ציורים אנרגטיים

ציורים אנרגטיים

שלום לחברי הפורום, ברצוני לעניין אתכם בציורים אנרגטיים במבנה המגן דוד שאני מציירת ומשווקת צילומים שלהם לבית, למשרד, לחדרי טיפולים וכו'. גודל הצילום + פספרטו: 40X40 ס"מ עלות: 120 ₪ ניתן לצפות בציורים באתר בדף: ציור-קמע ובאתר גם מאמר לגבי משמעות המגן דוד כסמל. תודה. אופירה.

DTfromBT

New member
חוקי הפורום...

אומרים: ישנם מספר תכנים אשר אסורים לפרסום על גבי הפורום (מתוך תקנון תפוז): "תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; השורה התחתונה חלה על כל זה, לא? טוב, לא יודע... חוץ מזה, זה נחמד ויפה הציורים וכל זה, אך זה לא ממש שימושי, כא? :).

gwizard

New member
תלוי מה השימוש

לכל צורה גיאומטרית יש את החתימה האנרגטית שלה והשפעה משלה. הכל תלוי בשימוש.

DTfromBT

New member
הממ

לא כולם יסכימו איתך, יש אנשים כמוני שיגידו שזה לא משנה איך זה נראה, חתיכת בד היא חתיכת בד :). איך בדיוק תתמוך בזה שחתיכת בד היא לא סתם חתיכת בד אם תפרוס אותה בצורה שונה? מה בדיוק תומך ברעיון שאם תהיה צורה כלשהי אז יהיה אפקט כלשהו על העולם(לא על עצמך, על עצמך באמת יכול להיות ותהיה השפעה, רגע - על זה אולי אתה מדבר מלכלתחילה?)

hagakora

New member
כדור ותיבה

הם מתנהגים בצורה שונה, גם אם שניהם עשויים מעץ, ההתנהגות משנה את הפידבק מהסביבה. למה רק הצורה הפיסית משפיעה? חומרים מתנהגים בצורות שונות, צורות, גדלים... מה פסול בזה? אפשר אפילו להציג חומרים היום בתור גלים, בתור אנרגיה, אז בכלל...

DTfromBT

New member
אז בכלל מה?

זה בדיוק כמו אותם האנשים שחושבים שלקריסטל או אבן חן זאת או אחרת יש כוח או "אנרגיה" זאת או אחרת המנמקים את זה בזה שלמשל זהב מוליך חשמל מצוין, וכסף כזה וכזה, וכך הלאה... אם זה היה כך אזי פשוט היינו מחפשים את האבן הגדולה ביותר בעלת השפעה כזאת או כזאת, אך זה פשוט לא כך. תסביר לי מה המכניקה מאחורי צורת "כוח" - למשל, יש המאמינים שפנטאגון זה או אחר הוא בעל כוח, אז בוא נעשה את זה כמה שיותר פשוט - איך בדיוק צורץ פנטגון(אתה יכול לקחת ולהדגים על צורה אחרת אם בא לך) מושכת אליה, או משגרת אליה כוח(או אנרגיה, או באיזה מושג שאתה רוצה להשתמש בשביל להסבחר את זה)? לפי איך שאני רואה את זה, צורה היא רק צורה, זה לא משהו אצמעי, זה לא פועל לבדו - אין לזה שום כוח לעורר שינוי. מה כן, צורות שונות יכולות להשפיע על התת מודע של הבנאדם, ובכך לעזור לו, או, לעזור ברמת המודעות לריכוז. אבל לצורה השפעה על הסביבה אצמה? מעניין מאוד איך זה עובד...

hagakora

New member
העליתי את זה בתור אפשרות

לא לתקוף אותי בבקשה. הגיוני שלצורה תהיה השפעה על הסביבה עצמה. לפי החוק השלישי של ניוטון, לכל פעולה יש פעולה שקולה כנגדה, לכן, אם אותה פעילות מתבטאת בצורה שונה על שני גופים, מה שהם מחזירים גם שונה. אפשר גם לומר שלכל דבר יש ויברציות, לפי תורת הקוונטים כל חלקיק הוא גם גל - משמע ויברציה. השאלה היא האם לויברציות האלה יש השפעה על הסביבה והאם יש לצורה ויברציות? זה משהו ששווה לחקור, לא?

