נחית רכה -תיקון טעות מלפני שבוע
שלום לכולם, אני הגורם להתלקחות ההתכתבותית מה- 15/7/02 בעיניין תמונת הנחיתה שלי שהמטייל הפיץ. לא מעוניין להרים ת´טורים שוב, אבל פשוט לא יכול להתאפק מלהגיב (למרות שעליתי על זה אחרי כשבוע, בעוונותי): הרעיון שלמרבה הפלא התקבל על ידי אי-אלו חברים בפורום, כאילו אפשר לראות בתמונת סטילס האם הנחיתה הייתה על האחורי או לא -מופרך ביסודו !!! שימו לב - עבדכם נחת על האחורי, אבל - לא יאומן- איכשהו גם הקידמי סגר (כמעט) מהלך שבריר שנייה אח"כ. עניין של פיסיקה דינמית במיטבה, גם אם מורכבת מעט. גם בתמונה שחליל הפיץ לא קיים מצב שהאופנוע ימשיך בווילי מהנחיתה. מייד אח"כ הקידמי יתרפס על אמא אדמה. ועוד טיפ קטן לגבי הגז והשובל: בקפיצה קונבנציונלית נכון ומומלץ לנחות עם גז (כדי לשחרר הקידמי מהעומס וכדי להמשיך מייד ברכיבה התקפית), אבל אי אפשר לראות שובל מושפרץ מהאחורי כשיש עליו כ"כ הרבה עומס, בנקודת זמן זו הגלגל יהיה סטטי יחסית לאדמה. כמה מאיות שניה לפני כן - אמור באמת לפרפר, כמו בתמונה של חליל. מתנצל מראש שאני לא ´על´ הפורום בד"כ ואין לי ת´לוקסוס של להתכתב דרכו תדיר. תודות למטייל על כתבי ההגנה (מילים בסלע, גם אם מיליטנטי מעט).