תודה לכולם
קודם כל לשרקי... תודה על התגובה והכוונה שלי בציור הייתה שהוא במצב של קאטה(למי שלא מתאמן הלחימה משולבת,קראטה ושאר אומנויות לחימה קאטה זה מצב של חזרה על תנועות קבועות על מנת לחדד את המהירות , הטכניקה וכולי) בכל אופן כאן הוא היה אמור סתם לעמוד במין עמידת קאטה/מדיטציה עצבנית

אבל אם הוא היה אמור להיות בתנועה אז אתה היית צודק מאה אחוז אבל תודה בכל אופן ולמי שאמר שהיד נראית לא במקום(שכחתי מי מצטער) אתה צודק ואני מסכים איתך ומוזר לי שלא שמתי לב לזה קודם טוב נו there´s always tomarrow חחח וגירי את צודקת כמו שאמרתי בהודעה עם התמונה לא היה לי חשק בגרוש לצבוע את הציור הזה בזמן האחרון אני משתדל לחדד את הציור בשלב העפרונות והדיו והחשק לצבע את הציור הזה כשאני באמצע של איזה 8 ציורם בו זמנית לא היה בעדיפות אז דיי חיפפתי ובגלל זה הצביעה לא משהו אבל שטויות ציורים הבאים יהיו יותר טובים

ובקשר לסורק עדיין לא

אני קודם כל צריך מסך(שלי כבר דפוק והוא הורס את העייניים) ורק אחר כך סורק ואחרי זה בתקווה גם טאבלט

שטויות בינתיים אני אחיה עם עכבר ואסרוק אצל humus.... יש לו סורק והוא אחד מחבריי הכי טובים ככה שננצל אותו קצת... סתם סתם צוחק ליאור