ציור על עץ חדש

שמיימית

New member
ואהו ווואהוו ממש פיה את !!! מטריף!

כמה שזה יפה
יודעת שעבודה על שחור קשה יותר כל הכבוד תוצאה מרשימה מאוד אהבתי מאוד
(מצטערת שהפסקתי לצייר על עץ
)

רחל248

New member
הציור מקסים

אוהבת את הרקע שחור, רוב הציור על עץ הרוסי על רקע שחור, בקשר לורדים , גם אני מציירת ורדים וכשהתחלתי הייתי גם עושה"פליסה" לעלי כותרת והגעתי למסקנה שחלק יותר זה יותר יפה, אבל כמובן זה ענין של טעם. אם את מתכונת לציר על דלת תקחי בחשבון שאי אפשר לסובב אותה ואז העבודה יותר קשה, אבל כמובן לא בלתי אפשרית,כנ''ל על כל דבר גדול. בהצלחה

רחל האמת היא שזו אחת הפעמים

הראשונות שאני עושה פליסה לורדים ( כמו שכתבתי בכל פעם אני מנסה ורדים קצת שונים) דווקא נחמד בעיני . אולי אני אעשה לה את הפליסה רחב יותר . לגבי הדלת אני משערת שאתפס על כיסא ואעשה קצת אקרובטיקה. בארונות חדר השינה אני מםפרקת את הדלתות כי הן לא כבדות וכי שם עבודת הציור גדולה יותר .

NaomiT

New member
פייתוש, הציור פשוט יפהפה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

יופי שצילמת תקריבים מכל הקטעים - כל פרח יצא מושלם בבודדת והמראה הכללי נפלא. ציירת חלק מהפרחים במכחול עגול
כל משיכות המכחול זורמות מצויין. נעמי

bimbo.

New member
פיית פרחים - את באמת פיית פרחים../images/Emo140.gif

העבודה מקסימה. כל הכבוד

נעמיתוש הורדים והאמנון ותמר

במכחול שטוח . הדייזי ( הפרחים הלבנים צהובים עם העלים הארוכים) מצוירים עם מכחול עגול . ניסיתי בעבר לצייר אותם עם מכחול שטוח או עם פילברט ופחות אהבתי את התוצאה . אילו ממש פרחים קלאסיים למכחול עגול.

BUTTY האחת

New member
פייתוש הלוואי עלי תירגול כזה ../images/Emo140.gif

תירגול עאלקקקקק אני גם רוצה שיהיו לי תירגולים כאלה
פשוט מקסים

ביוטי מותק

תודה לך. אני קמצנית גדולה על העבודה שלי ולכן לא מתרגלת בכלל על נייר אלא ישר על משהו שימושי . יש המון אפשרויות לצייר וורדים ואני בודקת כל פעם אפשרות אחרת . נדמה לי שפיצחתי במוח את המבנה הבסיסי של הורד ועכשיו אני כבר מבינה איך אפשר לשחק עם צורות העלים . עכשיו כל התירגולים נהיים לי יותר קלים כי הכיוון ברור. מה קורה עם התירגולים שלך???

לגבי ה"פיצחתי"

לא התכוונתי שהמצאתי את הגלגל ובטח מי שלומד בחוג מקבל את ההסבר הזה מהמורה . אלאשאני ניסיתי וטעיתי לבד ורק עכשיו הצלחתי לקלוט את הכיוונים הנכונים של העלים. אני מרגישה שהבנתי את זה ממש בימים האחרונים ( למרות שציירתי ורדים גם קודם)

psa

New member
פייתי,את מוכשרת בצורה שלא תיאמן.

מקסים!!!!!!

אוי פייה את פשוט מבורכת בכשרון

עניין אותי לדעת שבעצם למדת לבד (כך גם אנוכי מנסה כעת ציורי ורדים) והדרך נראית לי רחוקה, אם בכלל, להגיע לרמת ציור סבירה. העבודה שלך ממש מדהימה ומהפנטת.

yuli22

New member
נפלא!

איזו סבלנות לצייר ככה... איך עושים את דה???

למעלה