ציוני מגן ועיצומים

Honey Bunny

New member
ציוני מגן ועיצומים

אומרים עכשיו שבגלל עיצומי המורים אסור להם להגיש ציוני מגן מה זה אומר מבחינתנו? יתנו לנו להבחן בלי מגנים כמו אקסטרני? או שפשוט לא נוכל לגשת לבגרות ונצטרך לעשות שנה הבאה ופשוט נדפקנו? ובאותו עניין, נניח במקצוע מסויים יש לי מגן נמוך, יש אפשרות להבחן בלי מגן מבחירה? במסגרת אחרת או משהו? זה ייחשב פחות טוב?

בקשר לעיצומים..../images/Emo105.gif

המורים שלנו אמרו שיש ציוני מגן ושהם כן עוברים למשרד החינוך אבל
לתלמידים אסור לדעת אותם.
אבל ת'אמת אני לא בטוחה שזה ככה. נראה לי המורים בעצמם כבר לא יודעים מה רוצים מהם...

Musi© Gi®l

New member
זה הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות

!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אנחנו אשמים ??? הרי אנחנו נדפקים בכל הסיפור !!! הם רוצים עיצומים ? הם רוצים שינוי ? הם רוצים משהו ? איך הם עדיין לא קלטו, שפגיעה בנו, לא תביא לשומדבר !!! מילא שלא ישלחו ת'ציונים למשרד החינוך או משהו אבל... הם רק לא אומרים לתלמידים זה פשוט טימטום ואכזריות שאין לי מילים לתאר

adi777

New member
../images/Emo165.gifאני לא יודעת מה המקרה../images/Emo166.gif

הפעם, אבל אני יכולה להבין אותם בכללי..ואני בעדם! מצד שני- ביטלו לי בגלל זה הצגה

Honey Bunny

New member
העיצומים לא עוזרים לאפאחד

המורים לא משיגים בזה את מה שהם רוצים כי זה "משהו שולי" שבממשלה לא מתחייסים אליו, רק לשביתות מתייחסים. העיצומים סתם פוגעים בתלמידים אחת המורות אצלינו אמרה שעדיף ככה כי פעם שכבת י"ב ממש נדפקו אחרי שהיתה שביתה מלא זמן עד הבגרות והם לא יכלו לגשת לבגרות וכבר התגייסו אבל כמו שזה נראה עכשיו גם לנו תהיה בעיה בגלל הציוני מגן...או שיעקפו את זה איכשהו

duvdevanim

New member
אולי גם התלמידים יכולים

לנקוט עיצומים כנגד עיצומי המורים?

Honey Bunny

New member
אבל המורים לא תלויים בנו בשום דבר

זה כמו השביתה שארגנה מועצת התלמידים, מה יצא מזה חוץ משעתיים חופשיות? רק אנחנו נפגענו בסוף מה שכן היה אולי יעיל זה התלמידים מהמרכז שיצאו לבד לטיול שנתי באילת בלי המורים........זה מראה שאי אפשר להפוך את התלמידים לשק חבטות

ChipsMan

New member
אוי.. זה מזכיר לי משהו.

בתחילת הסמסטר הנוכחי התאחדות הסטודנטים הארצית תכננה "שביתה" ברחבי כל המוסדות להשכלה גבוהה. מה זה נתן להם? כלום
רק הסטודנטים נפגעו. אז הפעם זה לא מצב היפותטי... זה משהו שקרה. אז באמת שביתה של תיכוניסטים זה רעיון די טיפשי.

כבר ציפיתי למשהו מצחיק (באמת) ../images/Emo4.gif

בדרך כלל כשאתה מתחיל סיפורים "זה מזכיר לי את התקופה של חדו"א 1, והפרופסור שלנו אמר..........." הוא נגמר מצחיק

Shir 100

New member
לפי מה שהבנתי

לפי מה שהבנתי התלמידים כן יקבלו את הציונים שלהם אבל הציוני מגן לא ישלחו למשרד החינוך.. עכשיו השאלה היא מה זה אומר? זה אומר שציון הבגרות יקבע או שאחרי העצומים זהציון כן ישתכלל עם המגן? יש מישהו שיודע

לא חושב שיש מישהו שבאמת יודע

שאלתי את הרכזת, היא אמרה שאצלנו שולחים כרגיל, שאלתי את המורה לפיזיקה, היא אמרה ששולחים אבל מדלגים עלינו (כלומר לא מספרים לנו), שאלתי את המנהלת, היא אמרה: תלמיד לא יכול לגשת לבגרות בלי ציון מגן, איך משרד החינוך יסדר את זה, נחכה ונראה. ככה שתשובה מוחלטת אני בספק אם תשמע פה.

adi777

New member
../images/Emo165.gifהיום אמרו לנו../images/Emo166.gif

שיש מגנים, ומעבירים אותם, פשוט מדלגים עלינו- כלומר אנחנו לא נדע אותם.. אמרו לנו לחשב בעצמנו את הציון ולשאול את המורים איך הם מרכיבים אותם כדי להיות בטוחים.. זה ממש באלגן, ובאסה לגשת בלי דלעת בטוח.. ובקשר לזה שלא שמים לב לזה- אני מקווה שבממשלה כן ישימו לב ויפעלו בהתאם. אולי פשוט צריך פעולות יותר חריפות..

נו זה בדיוק מה שאמרתי..../images/Emo105.gif

יש מתכונות ויש ציוני מגן אבל התלמידים לא ידעו את הציון שלהם ובקשר לזה שאת מקווה שבממשלה ישימו לב: למה שישימו לב
מה אכפת להם שהתלמידים לא יודעים את ציוני המגן שלהם
זה לא באמת מפריע לאף אחד שם אז אף אחד לא ישים לב ואנחנו נדפקים

adi777

New member
../images/Emo165.gifלוסי-לא לזה התכוונתי!../images/Emo166.gif

כלומר הם צריכים לשים לב שהמערכת לא מתפקדת כרגיל >> אבל יותר חשוב שישימו לב ויקשיבו לדרישות המורים!!

אבל העיצומים האלה נמשכים.....

כבר כמעט כל השנה ביטלו טיולים פעילויות חברתיות אסיפות הורים מה לא
ואף אחד לא שם ז*ן וחוץ מהמחאה של מועצת התלמידים שהסתיימה בערך יומיים אחרי שהיא התחילה אף אחד לא טורח להגן על הזכויות שלנו. ולמורים בטח נורא נוח "לשבות" על הגב שלנו, אז אני לא רואה שום סיבה שזה ישתנה

adi777

New member
../images/Emo165.gifאולי כי כל השנה../images/Emo166.gif

לא ממש משנים משהו? ואולי זה לא רק השנה, אלא כבר מס' רב של שנים? זאת אשמתם?! ממש לא! לכן הם לא שותקים!
זה לא שהם כ"כ נהנים מזה, ואני לא חושבת שהם יושבים על הגב שלנו, זה לא שיש להם איך לפעול אחרת..

למעלה