אני לא צדוק
אם כי כנראה שבדומה לו אני לא מוצא יותר מה לחפש כאן . דרול , אני חושב שגם לך אין מה לעשות כאן וייתכן מאוד שיש כאן עוד כאלו (בארס , מוטי וכו´) שלדעתי השהות שלהם כאן מיותרת ואפילו מזיקה. הרי מה הטעם לבוא ולדבר עם אנשים שעשו קורס אחד או שניים , או שקראו איזה ספר "עידן חדש" או שפשוט עישנו יותר מדי סמים? בשביל מה לרדת ולדבר איתם כשווים אל שווים , הרי אנו גורמים להם יותר נזק מתועלת. האם יש לנו צורך להרשים אותם בידע שנרכש באמצעים שהם לא יכולים להעלות על דעתם? האם דרוש לנן לרדת איתם לדקויות של מדיטציה והכרה מהסוג שהם לעולם לא יוכלו לתרגל? האם אנחנו צריכים לשבת כאן , להיות אורקאלים לשאלות קיומיות , בשעה שאלו להם אנו עונים משוללים את הבסיס האלמנטרי בכדי להבין את התשובות. זה חסר טעם ועקר! ואני לא חושב שתוכל למצוא לך כאן תלמידים , דרול , אני לא חושב שאנשים ששואבים את הסיפוק שלהם משיטוט בין אתרים הם חומר גלם ראוי להוראה בקנה מידה אמיתי. לאו צו אמר "לפיכך החכם מלמד באי דיבור ומדבר בשתיקה." אולי הוא טועה , (אני לא מהצטטנים) אבל איך נדע לבטח , אם לא ננסה? הבה נעזוב את המחשב ,נצא אל החיים וניתן דוגמא ומופת כאנשי טאו. אם זה גורלנו , ינהרו התלמידים בלי שנצטרך לקבצן אותם. ועכשיו בתור מתנת פרידה אני אעניק לך את המפתח שאתה מחפש כבר יותר משנתיים. החלוקה שעשית בין אנרגיה גולמית לשיתופנית היא גאונית ומהפכנית. אני חושב שהיא מעניקה לכל הספרים בסגנון "הנבואה השמימית " את עצם הזנב המעשית שהם כל כך זקוקים לה. אבל אין אנרגיית ביניים "אור חוזר" שאתה מסווג אליה את האנרגיה המדיטטיבית. אנרגיית המדיטציה , היא שיתופנית לכל דבר ובהתאם היא גם ממכרת , דועכת וכן הלאה. אבל ניתן לטנספר אותה , כל אנרגיה שיתופנית ניתן לטרנספר. זה מה שבודהא עשה! עזוב את הבודהיסטים , גם כן דת ! לסופים יש אותו מספר של מוארים בפחות זמן. בודהא עצמו על מה הוא ויתר בסאטורי? על הארמון ? על המשפחה? על הכבוד? הרי על כל אלו הוא ויתר הרבה קודם , בלי תמורה. הוא ויתר על האנרגיה של שש שנים של תירגולי מדיטציה! זה מה שהוא עשה וברגע שהוא הצליח לטרנספר אותה הוא נהיה לבודהא ולא משום סיבה אחרת. אפילו אושו רומז על כך "בנעל המתאימה". "המדיטציה היא כמו קפיץ." זוכר? טרנספר אותה , ולא תהיה פינה בשמיים שתהחיה חסומה בפניך (או בפני כל מי שיוכל לעשות את זה). הייה שלום