ציטוט מפורום שכן.

ציטוט מפורום שכן.

בחורה בת 22 "אתה משווה בכלל חיות לערבים?! תגיד איתי, אתה מגדל חיה בבית? אתה יודע כמה הן מדהימות? לא, כי לי יש שני כלבים מ ד ה י מ י ם בבית. יש בני אדם שהייתי מחליפה בכלבים. רק מי שמגדל כלב יודע את זה. חיות לא עשו שום דבר לאף אחד. הן חלק מהבריאה. הן חלק מהטבע. ויש להן חיים מיוחדים. האדם הוא זה שהורס את העולם, הורס כל איזור שבו הוא מתיישב. מכל הבחינות. השחתה ושחיתות. והערבים?! להם אין ערך בכלל לחיים, שלא לדבר על חיות! אם ראית סרטונים על היחס שלהם לחיות - לחמורים, לכלבים, היית מבין. הם לקחו חמור, העמיסו את העגלה שהוא סחב בכל כך הרבה דברים, עד שהחמור, החמור כן? הוא התרומם מעל פני האדמה ונשאר תלוי בין שמיים לארץ כשרגליו באוויר מכובד המשקל. אתה מתאר לעצמך מצב כזה?! זה יכל להיות מצחיק, אבל זה מחליא. והיה מקרה מזעזע של רגימת גורי כלבים באבנים בידי ערבים... ובכלל, היחס שלהם לחיי בני אדם?! היחס שלהם לחיי יהודים? יש סרטי סנאף שאסור לראות, על דברים מזעזעים שעשו ערבים בנוצרים, בבוגדים.. אבוי לנו לחיינו ולנשמתנו אם ניפול לאותם שטנים... יכול להיות שיש ערבים שיכולים להיקרא בני אדם. אבל אין ספק שהטרוריסטים ב"פלשטין" הם לא בני אדם. הם שטנים בדמות בני אדם. וסליחה על האלגוריה, אבל לצערנו זה באמת פשוט כך. וכדברי אדם חכם "חברה נמדדת על פי יחסה לבעלי החיים"." המילים מדברות בעד עצמן...

L i k o

New member
דווקא בצבא ראיתי יחסים טובים בין

ערבי לחמורו. ואף הקלטתי. (סתם, לא אני הקלטתי, אבל אני צפיתי בקלטת) אז הלאה הגזענות והדעות הקדומות!

L i k o

New member
להבדיל ממך,אינטלקטואל תלוש ורופס../images/Emo8.gif

אני ילד טבע ובוקר בעברי. אם ראית אי-פעם כוס של סוסה (ואני ילדתי אותם), אתה תעדיף סוס מאתים אחוז. מניח שבחמורים הדברים לא שונים. אבל למען האמת, הסרט צולם ממרחק בו לא ניתן היה להבחין במין הבהמה. שמחתי לשתף.

uri80

New member
שמחנו להשתתף.

איכשהו, אתה מצליח להעלות חיוך על פני בכל פעם מחדש. שתהיה בריא אתה והקבע שלך.

אתמולי

New member
ערבים וכבשה הולכים יחד למיטה

משהו זוכר את הערבי שתפש כבשה בשוק של פתח תקוה ובעל אותה פשוט לא היה לא באאותו הרגע פורקן אחר וכבשה היתה הדרך היחידה שלו להתפרק מתאוותו

damtiela

New member
זהר עם ההאשמות הגסות שלך..

גרררר

uri80

New member
גבירתי מאלקנה?

זכור לי משהו אחר, מצד שני-אני הרי סנילי.

rigoletto111

New member
תן לי לנחש - זה דיון שעסק

ב"זכויות בעלי חיים" למיניהם? תראה, אנשים שחושבים שלפרה יש זכויות של בן-אדם, מהר מאד יגיעו למסקנה שלבני-אדם מסויימים יש זכויות של פרה. אבל למה להביא את זה לפה?

לפני הרבה שנים

כשהייתי ילד קטן וחמוד שהולך לחיידר כל יום ומנסה לעשות יידשע נחת להורים שלו, ישבתי לי בגינה האחורית שלנו ועבדתי על המחנה שלי, שעליו היתה גאוותי באותם ימים. יללה חוזרת של חתול, גרמה לי לצאת מהגינה ולטפס על ההר הקטן שמאחורי הבית שלנו, שם ראיתי מחזה שכדוגמתו אני עתיד לראות שוב רק לאחר הרבה שנים כשיהיה לי אינטרנט ואכנס מתוך סקרנות ללינק שכותרתו "לא לבעלי לב חלש" אני רואה שם את יוסף אהרמן (לא עילום שם - שיזדיין) ועוד ילד שלא ידעתי את שמו, אני רואה אותם... טוב, אין דרך אחרת לומר את זה - אני רואה אותם משחקים תופסת עם שני גורי חתולים, כשהאמא במרחק מה מהם, מיללת ורצה וחושפת את שיניה לכל הכיוונים. הם פשוט זרקו לגובה גור חתולים חי ובריא ותפסו אותו בצד השני כאילו היה כדור פוטבול. ובמקרה שלא תפסו אותו, הרימו אותו מהסלעים וזרקו שוב. עכשיו מדובר בילדים קצת יותר גדולים ממני ובמילים אחרות מדובר ב-"גדולים" אולי אפילו "בחורים" אז לא יכולתי להתערב. אני רק זוכר שהתחלתי לבכות וצעקתי להם "תפסיקו! תפסיקו! הם שלי!" הם לא היו שלי, אבל חשבתי שאולי זה יגרום להם להפסיק. טעיתי. רצתי חזרה הביתה, ניגשתי לאבא שלי ולא הצלחתי להוציא מילה מהפה, הידיעה שהם כנראה כבר מתים גמרה עלי ועל יכולת הדיבור שלי (ילד רגיש היה, ככה אתם חושבים. סתכלו במראה, רובוטים!) רק הצבעתי לכיוון הגינה, הוא יצא מיד וכשראה אותם פתח בריצה לכיוונם והתחיל לצרוח (אף פעם הוא לא צורח) "אכזריים! אכזריים!" שמתי לב שגם לו קשה לדבר בצורה רגילה, הוא צרח עליהם עוד דברים, אבל המילה "אכזריים" יוצאת בצעקה מהאיש הכי עדין שהכרתי - אבא שלי, נחרטה אצלי. אותו יוסף כיום אברך לכל דבר, הוא בטח לא זוכר את המקרה הספציפי הזה. מנוול. תמיד אשנא אותו. שייט למה סיפרתי את זה, עכשיו אם ארצה לכתוב את קורות חיי כמו שבתאי, לא אוכל להכניס את זה, כי אתם ישר תגידו בהנף יד "הי! קראנו את זה כבר, לא זוכרים איפה אבל קראנו את זה, תביאו ספר אחר... מה זה? "מתבחששת חדשה"? נשמע טוב. תביא."

למה באמת ילדים חרדים שונאים חתולים?

אני זוכר כשהייתי ילד בחיידר, הילדים האחרים היו ממש מתגאים בהתעללויות שלהם כלפי חתולים, תמיד התכווצתי כששמעתי על זה ובעיקר כשראיתי את זה.. לעומת זאת מכלבים הם היו מפחדים מאוד... זוכר שעלתה לי מחשבה באותם הימים שהכלבים נוקמים בהם את "נקמת החתול" אחחח היו ימים.

למעלה