ציור גוף -טייק 2

ציור גוף -טייק 2

אני מביאה לכם כמה דוגמאות לציור גוף השני שעשיתי עד כה, לחברת קריולן. קרדיט למוטי שמש על הצילום והאיפור כמובן

כמו שכבר אמרתי בעבר

מוטי שמש עושה עבודות נהדרות וחשוב לי להדגיש בגלל השרשור הקודם שהיה בנושא ציורי הגוף שאין פה בעיה עם פרובוקטיביות או חשיפה מיותרת של הגוף. ציור גוף הוא אומנות לכל דבר רק שבמקום קנבס מציירים על הגוף. מוטי שמש לא חדש בתחום והוא סופר מקצועי ונותן למודליסטיות שלו תחושה הכי נינוחה . ציור גוף אינו מחייב עירום מלא למעשה אני לא רואה את ההבדל בין זה לבין לדגמן הלבשה תחתונה או בגדי ים. ואם חושבים על זה באמת, בציור גוף יותר "בשר" מוסתר מאשר גלוי. מעבר לזה אני חייבת לציין שהוא עשה עבודה מאד יפה , אין ספק שהוא שולט באייר בראש ובפעם הבאה תמסרי ד"ש חם ממני :)

העבודה מקסימה אבל (וואחד אבל)

לא אהבתי את הצילום ואת המראה שלך בכלל.. לא מחמיא

חן M

New member
מנח הישיבה שלך מזעזע

כל החלק העליון של הגוף כפוף וכתוצאה מכך כל הבטן שלך בולטת כלפי חוץ וזה לא בגלל שאת שמנה כי ממה שזכור לי הגוף שלך חטוב . בקיצור דרוש שיפור יציבה
.

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה נראה כאילו את בהריון

את הציור לא אהבתי ובנוסף התנוחה משעממת ואת נראית משועממת.. התנוחה לא מחמיאה לך משום שאני זוכרת בתמונות קודמות שלך שאת רזה מאוד

-3-

אני יודעת שיש לי בתמונה קיפולים בבטן אבל מה לעשות לא הכל מושלם , ואם קצת פוטושופ הכל פיקס.

למעלה