DTfromBT

New member
לא תקפתי אותך...

תקפתי את הדעה שלך :) - לתקוף דעה זה לא כמו לתקוף אדם :). איך בדיוק עצם דומה מתבטא כפעולה? ואיך בדיוק לצורה יש השפעה על הוויברציות? חומר שונה, בסדר, אבל צורה? אבל אפילו אם יש שינוי אז אני די בטוח שזה לא שינוי משמעותי הקשור לתהליכים מאגיים. לחקור? עזוב, כך כל מערכת פרימיטיבית של מאגייה, ושם אתה ישר מוצא "צורות גאומטריות" בעלות כוח וכל זה... אבל זה פרימיטיבי, האדם הוא מחולל השינוי, לא הצורות, חרבות ה"כסם" או התבעות. אלא אם כן עבדו אם עצם כלשהו ועשו לו ENCHANTING - זה שונה :).

ההגמון

New member
אני חושב

שהצורות והלחשים ואותיות ומילים מסויימות נחשבות כ"בעלות כוח" בגלל שיש להן קונטציות במוח שעוזרות לרכז את הרצון.

DTfromBT

New member
נכון...

זה בהחלט נכון... ואולי אפילו כאשר יישות כלשהי מזומנת, סימנים, או לחשים, או אפילו צורות יכולות לעזור באת תקשור אם היישות, כן, מסכים, אבל סתם ככה? אין לזה שום כוח... למרות שיש אנשים שיטענו שאם אתה מבטא מילה זאת או אחרת בצורה כזאת או כזאת, אז יש וויברציות שיכולות להגיע ל... טוב נו, בשבילי זה ממש שטויות... זה משפיע על התת מודע, אולי, וזה יכול אולי, אבל ממש, ממש בספק להשפיע בצורה כלשהי גם על משהו, אבל דברים אלו ייחודיים למזמנים ומאגים אשר עובדים אם יישויות, שוב, בספק, אבל בסדר, יש מצב ויכול להיות לזה תפקיד. אבל שוב, המצבים בהם זה יישים... בעעע, אם בכלל.

ההגמון

New member
זה כנראה

פשוט משפיע על התת מודע. ובזימון ישויות... אולי זה עוזר כי זה משפיע על התת מודע שלהן?

DTfromBT

New member
יש אולי

עוד כמה דברים שאמרתי שהיית רוצה לחזור אלייהם? תפסיק, זה לא משרת שום מטרה. הסכמתי אם זה שיש מצבים בהם זה יכול לעזור, בסדר, אבל זה ממש ספציפי, והרבה אנשים חושבים שלדברים האלה יש את הכוח האמיתי מאחורי המאגיה עצמה, וזה לא כך... האדם הוא מחולל המאגייה, כל השער זה כלי עזר... מאגלים, סמלים, לחשים, כלים, "התנקות" הכל, כל הדברים האלה הם כלים, ולחלקם, התפקיד היחידי הוא עזרה למכשף להתרכז. דוגמה שבטח יאכלו אותי בגללה? בכיף - טארות... קריאה בכפה... קריאה דרך RUNES - כל אלו הם כלים... את המאגיה מחולל המכשף, ו"מקרין" לכלים אלה כעזר, אך לאחר זמן מה יש לזרוק את העזר, כי זה מגביל... מגדי עתידות באמת חזקים - עובדים ללא שום כלים - כמה כאלו אתה מכיר? בטח לא הרבה, וזה כי כווווולם חושבים שהם תריכים את הכלים שלהם, איזו בדיחה. המאה ה20, המאגייה אמורה להתקדם, ולא להשאר אם השיטות של CROWLEY או THE GOLDEN DOWN או ABRAMELIN או מי שלא תבחרו... רצח לריטואלים! :) סתם... :).

ההגמון

New member
אז אפשר?

באיזו שיטות אתה משתמש בכדי לעשות כישוף? אתה לא חייב לתת דוגמא מפורטת, סתם משהו שאני אבין.

DTfromBT

New member
...

