צילום נדיר של...

המטיייל

New member
צילום נדיר של...

סגירת מתלים הרמטית של xr600. חלק מחבורת המטיילים עשו גיחה משובבת למגרש המשחקים בבן שמן. יש הרבה תמונות אבל זו נראית לי מיוחדת ונדירה... אגב, האופנוע לא ראה שטח (טוב, אין לא עיניים) ולא הרגיש אבק. אגב, הרוכב לא נטל את המרשם היומי וזו התוצאה....

enigo

New member
דווקא נראית נחיתה טובה...

על שני הגלגלים בו זמנית, ולא על אחד מהם בלבד (מילא אחורי, אבל לנחות על קדמי...). מה לדעת הכלב המשוגע שגוי בנחיתה???

mad dog 3

New member
חסר לי משהו...../images/Emo107.gif

מאחר ומדובר בנחיתה על משטח פלאטו קשיח אני הייתי בוחר לנחות עשירית שנייה קודם על האחורי ומיד לפתוח גז רצחני שיאלץ את האופנוע לטוס קדימה ועל ידי כך לא לסגור את השוקים. אין לי בעייה שהאחורי ייסגר...חוץ מבומבה בגב...אין נזק ממשי!!! אם הקדמי יסגר...אני עלול לאבד את הפרונט...ולאבד את עצמי לדעת!!! מה שבאמת רואים שלא נעשה זו פתיחת גז מיידית ברגע הנגיעה של האחורי בקרקע...אם היה דבר כזה...היינו רואים שובל קטן של גיר לבן עף מהגלגל האחורי!!! ותירגעו...לא התכוונתי ללגלג על אף אחד...אתם מתחילים להפחיד אותי

enigo

New member
אל תפחד... טובה... טובה... ../images/Emo13.gif

השאלה היתה כנה. איך נדע אם לא נשאל??? הרעיון של גז בנחיתה מוצא חן בעיני, עכשיו אני צריך למצוא מקפצות עם משטח נחיתה בלתי מופרע.

Asaf-a

New member
מה סופו של מי שלא יודע לפרגן....

דווקא נחיתה מצוינת!

המטיייל

New member
maddog, הרוכב המצולם...

היה יותר באויר וקיפץ מעל סלעים יותר ממה שאכלת פלאפל! אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד, אתה לא מקבל משכורת פר אות. הנחיתה הייתה מצוינת. וכן, תתן גז איך שהאחורי נוגע. השאלה באיזה מצב אתה רוצה להגיע לבית חולים.

hananlv

New member
אדון מטיילי אתה קשקשן

אם היה לך מושג מי זה ה MADDOG ואילו השגים יש לו בתחום תחרויות האנדורו היית מחריש לנצח.. אותך אם כל הכבוד עוד לא ראינו באיזשהיא תחרות אז עדיף שתשב בפינה שלך ותתביש

enigo

New member
מרשם ואליו לכולם, ומיד!

מה קורה לכולם? מאיפה עודף האגרסיות? סה"כ אם הכלבלב לא אוהב פלאפל אז יתכן מאוד שהמטיל צודק בטענתו (אם כי ההמשך קצת אגרסיבי מדי). וחנן, גם אותי לא ראית באף תחרות, לפחות לא כמתחרה. האם גם אני אמור לשבת בצד ולהתבייש? (ואם כבר קטע הבושה מנדטורי, אפשר לפחות לרכב בצד ולהתביש?
). בקיצור, זה פורום נחמד וידידותי מאוד, אבל היום נתקלתי כבר בכמה תגובות זועמות אן מעליבות ללא כל פרובוקציה מיוחדת. אז כולם לקחת נשימה עמוקה, לחייך קצת (ולעזאזל הקמטים!) ולקחת דברים יותר באיזי. אם העצבים יגיעו אפילו לרכיבה, מה הועילו חכמים בתקנתם???

hananlv

New member
יש גבול לכל תעלול

במקום להגיד תודה שהבן אדם מועיל לתת לו טיפים חשובים הוא מתווכח איתו למי יש יותר גדול? וכאשר מי שמעניק את הטיפים הוא מבכירי הרוכבים בארץ שנושא באמתחתו אליפות הארץ! ועוד אחת בדרך ראוי היה שהאדון מטייל ינמיך קצת את חוטמו

STIVENZ 426

New member
דווקא חנן צודק..

וגם סטיב טעה את הטעות הזו.. ותקף את הכלב על לא כלום.. יש לו כבוד, תנו לו כבוד, מגיע לו כבוד. לכלב המשוגע, ולחנן. סטיב

המטיייל

New member
באיזה פינה?...

עוצמת התגובה כעוצמת השחצנות! כמות המתחרים היא אולי פרומיל מכלל רוכבי השטח. וכמו בתחרות מלכות היופי - הכי יפה היא לא תמיד הכי יפה באמת שיש!!! היא פשוט זו שהגיעה לתחרות! אולי הmaddog רוכב מצוין אבל אני בטוח שעיצותיו אינן חקוקות בסלע והוא לא יכול לקטול מישהו שלדעתי יכול לו ואולי אף יותר. לא יודע. הבאתי כאן צילום יפה וקשה לתפוס שלא במקרה וישר יש כאן צרור עיצות ומחוות אגו. לא לזה התכוונתי. קשה לך לפרגן - לך תתחרה, אל תקטול! אני לא מתחרה, לא אתחרה ואני לא מתיימר להיחשב כמקצוען וזה עדיין לא מוריד ממני כלום!

hananlv

New member
כנ"ל גם בגרנד פרי

ראשית : גם בגרנד כמות המתחרים פרומיל שבפרומיל מאשר מספר הרוכבים... ולמרות זאת אין עורערין שאלו המתחרים הם הרוכבים הטובים ביותר נקודה!! שנית: העצות שMADDOG נתן אינן חקוקות בסלע כמובן אלה שהן הרבה יותר מקצועיות ומגובות בידע שנצבר בתחרויות ידע שאגב אתה כל עוד לא תתחרה לעולם לא תוכל להגיע אליו. אתה רשאי כמובן לא לקבל את העצות שלו או של כל מישהו אחר אבל הסגנון שבו דחית את העצות שלו היה שחצן ומתנשא ומקומם בפרט שבעיני מי שמעולם לא התחרה צריך לשתות את דברי מי שהתחרה וזכה באין ספור מרוצים כתורה מסיני.

