שלילי.
זה מדהים אותי כל הזמן ה"יכולת" הזאת שלך לפספס את הנקודות החשובות. וזה מדהים אותי במיוחד כי בלי "זכוכית מגדלת" כמעט ולא ניתן לראות הבדל בין הגישות היסודיות שלנו. אבל יש שם איזה הבדל קטן קטן בבסיס, שאני לא יכול להצביע עליו בשלב זה, והוא הולך ומתעצם ככל שהוא מתרחק מהבסיס ההוא וגורם להבדלים הניכרים מאוד בכל הקשור למה שקורה על פני השטח, קרי ההתנהגות שלנו בסופו של דבר וכל תוצאותיה (הגלויות והנסתרות). וההבדל הקטן הזה בבסיס ,כנראה, עושה את כל ההבדל כולו. וכך שוב אני מוצא את ההודעה הזאת שלך מפספסת את כל התמונה כולה. ודאי שלא פגשתי שום "קרן אור" לא מבפנים ולא מבחוץ ואין לי שמץ של רצון לחלק אותה עם אחרים והדבר האחרון עלי אדמות שמעניין אותי הוא שאנשים ישמעו את הקולות שבליבי. אינני עוסק בללמד אנשים או בלפקוח את עיניהם אני פטור מהדאגה שאובן כראוי שירצו בתורתי. ותודה לאל הטוב, זו באמת הקלה גדולה עבורי במיוחד לאור העובדה שאני עמוס לעייפה , בדאגות אחרות. וכשאני חושב על הדאגות האלו, מהצד, יעזור לי האל, הן נשמעות מטורפות לחלוטין. תבין, להבדיל ממרבית האנשים כאן, אני לא מרגיש שאני נמצא כאן על במה פומבית ורחבת יריעה, והעיניין הישיר שלי (שהוא בכלל לא עיניין אישי שלי, שכן פרסמתי בעבר את העדפותי האישיות לגבי ניצול זמני הפנוי) מסתכם באותם אנשים שזימן הטאו בדרכי. והוא תמיד דואג לזמן אלי מגוון מאתגר של הלכים והלכות. ואני לא מזמין אותם ולא מערער על מנת חלקי בשום אופן. וביניהם יהיו מכל המינים והסוגים. והטרוף הוא, שחשובים לי כולם ! אבל אבוי לי ואבוי על פניו, רחוקהההההה הדרך אל המישור. כי האמת חסרת פשרות היא (השבח לאל) ולא יעבור איש בשער טרם שעתו. (ואבוי לנו אם כן) וההרים ! ישמרנו האל. וה"צרות"! עוד לא התחילו אפילו. וזה הזמן לדעתי לרענן את אמירתי הראשונה: בשהותו של אדם כאן יתרכז בעצמו. ולא יתפתה ל"הבין" את זולתו! והלואי ובאמרי זאת, תמה מלאכתי כאן. והלואי וכל אלו שטויות

אבל לרוע מזל כל נפגעי דרול לדורותיהם (או אולי דוקא למזלם) אינני יכול שלא להכיר באמיתות ציטוטו האחרון. זה היה משהו מפרקי אבות?

*** הארי !! תחסום אותי!!! , תעשה לי טובה בחייך, תציל אותי מהטירוף הזה, נשמה !!! הטאו התחרפן. תחסום אותי עכשיו! ***

)))