ציטוט "... ששפחה אמיתית..."

ציטוט "... ששפחה אמיתית..."

אני מצטטת מההודעה של נריסה : ""אני לא חושב ששפחה אמיתית לא בנויה למשהו..שפחה אמיתית אמורה להתאים את עצמה לצרכים של אדונה ומלכתה." בכוונה פתחתי נריסה שרשור חדש, וסלחי לי אם זה לא נהוג כאן, היות והשיחה שם עברה להתנגחות עם אדם נבער וצר אופקים ולא רציתי שהדברים ייבלעו. הביטוי הזה "שפחה אמיתית" לגיטימי בעיני רק ברמה הפרטית בעיני, באותנטיות של ההרגשה העצמית האם אני מרגישה שפחה של מישהו? מה זה "להיות שפחה" וכו וכו וכו... (במגוון התפיסות העומדות מאחורי המילה "שפחה" אני משערת שדנתם בעבר) רק את תהיי שופטת למה שנכון עבורך ואת תבחרי כמובן, למי תהיי ולמי לא. ואני יודעת שאין צורך להגיד לך את הדברים. ברגע שאדם משתמש במונחים שכאלו, שפחה אמיתית או וורסיה אחרת, זה מקטלג אותו במקום מאוד רע לדעתי. אצלי זה כבר אוטומטי. הוא במקום של חוסר הבנה את המהויות האמיתיות של בדסמ ומעבר לכך, אולי של חוסר ניסיון או פשוט מצביע על טפשות ויוהרה, אז אין למי, למה להתנצל או על מה. אין לי מושג במי אני פוגעת עכשיו אולם מי שמבטל אחרים כי הם לא נכנסים לשטאנץ' שלו, אין לו מה לחפש כאן. זה בדיוק העניין.... ולשניה אחת - אני לא מצליחה להתאפק וכן להגיב למשהו אחר במשפט המצוטט למעלה - אם כבר, אז שפחה אמיתית תתן מעצמה עד כלות, כל שהיא יכולה, ממה שיש לה. היא לא צריכה ואני חושבת שאמורה לא להיות מסוגלת "להתאים" ברמה של להיות משהו אחר ממה שהיא! היא היא והיא תתן כל כמה שהיא יכולה, מתוך אהבה עמוקה ומסירות אין קץ.

Master Stav

New member
אהבתי לחלוטין

מקובל פה לעשות מה שרוצים אין חוקים יותר מידי נוקשים ....כך שתעשי לעצמך טובה ופשוט תהני לגבי הפוסט שלך ..כתשובה לנריסה .....פשוט אהבתי ....תודה על המילים

nerissa

New member
מסכימה איתך

רק שהייתי מורידה את המילה "אמיתית"
שיפחה היא שיפחה. "אמיתית" כבר קשור אליה כאדם ולא קשור למהות שלה בבדסמ. אני מעדיפה להשתמש בניואנסים של שיפחה לעומת סאבית מאשר בתארים הקיצוניים האלה "אמיתית" ו"טוטאלית". אלו תארים מסוכנים מידי לטעמי ולא נכונים משום שהם מאוד מאוד אינדיבידואלים וקשורים לחלוטין לדינמיקה בין שני בני זוג - ואינם קשורים לנכונות של אישה להעניק עצמה (למרות שדומים מסויימים בהחלט משתמשים בזה כדי להפעיל כוח מנטאלי). אם היא לא אמיתית כשהיא עם האיש בו בחרה - היא לא אישה אמיתית נקודה. עבורי אין דבר כזה שיפחה שקרית. או שאת שם - או שאת לא. האיש ההוא מהמסר כמו רבים אחרים משתמש במניפולציה הכי זולה שיש כדי להשיג את מה שהוא רוצה. בדרך כלל זה לא "יעבוד" על מישהי מנוסה. זה בהחלט יעבוד על מישהי טריה בעולמינו שמאוד רוצה להוכיח עצמה או על מישהי מאוד מאוד מורעבת שיודעת ומודעת למניפולציה הזו אבל זורמת איתה בכל זאת כדי להרגיע את הרעב - גם כשהמעשה ייפגע בה בהמשך. אני מאמינה שאותו איש חשב שאני מורעבת מספיק ללכת לשם. אני אכן מורעבת - אבל הספיקה לי פעם אחת בחיי ש"הרשתי" לרעב להשתלט על ההגיון הבריא ולסחוף אותי למקום רע בו נפגעתי פיזית קשה. טעויות פטאליות שכאלה עושים פעם אחת
מה שמצער אותי הוא שיש נשים שנופלות כאן.

G I R L P

New member
המצער הוא

שיש שולטים/שולטות שמנצלים את החולשה הזו אצל מתחילים בתחום. וזה חבל. אבל אם העולם שלנו היה מושלם ויפה... אז לא חושבת שהיה בו את כל הכיעור המדהים הזה שמקשט לנו את היום יום. להיות שיפחה אמיתי או סאבית אמיתית... הגדרות שונאת אותם מלבד זאת שלדעתי ההגדרה היחידה צריכה להיבנות בין שני בני הזוג... ולאף אחד אחר אין את הזכות לומר מה היא בשבילו או מה הוא בשבילה. ברור לי שזה מעט יותר מסובך, במיוחד במערכת יחסים בדסמית. אבל מי אמר שהחיים קלים?

gidionline80

New member
האמירה המצוטטת

היתה כמובן מניפולציה מספר 45 שקופה ומלוכלכת ולצערנו חלק מנשים שמאד כמהות לחוות ולהתנסות ורעבות למלא את הצורך שגילו בעצמן נופלות לפח הזה. יש משהו מאד דומיננטי במהות השפחה וזה הצורך לעמוד בדרישות להוכיח את עצמך TO FIT IN לרצות לכן האימרה הזו ככ נוגעת. אישית אין כזה דבר שפחה אמיתית או דום אמיתי יש רק תלמה מיונז אמיתי.

