למה תהיי פה פחות?
פ פינקילושה New member 26/4/02 #21 זו שאלה בכלל../images/Emo35.gif ברור שכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *מקפיצה*
זו שאלה בכלל../images/Emo35.gif ברור שכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *מקפיצה*
M mgirl New member 26/4/02 #20 לא צריך לשרשר דוליז רק לכתוב "אני מוכנ/ה" - אני כבר יחפש את הדוליז שלכם!
B BliNky New member 27/4/02 #26 הכנתי עוד אחת... לקחתי את הרעיון מאחת הפירסומות של מעריב לנוער (לא זוכרת איזו חברה...) אז אם את רוצה- חופשי...
הכנתי עוד אחת... לקחתי את הרעיון מאחת הפירסומות של מעריב לנוער (לא זוכרת איזו חברה...) אז אם את רוצה- חופשי...
M Mooa-Numi New member 27/4/02 #27 זהו! נמאס לי! אני לא מרשה לך לבוא אלי יותר לראות מכושפות אנדרסטוד?!
B BliNky New member 27/4/02 #30 לא מיכל בבקשה רק לא זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *מתחננת* אנד ביי דה ווי ת´נקיו שאמרת לי שיש מכושפות בשבת U ותודה אורנית גם אני מתה עלייך...
לא מיכל בבקשה רק לא זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *מתחננת* אנד ביי דה ווי ת´נקיו שאמרת לי שיש מכושפות בשבת U ותודה אורנית גם אני מתה עלייך...
M Mooa-Numi New member 28/4/02 #31 טוב נו אני מרשה לך, אבל בתנאי אחד תמחקי את הצייר במחשב שלך (מוהאהאהאהא!!!!!!!!!)