ציטוט אהוב?

capsl0ck

New member
ציטוט אהוב?

מה ה all time favorite ציטוט שלכם? (אני אוהב את השאלות האלה, ובגלל שהפורום הזה חצי מת, אז שווה לנסות...) ציטוטים נגיד כמו : "Sorry, the card sais moops " "I am George Costanza , lord of the idiots " שמישהו יכול להזכיר לי מאיזה פרק זה? וכל מיני...

tzimi

New member
The Apartment../images/Emo108.gif

הדירה, כשג´רי אומר לג´ורג´ איזה אידיוט הוא שהוא סיפר לאיליין על הדירה שהתפנתה בדירה שלו...
So please, a little respect, for I am Costanza, lord of the idiots"!"​
וגם אני אוהב את הציטוטים של ג´ורג´, יותר את הפליטות שלו
Jerry: "I have many gay friends" George: "My father is gay"​
קרע אותי

tuchi

New member
הממ....

אחד לפני האהוב עליי זה החתימה שלי...(הראשונה..השניה זה מסימפסון...) והקטע האהוב עליי זה: קרמר:אפשר לשים דברים במקרר שלך? שלי מלא.. ג´רי:כן. אין לך מקרר, נכון? קרמר:לא (קרמר שם שקית ענקית במקרר....) ג´רי:מה זה?!? קרמר:אוכל של תרנגולים..קניתי תרנגולת.. ג´ורג´:(פונה אל ג´רי)תרשה לי, ................למה? קרמר:ביצים טריות יום יום... ג´רי:(פונה אל ג´ורג´)תרשה לי, ..........מה אתה אידיוט?!?!?!? מישהו יכול לתת לי את הטסריט המקורי של זה?

swirrrly

New member
בלאט הנה הציטוט היחידי

נראה לי שאני זוכרת
: krammer to jerry about the pearot who ate the kee: "he was weak and stupid!" גם כל פעם ששמענו את זה האחים שלי נקרעו כמו משוגעים, אז כנראה בגלל זה זה נחקק לי בראש

../images/Emo15.gifיאדה, יאדה , יאדה...../images/Emo98.gif

שלום לכולכם, טוב נו אני די חדשה כאן... מאוד אוהבת סיינפלד... הציטוט שלי רשום למעלה... ביי...

עידו17

New member
אחלה שאלה

והגדול מכולם - השיחה בין ג´רי וניומן: ניומן: WHERE IS CRAMER? ג´רי: HE´S UP ON THE ROOF, GETTING SOME SUN WITH THE BUTTER.... OH MY GOD, CRAMER!!!!!!

GD4EVeR

New member
היה פעם בפרומו לסיינפלד...

(Jerry and a delievery-man with a package...) - "Are you refusing delievery?" - "Well... maybe I AM!" - "Why who´d you do that?" - "I don´t know! I never done it before..." - "Why starting now?" - "Why NOT?"

TheTerminator

New member
The Outing

גור´ג לאיליין: You know, there are tribes in Indonisia that if you keep your coat at somebody´s house, the families go to war קרע אותי

gilka

New member
זה קצת נדוש...

אבל הציטוט האהוב עליי הוא מה "soup natsy": COME BAKE-ONE YEAR!

Mnementh

New member
אני גם חדש פה....

הציטוט האהוב עלי - WORLD COLLIDING...... BOOOOOM (איך שקרמר עושה את זה). וכמובן - SERENITY NOW! ו- YOU´RE KILLING INDEPENDENT GEORGE/JERRY. HE´S GOT THE KAVORKA LOOK INTO YOUR KATRA של ג´ורג´ -´IT´S NOT REALLY A LIE IF YOU BELIEVE IT..... NO SOUP FOR YOU! MOOPES! MORES! MOOPES!

Mnementh

New member
אה...

הקטע עם הקולנועפון. אם מישהו רוצה יש לי את זה ב-3 MP. Why don´t you tell me what movie you want to go to?
)))

למעלה