ואוו, איזה יופי!!! כשרון אדיר
נ נוגרי New member 20/9/04 #40 אני שמחה שאני יכולה להגיב גם כאן הציור והרקע מקסימים בעיני . יש רכות במריחת המכחול שלך שאני מאד אוהבת . תוכלי לרשום לי את מספרי הסלט שעל הבקבוקים ???( איקון של חיוך ) תשלחי מסר , באיזה שלב של היום אני אצליח לענות לך .
אני שמחה שאני יכולה להגיב גם כאן הציור והרקע מקסימים בעיני . יש רכות במריחת המכחול שלך שאני מאד אוהבת . תוכלי לרשום לי את מספרי הסלט שעל הבקבוקים ???( איקון של חיוך ) תשלחי מסר , באיזה שלב של היום אני אצליח לענות לך .
פ פיית מרציפן New member 22/9/04 #46 נוגרי הנה מספרי הצבעים של העלים ירוק סלרי של אמריקנה ( מס' 208) אבוקדו של אמריקנה (מס' 52) מחכה לראות את העלים שתציירי...
נוגרי הנה מספרי הצבעים של העלים ירוק סלרי של אמריקנה ( מס' 208) אבוקדו של אמריקנה (מס' 52) מחכה לראות את העלים שתציירי...
א אמא של ציפי 11 New member 20/9/04 #41 פייתי.....אני פשוט ה.....מומה ../images/Emo2.gif אמרת תירגול!!!! נו... באמת, זה יצא הלא מטמטם, החסרתי פעימה אחת למראה התוצאה. מלי
פייתי.....אני פשוט ה.....מומה ../images/Emo2.gif אמרת תירגול!!!! נו... באמת, זה יצא הלא מטמטם, החסרתי פעימה אחת למראה התוצאה. מלי