ציור חדש

The Crusader

New member
ציור חדש

הנה עוד ציור עכשיו השחור לבן נראה לא רע אבל הצבוע מכוער לפחות לדעתי כשצבעתי דיי הכרחתי את עצמי ככה שזה לא היה עם חשק אז אני לא ממש חושב שזה יצא טוב אבל היי אני אעלה את זה בכל זאת :) בכל אופן ביקורות בבקשה the crusader נ.ב זה הציור בשחור לבן

Ronan

New member
ביד ימין

צריך יותר דפיניציה של שרירים. זה נראה מוזר יחסית ליד שמאל, וגם המיקום של היד נראה מוזר. זה כאילו היא יוצאת ממקם שקצת יותר רחוק מהכתף. אבל חוץ מזה, ציור ממש יפה, ואני אישית מעדיף את הצבוע.

byron

New member
יפה

השחור לבן לדעתי יותר יפה אבל אולי צריך קצת יותר הצללה. יתכן שזה היה גם עוזר לציור הצבוע

ויאגרה

New member
קודם כל...

גם לדעתי, הצבוע ניראה יותר טוב. חוץ מזה, הבעיה העיקרית של הציור, לדעתי, היא שהוא קצת קפוא...הדמות ניראת כאילו היא פסל ולא כאילו היא באמצע קרב או משהו כזה.

Dreamsphere

New member
הציור נחמד מאוד

אבל הצביעה לא לא חדה מספיק ונראה שאיכות ירודה כשצבעת חבל ציור סרוק באיכות טוב יכול להצבע בקלות יכולת לעשות יותר תנועה יפה וזרמתית ומאוד מארוולי (לויאגרה - מי אמר שהוא צריך להיות באמצע קרב תפסיק להכניס דברים אצל אחרים!)

ויאגרה

New member
תגובה

הדמות שמצויירת בציור חמושה ברימון (קצת שמאלה מהפרצוף, מחוברת לחגורה), הידיים שלה מורמות כאילו היא עומדת לדפוק למישהו מכות, כנ"ל לגבי הרגליים שלה...הסקתי מזה שהוא צייר אותה בפוזה מלחמתית. אני זה שמחפש לריב, הא? תיקרא שוב את מה שקראת...

giri

New member
יפה!

יש שיפור משמעותי בפרופורציות לעומת ציורים קודמים. אהבתי יותר את השחור לבן, רואים שצבעת בלי מוזה/חשק... לא נורא, בסה"כ גם אם לא אהבת את הצביעה זה אימון שליטש לך יותר את הטכניקה, וזה רווח נקי!
כבר יש לך סורק?

The Crusader

New member
תודה לכולם

קודם כל לשרקי... תודה על התגובה והכוונה שלי בציור הייתה שהוא במצב של קאטה(למי שלא מתאמן הלחימה משולבת,קראטה ושאר אומנויות לחימה קאטה זה מצב של חזרה על תנועות קבועות על מנת לחדד את המהירות , הטכניקה וכולי) בכל אופן כאן הוא היה אמור סתם לעמוד במין עמידת קאטה/מדיטציה עצבנית :) אבל אם הוא היה אמור להיות בתנועה אז אתה היית צודק מאה אחוז אבל תודה בכל אופן ולמי שאמר שהיד נראית לא במקום(שכחתי מי מצטער) אתה צודק ואני מסכים איתך ומוזר לי שלא שמתי לב לזה קודם טוב נו there´s always tomarrow חחח וגירי את צודקת כמו שאמרתי בהודעה עם התמונה לא היה לי חשק בגרוש לצבוע את הציור הזה בזמן האחרון אני משתדל לחדד את הציור בשלב העפרונות והדיו והחשק לצבע את הציור הזה כשאני באמצע של איזה 8 ציורם בו זמנית לא היה בעדיפות אז דיי חיפפתי ובגלל זה הצביעה לא משהו אבל שטויות ציורים הבאים יהיו יותר טובים :) ובקשר לסורק עדיין לא :( אני קודם כל צריך מסך(שלי כבר דפוק והוא הורס את העייניים) ורק אחר כך סורק ואחרי זה בתקווה גם טאבלט :) שטויות בינתיים אני אחיה עם עכבר ואסרוק אצל humus.... יש לו סורק והוא אחד מחבריי הכי טובים ככה שננצל אותו קצת... סתם סתם צוחק ליאור :)

The Crusader

New member
אוי סליחה

ההערה בהתחלה הייתה אמורה להתייחס לההערה של ויאגרה ובעקבות הויכוח (הארוך שהיה חחח) אני כנראה התבלבלתי sorry

GOKU

New member
אתה הולך ומשתפר :)

ועדיין השחור לבן יותר טוב מהצבוע חח לא נורא גם בזה אתה עוד תלמד :) -GOKU

למעלה