G I R L P

New member
נסיון רע ../images/Emo5.gif

בבדסמ. היה לי אחד כזה מן חצי נסיון רע הוא היה חייב להגדיר אותי כך וכך, השיפחה "שלו"... האמת שדיי צחקתי עליו בדיעבד... הוא התאמץ כל כך לשייך אותי אליו שזה רק גרם לי להתרחק... ולהתרחק.... ולא לחשוב על לשוב לשם לעולם... ובטח שלא להמליץ עליו כעל דום טוב. אני בטוחה שמה שלא טוב לי אולי יהיה טוב לאחרות אבל לחץ כזה כפי שהוא נסה להפעיל עלי לא הרגשתי מאז הטירונות.... מצחיק אולי אבל גרם לי למשבר לא קל באותה תקופה והעיקר, שזה לימד אותי לקח כל כך גדול.... עשה לי ממש ביצפר....

nerissa

New member
כתבתי בעבר על הניסיון הרע שלי

הנה זה שוב. סלחו לי על האופן הסיפורי בו הוצגו הדברים, אבל כך היה לי הכי קל להוציא את זה בזמנו
הנה הבושה האישית שלי. המבחן

G I R L P

New member
../images/Emo7.gifנריצ'קה....

אימאל'ה... בואי אלי לחיבוק.... כמה שאני בוכה עכשיו... החוויה שלי היתה יותר מנטאלית, והרבה פחות חמורה משלך... ואת... הצלחת כל כך לרגש אותי... אני שמחה לשמוע שאת במקום טוב יותר היום. ולא מתוקה, אין לי על מה לסלוח לך....("סלחו לי על האופן הסיפורי בו הוצגו הדברים") את מי שאת ואת פשוט מדהימה בעיני... קבלי נישוקים....

diklonet

New member
כן... לגמרי אווץ'...

אבל את יודעת מה יותר הכאיב לי ממה שסיפרת? המשפט שלך, הזה: "הנה הבושה האישית שלי:" למה בדיוק את חשה בושה בגלל זה? למה גם זה מגיע לך? }[

nerissa

New member
כי בקלות הייתי יכולה למנוע זאת

וכאן אני מאשימה עצמי שהכנסתי עצמי לסיטואציה.. כשכל נורות האזהרה צרחו לי בראש. ובכל זאת.. כן - זה מבייש אותי.

diklonet

New member
מצטערת, לא מבינה..

את המשפט הראשון הבנתי בשלמותו (אני בכל זאת לא סתומה חסרת תקנה) אבל את ההשפעה שלו על המשפט השני... ממש לא הבנתי (גם אם יש לי תקנה זה לא אומר שאני לא סתומה:)) כאילו... טעית, אפילו אם נניח שטעית בגלל רשלנות שלך ולא בגלל כוח עוצמתי יותר (פנימי שלך) שפעל באותו רגע, למה זה גורר בושה בעקבות זה? איזה צד בך הטעות הזו האירה שבשלה את מתביישת? אם הייתי מתביישת בגלל כל טעות שהייתי עושה... הייתי כבר מזמן מתחבאת מתחת לבלטות..

nerissa

New member
למה מתביישת בעצמי?

משום שאני מצפה מעצמי ליותר. יותר קומון סנס. משום שאני מצפה מעצמי שלא להסחף למקומות כאלה ולו בגלל הניסיון, הידע, ההגיון הבריא. כשאני מאכזבת את עצמי בצורה כזו - אני בהחלט מרגישה מבויישת. מעצמי. נבוכה - מעצמי. מאזוכיסטית או לא?
יכול להיות שזו ביקורת עצמית מוגזמת אבל אני מאמינה שהיא חשובה לי אחרת לא היתה קיימת. היא זו שבונה אותי להיות מי שאני.

diklonet

New member
תראי.. תשמעי... אני קצת במלכוד עכשיו...

את מאמינה שהביקורת העצמית הזו חשובה לך.. אז אני נמנעת מלנסות להסיר אותה ממך..... (אם כי אני חושבת שזה כדאי ונכון. יחד עם זאת, אני לא מכירה אותך מספיק טוב כך שאלך איתך בענין:)) *נשיקה*

nerissa

New member
אני לא לוקחת את זה למקומות רעים

אבל לחלוטין לוקחת אחריות למעשיי, יקירתי

אני צריך מרתון נריסה..

יום אחד לשבת ולקרוא אותך מההתחלה ועד הסוף אמרתי לך כבר הרבה פעמים בכל פעם שקורא אותך את חודרת עמוק אולי בשבילי תפרסמי מתכון של משהו סתם לראות (האם השתגעת ששון)

למעלה