ציורים אנרגטיים

שמתי לב

שאתה מערבב קצת Chaos Magic עם מה שכתוב באתר חובבי משחקי התפקידים שהזכרתי למעלה.

DTfromBT

New member
כן אה?

חובבי משחקי תפקידים? חחח, סתם שאלה, הלכת למשל לSECTION של ה "LOCALY HOSTED ARTICLES"? קראת משם? או עדיף, כנס לפורומים שלהם :). אני מערבב פילוסופיה שטנית, רעיונות מCHAOS ועוד מספר דברים, אפשר להגיד, אני חושב :). אבל כן, מהSECTOINS אל סוגי המאגיה שTOMEKEEPER מציג באתר שלו זה אשקרה נראה כמו איזה משחק DUNGEONS AND DRAGONS או משהו, נכון? :), אבל קרא, זה בין האתרים הכי טובים שיש לי ב FAVOURITES לגבי מאגיה ישירה.

neophile

New member
invokation is still an invokation

למה אתה מדבר כלכך הרבה על יישויות כשאתה לא באמת מבין? אז מה? אז קראת כמה מאמרים ,אתה מזכיר לי את עצמי בעבר שלי מאיפה הידע הזה על יישויות? כן יהיה להן איכפת ..לא יהיה להם איכפת , אם אתה לא באמת מבין אז מה לי איכפת? להזדהות... אתה קורא לזה להזדהות עם תאווה , זה עדיין Invoking והידע ההרמטי בנושא לא השתנה מאז שהוא נחקק בסלע הארצי שלנו . בכאוס מג'יק למשל אתה יכול להשתמש בידע ההרמטי הזה בצורה הפראקטית שאתה מבין אבל עדיין הידע הוא אותו הידע זה סוג של ידע שלא משנה כמה תחקור אותו תמיד יהיה עוד ועוד משהו שאני לא מבין , אם אתה נגד מאגיה ריטואלית מסיבותיך שלך ובעד מאגיה אינסטנט למה לא להשתמש במכולל אלפא וסמים?

PurpleFilth

New member
אין הבדל מהותי בין

שינוי בצורה לבין שינוי בחומר. גם ההבדל בין מים לברזל, הוא, בסופו של דבר, הבדל בצורה האטומית של שני החומרים. מה זה משנה איך זה עובד, כל עוד זה עובד?

DTfromBT

New member
משנה.

כי אפשר בלי זה, כמה שיותר דברים אתה עושה ללא עזר מכלים שונים אשר מחוץ לך, כך טוב יותר... אפשר להשתמש בסמים מסוימים אשר איתם לעשות הקרנה אסטרלית הרבה יותר קל, או אפשר לקנות ALPHA WAVE GENERATOR או איך שזה לא נקרא, המכשיר גם הוא עובד, אבל היכן ההתקדמות של המשתמש? מה יכול אותו המשתמש ללא כלי העזר האלו? אין גדילה. עכשיו, חוץ מזה, הדרך בא דברים אלו עובדים, ומקרים בהם זה עובד, זה הכל פחות יציב מאשר יכולות של הבנאדם... וחוץ מזה, הדבר עצמו, הוא לא מחולל המאגיה, זה כל הקטע, זה כמו להגיד שאם אתה לוקח את אותו הסם אשר עוזר לך להקרין, שאותו הסם הוא מחולל המאגיה, לא... כלי עזר, וגם... טוב עזוב, יש כל-כך הרבה מה שאני לא אוהב בשיטות הלא ישירות... וגם אותם כלי העזר לא יעבדו בשביל כולם, נחמד גם כן, לא? פפפ...

DTfromBT

New member
המממ

ההודעה ההיא הייתה תשובה לשורה האחרונה בהודעה שלך שהיא הייתה: "מה זה משנה איך זה עובד, כל עוד זה עובד?" בהודעה הבאתי הסברים ללמה זה אכן משנה. או שאני לא מפספס פה משהו? נראה שאם אחד המשתמשים(כוכב השחר אני חושב היה שמו? לא בטוח) היו לי כבר בעיות הבנה הדדיות, לכן יכול להיות וזה עוד מקרה שכזה?

למעלה