ציטוט "... ששפחה אמיתית..."

Master Stav

New member
ג'ינג'ית

אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך ? בושה היא אחד הכלים שלנו להיזהר מהעתיד לבוא ולטעות שנית .... וכול כלי שמתאים לך טוב בשבילך .

א פרח

New member
../images/Emo24.gif

לכולנו נסיונות מרים מן העבר קשים יותר או פחות, מביישים יותר או פחות החשוב הוא להפיק לקחים ולחלוק כך אולי נצליח למנוע לפחות ולו מקרה אחד אשרינו.

אירוע קשה

ואני בטוחה שזכור בכאב עד יום. למרות מה שכתבו לך כאן, אנימבינה את המילים "הבושה שלי". אני סוחבת עמי "בושה" כזו של שמונה חודשים ! ויותר מדי אירועים כאלו ואחרים (ויש מי שיעיד כי שמע תוך כדי על חלק, עד שניתקו אותי ממנו). כנראה שאין מילוט מכך שנעבור, רבות מאתנו, ברצון שלנו להשביע רצון ו"להיות טובות" אירועים קשים , טראומטיים ומלמדים כאלו. ואחר כך מתחסנים. אני בכל פעם מקווה כי הצעירות, (לא בגיל אלא בנסיון) יקראו דברים כמו שכתבת ואולי יצליחו להימנע מהנסיון האישי המיותר הזה. זו לא בושה, זו התמימות, הרצון העז, והנאיביות.

נסירה

ההודעה הקודמת הייתה קודם כל לך! ולכולם רק שלא ניסחתי נכון את הכותרת...

חבל שאין כאן אפשרות לעריכה !!!

נריסה נריסה נריסה !!! (ואנחנו מכירות לא מהיום כך שתביני שזו הייתה רק התבלבלות סתמית בהקלדה).

P u c h a

New member
חשבתי על זה כל היום

מה שקראתי כאן ממש השפיע עלי ועשה לי רע, אבל מי שצריך להתבייש בעצמו זה מי שפגע בך.

אלה הגדרות אישיות. מסכימה איתך לחלוטין.

אני חושבת שרק אני יכולה להגדיר את עצמי אמיתית או לא. להיות אמיתית זה לעשות את מה שמרגיש לי נכון, לפרוץ את הגבולות ולתת מעצמי את מה שאני רוצה יכולה ומסוגלת. אין לי יותר מידי מה להוסיף למה שאמרת, צודקת לחלוטין.

למעלה