מי אמר שאני עושה כשפים? אני בכלל לא עושה כשפים :), אבל, סתם, בהנחה היפוטתית שכן הייתי עוסק במשהו כזה, מן הסתם הייתי עוסק ב DIRECT MAGIC - אפס טקסים נחוצים, למשל, בכדי לזמן יישות הגורמת ללמשל תאווה, במקום: 1) למקות את עצמי 2)לעשות מעגל 3)להגיד תפילות 4)לזמן יישות שתגן עליי ותצווה על היישות שאני *באמת* רוצה לזמן 5)לזמן יישות שתגרום לתאווה 6)*לדרוש* שהיישות תעשה כרצוני(כן, ממש כלי היה הבחור מה KEYS OF SOLOMON) 7)לגרש יישות 8)להודות ולגרש את האחרת) מה שהייתי עושה זה מדיטצייה על תאווה, הייתי נהפך לתאווה עצמה, ואז, מחכה עד שיישות של תאווה תמשך עליי - הייתי בסה"כ מבקש שיישות זאת, לפני שתחזור לעשות את מה שהיא ממילא עושה, גורמת לתאווה, תעשה את מה שטיבעי בשבילה לעשות במקום אותו הייתי בוחר. כך גם אני לא צריך הגנה, כי יישות התאווה רואה שאין לה עבודה איתי, כי הרי אני עצמי התגלמות התאווה, ויש גם סיכוי גדול שתסכים לעשות את מבוקשי. לא תריך הגנה כי בדרך זאת אין סיכוי לזמן יישות יותר חזקה ממך, כי אתה לא יכול להכנס למצב מדיטטיבי בו תקרין יותר ממה שאתה יכול להקרין. אבל זאת סתם דוגמא, כי אני הרי לא עוסק בדברים כאלו :). יותר קשה? כמובן, אך זה גם יותר בטוח, מאפשר שליטה גדולה יותר, וצמיחה טובה יותר, ומה הכי טוב, אפס טקסים - לא צריך כלום - רק אתה והיכולת שלך.

ההגמון

New member
אני חולק

על החלק של זה שאתה אומר שהישות תהיה בדיוק באותה רמה שלך כי זו הרמה שאתה מקרין. גם ישויות יותר חזקות ממך יכולת לחוש ברמות אנרגיה הרבה יותר חלשות מהן. אתה עדיין משתמש בכלים, דרך אגב.

DTfromBT

New member
...

באילו כלים אתה משתמש? מדיטציה? להכנס לטראנס זאת יכולת, כן, בסדר, נגיד וזה כלי, אך זה רק אתה והיכולת שלך, זה הכול. עכשיו, למרות שזה נכון שיישות חזקה יכולה גם לחוש במה שאתה מקרין, הסיכויים שיהיה אכפת לה הם ממש קטנים, היישויות שתזמן יהיו קצת מעט לרמה שלך, או קצת מעל - זה לא ממש משנה, היישות שאתה מזמן במצב כזה, היא לא יישות בעלת הרבה כוחות, היישות שאתה מזמן, זאת היישות עלייה אתה עושה מדיטציה, לה אתה עצמך נהפך, זאת לא תהיה יישות שחושבת הרבה, זאת תהיה יישות אשר עושה את התפקיד המסוים הזה. כמובן, שאם ההתקדמות היישויות שאתה מזמן יהיו יותר חזקות ובעלות יותר אינטליגנציה. אם אתה הופך להתגלמות תאוות בצע, או סתם תאווה מינית, או מה שזה לא יהיה, זה הדבר עליו אתה מתמקד, זה הדבר אותו אתה מזמן - כך שאתה לא חולך "בטעות" לזמן משהו אחר. על תחשוב שזאת שיטה ללא פגם, אבל זאת שיטה מתקדמת, יותר בטוחה, ויותר חזקה, לפחות לדעתי - הרי, בסופו של הדבר, אתה לא נעזר ביישויות מהצעד של אלוהים כדי לצוות על ישוייות מהתעד האחר או שום דבר כזה, אתה בעצמך זה שעושה הת הבקשות(לא ציווי, בקשה - למרות שלפעמים עדיף לצוות, אבל לא נכנס לזה). עכשיו, זאת הייתה דוגמא, איתה אתה מזמן סוגי יישויות אשר יש להן תפקיד מוגדר אחד... יש שיטות הבונות על זו איתן אתה יכול(אם יש לך מספיק יכולת) לזמן גם יישויות מדתות שונות, וכך הלאה. אבל מה אני יודע? :) סה"כ זה נראה לי קידמה, לאומת ריטואלים, שהם השיטה של האתמול(לדעתי).

