צילום נדיר של...

STIVENZ 426

New member
"יועצות שקטות חודרות עמוק..."../images/Emo11.gif

תגיד מה אתה מקשקש

את "שפיות" דווקא ראיתי במוטורד ולא בשלוותא ..אתה יודע CBR900 יפה ומבריק שנתון 94 מוכן לקרב אמיר ניר נשבע לי כי קוראים לה " שפיות "

STIVENZ 426

New member
קולרגול, כמה פעמים צריך לומר לך..

הבקבוק הקטן והכחול מתחת לכיור, זה לא טקילה משובחת..
סטיב

mad dog 3

New member
למטייל ידידי ולכווווולם...../images/Emo107.gif

מה נהיה איתכם אנשים...??? עזבו רוכב ,עזבו מירוצים ,עזבו כבוד... הבנאדם חוזר מאוחר מהעבודה... חלק מהתרפיה שלו זה הפורומים הנ"ל... משתדל לא להיכנס בכל שירשור...(אם אין לי מה לומר...) מדי פעם זורק פה ושם בדיחה... מתייחס ברצינות לשאלות רציניות... מה אתם רוצים...?????????? עשיתי רע למישהו...??? פגעתי במישהו...??? רצחתי מישהו...??? כל הודעה חייב לקפוץ איזה טווס ולפרוס כנפיו...!!! הנוצות לא עושות עלי רושם ידידי... טיפ...!!! פעם הבאה שתראה הודעה מ-mad dog 3 ,פשוט התעלם...!!!! מה לעשות... אני עדיין בדיעה שלמרות שהתמונה היא ברמה...הנחיתה עצמה לא!!!! היה בבעלותי עד לפני שבוע xr600 ,ביליתי עם הנ"ל מעל שנתיים...תאמין לי (או לא...) אני יודע מה אפשר לעשות עם הכלי הזה!!! אקיצר...אל תיפגע מכל שטות ועזוב אותי משטויות...!!!

וואלה... אתם חסרי תקנה...

24 שעות לא הייתי כאן. תראו איזה בלאגן. ועל מה? משעמם לכם בקייץ? מישהו שם תמונה מעניינת. מביאים תגובה מלומדת (נניח) (ואני אומר נניח - כי לא ניתן לדעת אם נחת על האחורי קודם או לא, וגם נושא שובל האבק מאחור... בספק...). מתלהמים על התגובה שמזמינה בניסוחה התלהמות. ע-מומחה מתלהם על המתלהם. מתחילה חגיגה רבתי... וכמעט - מכות... עד שקולרגול הגננת נכנס להרגיע את "גנון שרווד". כן נסיון מרוצים לא נסיון מרוצים. תגידו - אתם יודעים איזה נסיון זה להיות יו"ר עמותה? ומה זה להריץ אתר אינטרנט שטח - אחושילנג נסיון. ולאבא שלי יש רובה גדול יותר. ואני לאבא שלי יש אוטו יותר. ואני יש לי... די. די. די. לחזור בבקשה לשפיות. אנחנו כאן כדי לנהל שיחה תרבותית בין אנשים שיש להם עניין משותף. גנון? ...בבקשה לעבור לפורום הפיח (הסליחה עימך חסה). עד כאן נאום המורה יוכבד להיום!

וכדי בכל זאת להביא את מה שהכלב חיפש

הנה לכם סגירה כדיבעי עם האחורי לפני קידמי ועם שובל האבק הנדרש מאחור. ולא שהתכוונתי לפתוח העניין שנית.

המטיייל

New member
יפה. תמונה יפה!

כלב משוגע - סגרנו עניין! חאלאס. הבנתי שקראתי אותך כנראה לא נכון (וזה אחד החסרונות של המילה הכתובה). רק עלינו לשים לב למילים שאנחנו כותבים כי אין אפשרות לשמוע את האינטונציות של המילים (רעיון טוב לסטארט אפ). גמרנו!

זאבXR600

New member
נחית רכה -תיקון טעות מלפני שבוע

שלום לכולם, אני הגורם להתלקחות ההתכתבותית מה- 15/7/02 בעיניין תמונת הנחיתה שלי שהמטייל הפיץ. לא מעוניין להרים ת´טורים שוב, אבל פשוט לא יכול להתאפק מלהגיב (למרות שעליתי על זה אחרי כשבוע, בעוונותי): הרעיון שלמרבה הפלא התקבל על ידי אי-אלו חברים בפורום, כאילו אפשר לראות בתמונת סטילס האם הנחיתה הייתה על האחורי או לא -מופרך ביסודו !!! שימו לב - עבדכם נחת על האחורי, אבל - לא יאומן- איכשהו גם הקידמי סגר (כמעט) מהלך שבריר שנייה אח"כ. עניין של פיסיקה דינמית במיטבה, גם אם מורכבת מעט. גם בתמונה שחליל הפיץ לא קיים מצב שהאופנוע ימשיך בווילי מהנחיתה. מייד אח"כ הקידמי יתרפס על אמא אדמה. ועוד טיפ קטן לגבי הגז והשובל: בקפיצה קונבנציונלית נכון ומומלץ לנחות עם גז (כדי לשחרר הקידמי מהעומס וכדי להמשיך מייד ברכיבה התקפית), אבל אי אפשר לראות שובל מושפרץ מהאחורי כשיש עליו כ"כ הרבה עומס, בנקודת זמן זו הגלגל יהיה סטטי יחסית לאדמה. כמה מאיות שניה לפני כן - אמור באמת לפרפר, כמו בתמונה של חליל. מתנצל מראש שאני לא ´על´ הפורום בד"כ ואין לי ת´לוקסוס של להתכתב דרכו תדיר. תודות למטייל על כתבי ההגנה (מילים בסלע, גם אם מיליטנטי מעט).

למעלה