ציור!!

yonabarak

New member
אי דיוקים קשים במספרים ובהגדרות

למסך מחשב: זה נכון שהרזולוציה למסך היא 72DPI, אבל על רוחב של מסך מחשב יש בד"כ 1024 פיקסלים ובגובה 768(או 800X600 במסכים יותר קטנים). כך שאם אתה עושה משהו עבור מסך, לפורום או לאינטרנט, מה שאתה צריך לחשוב עליו זה הרוחב והגובה בפיקסלים, ולא ב-DPI. לטלויזיה: פריים טלויזיה הוא 720X576 פיקסלים, שוכב. לדפוס: רוב דברי הדפוס בארץ מודפסים מקסימום ברשת 175LPI, וזה אומר שאין צורך לייצא לדפוס תמונות ברזולוציה שגבוהה מ-300DPI. זה בזבוז זמן ומקום. עיתונים כמו הארץ מודפסים ברשת הרבה יותר נמוכה. הרזולוציה בשלטי חוצות יותר קרובה לנקודה אחת לאינצ´ מאשר 300 נקודות לאינצ´. לגבי סריקה: מתחת ל-300DPI בסריקה זה יוצא מטושטש. בסורקים ביתיים אין עלייה אמיתית בחדות הסריקה מעל 600DPI. מה שהסורק עושה זה בעיקר מוסיף פיקסלים נוספים שמכילים את אותו המידע, ולא ממש מוסיף פרטים חדשים.

יש הזדמנות להראות חוסר טאקט!!!!!

הי! וול במילה אחת - בע. ומכיוון שבע יכול לאמר המון דברים הכוונה היא - למה לצייר מלכתחילה איש קירח ומכוער? למה לעשות לו עיניים קטנות כ"כ וקרובות כ"כ. למה לצייר בקו ברור כל תו פנים מסכן שלו, ולצייר אותו בקווים ישרים? הא...זה היה משחרר. ועוד בנאדם בעולם שונא אותי...אני פשוט משגשגת.

rusty2223

New member
מה???

לא הבנתי הדיוק את כל הבירבורים שלך אבל לאנשים שמיועדים להיות מכוערים פרופורציות הגוף שונות ומוזרות האף או קטן או מפרז או שאין בכלל העיניים או ממש גדולו את קטנות או..שאין הראש ...מוזר וזה היתה הכוונה להשתמש באי פרופורציות כדי להפוך את האיש המכוער ליותר מכוער. (...וקירח)

אולי...אבל לא.

אפר גם עם המון השקעה, ומעט קוין בולטים, הרבה צלליות ואלמנטים אנושיים לשם שיוני, לעשות מישו מכוער פי מתאים. זה הכל.

rusty2223

New member
טוב אז..

הביקרות והתגובות שלכם ממש עזרו אז תודה והנה הוא בפעם האחרונה איש מכוער וקירח משופר מבחינה ציורית וציירתי לו גם אישה(לא קירחת ולא מכוערת תגיע בקרוב)

הבנת מה שאמרתי....

אבל באישה יותר מידיי השקעת בצלליות ששחכת פרופורציות. יפה, היא לא יצאה. אבל נראת מושקעת. *תוהה למה אני מבקרת את כולם, כשאני בעצמי מצירת דיי דפוק* טוב, אני מציירת שונה ממך. זה שיפור רציני.

rusty2223

New member
תודה!אם אני אמור להבין את זה ככה

ואיך את מציירת תני דוגמאות

אה...אני אנסה.

אני פשוט לא במחשב שלי עכשיו ואין לי דוגמאות להראות. יש ציורים שאני משקיעה בהם שעה (הכי הרבה שלי...אין לי מספיק סבלנות ליותר) והם בדרך כלל של תנוחות של בני אדם שקשה לי לצייר. ושאני לא ידעתי לצייר. כמו לוטוס (הגיבורת קומיקס שאני עובדת עליה עכשיו) יורה בחץ וקשת, שלקח לי הרבה זמן..ועדיין זה עלוב מאד (בתור אחד שיורה בחץ וקשת אני יורדת לפרטים) . או שהיא מסתכלת למעלה...שזה ממש קשה לצייר כי סנטרים זה לא הצד החזק שלי. אבל בכלליות היא מן אנימה שכזאת, רק מהירה ולא מפורטטת יותר מידיי. כי זאת דמות קומיקס, אי אפשר להשקיע יותר מעשר דקות על כל משבצת...ואני לא הציירת המזהירה של המאה..זה קשה לי. הרבה טעויות קטנות, שאין לי כוח לתקן. שימוש מאד קטן בפרטים כמו קמט בנעל או שרירי רגליים. זה בכלליות אני משערת. פשוט אין לי סבלנות.... אבל כשאני משקיע, אני הולכת לפרטים דיי קטנים. זה לא תמיד טוב.

rusty2223

New member
אהה אוקיי

טוב שלחי שתהיה לך הזדמנות אני לא השקעתי בציור יותר מ20 דקות ואני עדיין לא שולט בתנוחות,יש לך שיטה טובה לצייר תנוחות טובות?

chatenoire

New member
זמן עבודה

"זאת דמות קומיקס, אי אפשר להשקיע יותר מעשר דקות על כל משבצת"? כל משבצת בעמוד קומיקס היא ציור בפני עצמה, וכוללת דמויות, הבעות פנים, רקעים, תלבושות, אביזרים, תאורה ומה לא. אם את מצליחה להשיג פאנל מרשים בלא יותר מעשר דקות אני מורידה בפנייך את כובעי, מורחת עליו חמאה ואוכלת אותו.

הוספתי לפניי זה

שאני לא יכולה לשבת על ציור יותר משעה בלי הפסקת קפה לפחות. אז כשאני מציירת כמה ריבועים בדף הזמן יתחלק (נא לא לעשות חישובים) בניהם. אני משערת שהרקע שלי סביר בעשר דקות אבל לא מושלם. בגלל זה אני מתאמנת. עוד לא התחלתי ממש...

למעלה