ההגמון

New member
נשמע מעניין, דווקא.

אבל אני עדייו לא בטוח שזו שיטה יותר "בטוחה". אבל רק תסביר לי דבר אחד, בהנחה ש"ריטואלים" טקסיים אכן עובדים, ובצורה ששנינו, אני מקווה, מסכימים, הרבה יותר קלה מהשיטה שתארת למעלה (שאין לי מושג אם היא עובדת או לא בכלל, אבל בהנחה שכן), מדוע לא להמשיך להשתמש בריטואלים? אתה יודע... "זה עובד! אל תגע!".

DTfromBT

New member
פשוט

כי ריטואלים הם... העבר :). תראה, בריטואלים יש יותר סכנות, יותר דברים שלא צריך בכלל לעשות, ופחות כידמה של המשתמש. הייתי אומר שלריטואלים *יש* מקום כלשהו, אך שוב, הדברים צריכים להשתנות, למשל, אם אתה עושה ריטואל של מישהו מלפני 500 שנה, מה הכוחמה שבזה? הרי לריטואל אין משמעות בשבילך כמו שהייתה לאותו האדם שהמציא את הריטואל - וגם כן, לך תשיג חרב "הדרקון" או "טבעת הענק" או מה שזה לא יהיה... במקום זה, עשה ותכנן את הריטואל בעצמך, תוצי מהמשוואה את כל מה שלא נחוץ, הוסף את מה שעוזר לך. אבל גם כאן, זה לא הכי טוב, סה"כ - מאגייה מאפשרת לנו שליטה יותר גדולה על הסביבה שלנמו(אני מכליל "אותנו" גם כחלק מהסביבה) - אז למה לא לעבור לשיטות שיותר קשות(בהתחלה, רק בהתחלה, כי כשפים שעשית הרבה פעמים הופכים למשהו של 5 דקות אם יש לך את היכולת, שלא כמו בריטואלים, אותם לפעמים צריך להכין איזה שעה, או בכלל, עוד יותר גרוע - ריטואלים שצריך לעשות כאשר הירח כזה או כזה, עללללק!) - אך מאפשרות יותר שליטה, יותר אפשרויות. יש הרבה טוב במעבר מריטואלים, לשיטות מאגייה ישירות, בעיקר, הבנה, יכולת, וגדילה. אבל מאגייה ישירה זה לא משהו שתמצא עליו הרבה מקורות, זה לא משהו ישן, זה משהו שיש לו איזכורים ונימוקים פה ושם, אבל תאחלס? זה משהו חדש(לא, בבקשה, לא לקשר לשטויות של הניו אייג', יש לי כעב ראש כשמדברים על וויקה) - רוב האתרים הקשורים למאגייה מלאים בשטויות, דברים לא נכונים, לא נחוצים - קיצר, שיטות מהעבר של הריטואלים... כך למשל את האתר שממליצים פה עליו הרבה, לפי מה שאני זוכר, בין הדברים הראשונים בהם נתקלתי זה פתיחת מעגל... וכן, הדברים הישנים והמסורטיים אכן יכולים לעבוד, וגם הנקרונומיקון, אשר הוא המצאה(לפי מרבית האנשים הרציניים) של קראולי או מי שזה לא היה, גם משם דברים יכולים לעבוד, ובעצם, הרבה מאוד דברים יכולים לעבוד - השאלה היא, מה הכי יאיל? דברים בהם אין לך ביטחון, או אתה והיכולת שלך? בעעע, סוף. יש?

ההגמון

New member
יש.

הבנתי מה אתה אומר. אני לא מסכים עד הסוף, כי אני חושב שריטואל יכול להיות גם משהו מאוד מאוד קצר ואפקטיבי, אבל הבנתי את הקטע. תודה על הפירוט.

למעלה