ציטוט

offspringer

New member
ציטוט

אני:"אלון! תגיד מה יותר טוב? מיוזיק מן או פנדר" אלון:"פנדר" לאון:"אתה רואה! אמרתי לך" אלון:"חוץ מסקוויר כי זה חרא" אז אלון צדק?

StagaDish

New member
חלקית...

"סקוויר" בדר"כ באמת מסריחות... אבל! ויש אבל בנושא... שוב.. תלוי בארץ המקור... במודל, בשנה, מצב הכלי והאיכות ושימור הסאונד.. רוב הסקויירים שיוצאות לשוק הן מהשנה הנוכחית.. והן החרא של החרא.. למתחילים שיש להם 100$ בכיס ורוצים לנגן.. נשמעת כמו חתיכת דיקט.. לא מומלצת אבל.. אם תמצא מודל מיוחד אז שווה לבדוק אותה.... אבל אל תסמוך על זה... אל תחשוב לרגע שכל פנדר שתשמע תיהיה יותר טובה.. הכל תלוי בגורמים שציינתי למעלה.. יכול להיות שתמצא סקוייר אמריקאית ופנדר קוריאנתי.. ואז צריך לבדוק טוב אם בכלל שווה לך לקנות אחת מהן.. הכל תלוי במצב... הכי טוב... קח איתך מישהו שמבין לבדיקת הגיטרה.. (אם אתה מעוניין לקנות...) ואם לא, אני מקווה שעניתי לך על השאלה...

offspringer

New member
תודה אבל

אני לא רוצה לקנות פשוט לי יש מיוזיק מן ולחבר שלי (לאון) יש פנדר אז התוכחנו למי הגיטרה יותר טובה.

DrunkGoat

New member
גיטרה זה לא טי שירט...

זה לא שאם יש לך חולצה של גוצ´י היא כנראה יותר איכותית מחולצה של גאפ נגיד. גיטרה זה יותר מורכב, השם שעומד מאחוריה לא אומר הכל.

offspringer

New member
למה?

אני יכול להיות גיטריסט מעולה אבל עם גיטרה יפאנית זה ישמע כאילו רק התחלתי. וגם אני יכול להיות גיטריסט מהתחת אבל עם גיטרה מצויינת אני ישמע כמו מקצוען. אז הגיטרה מאד קובעת

DrunkGoat

New member
אז זהו, שלא.

לדוגמה, קים ת´איל, הגיטריסט של Soundgarden מנגן על איזשהו חיקוי של גיבסון ונשמע מצויין. ולא משנה כמה הגיטרה שלך טובה, אם אתה לא יודע לנגן, אתה לא תשמע כמו מקצוען.

offspringer

New member
בטח שכן

אם הגיטרה הנכונה והאפטים הנכונים גם מי שלא יודע לנגן יכול להשמע טוב. הגזמתי שכתבתי מקצוען אבל עדיין זה משנה.

adiels

New member
חלאס ילדון.....

לא כדי להעליב...אבל מה שאתה אומר ממש לא נכון

cyber2200

New member
אני גם נורא משתדל לא להעליב...

אבל אני חייב... הניק מעיד על הרמה המוזיקלית שלך???

Papito

New member
לא חסר אנשים

שעושים קוסטיום שופ בפנדר בכמה אלפי דולרים וכל מה שהם מנגנים זה אקורדים של מתחילים. תראה ת´סרט "שומר הבארים" יש שם איזה בלוזיסט עיוור שמנגן על סקוויר של 500 ש"ח תשמע איך הוא מנגן ותחזור לפה

offspringer

New member
רגע שניה

מה הבנתם ממה שכתבתי? כי נראה לי שלא הבנתם למה אני מתכוון נ.ב מה רע באופספרינג?

גילדורי

New member
אני אתן לך דוגמא

אני משחק פינג-פונג. שקניתי מטקה חדשה (ויקרה) לפני כמה שנים, ושיחקתי איתה, עשיתי כמה טעויות מטומטמות והפסדתי. המאמן שלי אמר לי : "ככה, גם עם מטקה מזהב לא תוכל לנצח". מוסר השכל: זה לא חשוב באיזה גיטרה אתה מנגן, מה שחשוב זה איך אתה מנגן.

הגיטרה לא קובעת כלום

יש לי גיטרה אינדונזית שקניתי באוסטרליה ב100 דולר ואני מנגן עליה בדיוק כמו שאני מנגן על ריקנברייקר או על מרטין. (כמובן שהיא נשמעת חרא) גילדורי כבר כתב כאן שזה לא משנה על מה אתה מנגן, אלא איךאתה מנגן ולי לא נותר אלא להסכים איתו.

offspringer

New member
טוב

בסדר... אני מסכים שקודם באה הנגינה ואחר-כך הגיטרה אבל לאיכות הגיטרה יש השפעה על הנגינה

למעלה