ציידי הנפשות

אלי ו.

New member
אמי היתה באיכילוב מספר שבועות

הנסיון שלנו היה בעיקר נערות מתנדבות שחילקו סנדוויצ'ים כשרים למבקרים. בערב שבת יש מי שדואג לנרות ובשבת יש רב שמחלק לאורחים ולחולים (רצוי להודיע לו מראש) אוכל כשר למהדרין. אני מניח שיש גם קבצנים למינהם, דת היא מסווה מצויין לקיבוץ נדבות, אבל לא פגשתי בכאלה.

אלעד2

New member
ומה עם ציידי הנפשות האלה:?

פרסומאים כוכבנים קולנוענים זמרים ספינולוגים עורכים מוזיקליים שדרים שחקנים

הם לפחות

עושים את עבודתם בגלוי, כאשר ידוע לכול שהם עושים זאת לטובת הרווח של עצמם ולא למען בריאותך.

masorti

New member
ומה עם הארגון הזה?

ה.ל.ל ציידי הנפשות האלה מאתרים צעירים חרדים שמראים סימני פיקפוק או "התפרפרות" כלשהם, והם מספקים להם תמיכה לוגיסטית מקיפה שתתן להם את ה"דחיפה" החוצה אל העולם החילוני והחזרה בשאלה. הם בעצמם מודים ש... "ה.ל.ל מהווה מסגרת חברתית חמה ותומכת, מענה לבדידות שביציאה לעולם חדש." ואל תפני אותי לעקרונות הפורמליים שלהם. בולשיט. הם ממש לא מחכים שמישהו כבר יחצה את הקוים כדי לפנות אליו, אלא מסתערים על כל קליינט פוטנציאלי.

בזמנו דווקא התעניינתי בארגון

והנה ההבדל הענק: ה.ל.ל מסייע לאלה שכבר עשו את הצעד הראשון בעצמם.

הערה אחרונה לסדר../images/Emo70.gif שקול את דבריך

אתה רשאי לא להסכים עם דברי גולש, אבל עד שלא תביא ראיות, אין לך כל זכות לטעון על דברי גולש שהם בגדר שקר.

התנדבתי בהל"ל בשעתי ../images/Emo141.gif

במשך כמה חודשים עזרתי במתימטיקה לבחור שיצא בשאלה ורצה לעשות בגרות. ואכן, כמו ששמעת, יש מדיניות ברורה שלא לשדל ולא לשכנע. יותר מזה, ההנחיה למתנדבים בקו הפתוח היא שאם מישהו פונה לעזרה ומסתבר שהוא הולך לפרק משפחה על העניין הזה, מנסים לשכנע אותו שלא יעשה את זה. שיחרוק שיניים ויישאר דתי. אני מניח שעכשיו גם אני הפכתי בעיני האדון המסורתי לשקרן, בלפן, בעל הזיות (מהסמים, כנראה), מצביע "שינוי", שונא דתיים חולני מסומם והומו עם שערות על הפנים. נו, שוין.

הוא לגיטימי לחלוטין

מסיבה פשוטה- הצעירים היוצאים לשאלה פונים אליו, לא להיפך. עוד לא שמעתי על איש ה.ל.ל שמעיר בבוקר חיילים שלפני שעה סיימו שמירה וקורא להם לבוא אתו להשלים מנין של אוכלי חזיר.

חיילים שסיימו שמירה?

אתה מתכוון לאברכים שקמו להתפלל שחרית. אני גם מסכימה שתמיכה של ארגון כלשהו באנשים שפונים אליו היא לגיטימית. אבל לא כל כך הבנתי את הדוגמה. מדוע שחיילים יפנו לה.ל.ל?

למעלה