המטיייל

New member
חנן...

כל ההתלהמות המיותרת הזו התחילה ממה שהדליק אותי וזה כותרת התגובה "זה מה שקורה למי שלא יודע לנחות". אני לא מתיימר להיות מקצוען וגם לא ידען גדול בתחום אבל ראיתי שתיים שלוש תחרויות וגם איזה רוכב מקצועי וחצי כך שאני יודע על מה אני מדבר. ההשוואה לגרנד פרי ממש לענין - הרוכבים שלנו, כמו הכדורגלנים שלנו - ברמה בינלאומית, עשויים ללא חת ומצקוענים בכל רמ"ח אבריהם. יש לי הרבה כבוד לכל המתחרים, למקצועיותם, ולכישרונם (הגדול, באמת), עד שאחד פותח את הפה שלו כמו שהוא פותח אותו. באותו רגע הוא הופך לשוויצר. כאלה, אני אישית לא סובל ואין לי סבלנות להתאפק. בא נגיד ככה, ואני עומד בבטחון מלא מאחורי הנ"ל: אם היה לי הרקע והידע כמו של הרוכב בתמונה, הייתי מתחרה ב- maddog רק כדי להשתיק את כל המתלהמים.

נו מה רצית...הכלב משוגע...לא?../images/Emo3.gif

"זה מה שקורה למי שלא יודע לנחות" = התלהמות?! נו באמת... היועצת מציעה תיקון : "זה מה שקורה למי שלא נוחת טוב" . ועוד בעניני נחיתות , היועצת נחתה פה ומשום מה תחושה בה שלמטייל רגשות נחיתות , והיועצת תוהה למה ומדוע?
אמנם היועצת מסכימה כי הכלב המשוגע - משוגע
, וליועצת יש בנוסף לשתיים הגדולות גדולות...עוד שתיים , ובאותן שתיים מדוברות היועצת לא שזפה לא התלהמות מאת הכלב המשוגע וגם לא :"שוויצריות" אז על מה המהומה?! על מאומה. והמטיילת החדשה? מטיילת כבר?

hananlv

New member
אולי הכותרת הזו הייתה מעט מוגזמת

ברם אולם - לדעתי הוא היטיב לתקן את עצמו בהמשך ובפרט באותה הודעה בה פירט כיצד לנחות כהלכה ואגב אין דבר שישמח אותי יותר מאשר מישהו שיבוא ויתחרה בכלב המשוגע - הקטגוריה בה הוא מתחרה משוועת למתחרים חדשים

נתתי לזה להמשך ..עד כאן חברה

די ומספיק נא לקרוא את כללי הפורום היטב וזה כולל את כ-ו-ל-ם ואגב אם תדבר יותר מידי חנן אני יבוא לכלבלב עם TMAX וייתן לו בראש ולמטייל אגיע עם SX125 לטיול חוצה ישראל נו ב-א-מ-ת שניכם "מעט " מבוגרים המטייל התכוון להראות תמונה ( דווק מעניין התזמון של הצלם ) הכלבלב התכוון לתת עיצה אבל חטא בכך שנתן " הערה " חנן ...נו זה חנן אתו אני לא מתווכח במיוחד שיש לי אצלו מדבקות יועצת ...עוד יותר חסר לי להתערב וסטיבי ...נו דווקא ממך אין לי מה לחשוש אז .....סטיבנס לבית 426 אתה מוזהר !!! דירבלק לחזור על זה שנית !! ולא ...ניקח לך את הTS ..שמעת

STIVENZ 426

New member
נו באמת...../images/Emo3.gif

הרי כולם יודעים שדובון על TMAX הוא בכלל לא אתגר.. והTS? היום הוא אצלי, אך מי ידע מה יהיה מחר? הדובון בכלל נהיה מפוייח לא מכבר.. ולכן, אל לנו לשוב לנבור בעבר.. (לא שיש לכל השיר הדבילי הזה משמעות, אבל אתה בטוח מבין למה אני מתכוון..
) וחוץ מזה, לך תדע.. אולי יש דברים שנסתרים מקולרגול וידועים לסטיב?
סתאם.. אבל אני רוצה שיירשם בפרוטוקול, שעוד לפני שקולרגל העלה את ההודעה הזו הוא כבר התקשר להתנצל..
ואתה יודע מה? במחשבה שניה, אולי יהיה לTS יותר טוב אם ייקחו אותו.. גם ככה הוא עומד מכוסה במחסן, ופרט להנעה פה וסיבוב בחניה שם הוא לא מקבל יחס.. בכל מקרה, תדע, בשם כל יושבי היער, אנחנו אוהבים אותך
אפילו כאשר אתה מפוייח.. ואוסיף ואומר שנאהב אותך יותר אם תתרום לסטיב את ה50 סמ"ק שלך.. טוב, מספיק גיבובי שטויות להיום.. סטיב.

למעלה