש"ח בנארא ברמת גן. קבעו לי תור לאותו שבוע
מקבל בבי"ח השרון דרך הכללית אבל כל ניסיון שלי להתקשר אליהם לקבוע תור- נענה ב"אין לנו תורים ולא ידוע מתי יפתחו תורים חדשים" אני החלטתי ללכת אליו באופן פרטי- 1800 ש"ח בנארא ברמת גן. קבעו לי תור לאותו שבוע
ק קושקושית2012 New member 18/6/15 #45 את בטוחה שזה בנארא? נכנסתי לאתר שלהם,דר' טוגנדרייך לא מופיע שם.. וכשחיפשתי את שם הרופא בגוגל - הכתובת היא: בי"ח אסותא רחוב הברזל 20 רמת החי"ל קומה 2 , תל אביב-יפו
את בטוחה שזה בנארא? נכנסתי לאתר שלהם,דר' טוגנדרייך לא מופיע שם.. וכשחיפשתי את שם הרופא בגוגל - הכתובת היא: בי"ח אסותא רחוב הברזל 20 רמת החי"ל קומה 2 , תל אביב-יפו