ציוני בגרות

JeykinsN

New member
עשית את שני השאלונים הראשונים

באותה שנה?
וקיבלת בשניהם מאה? אתה מדבר מהבית? או שאתה מוכשר ברמות? אני עושה כימיה צרפתית וערבית, אבל אני כ"כ גרועה שלא עשיתי אף שאלון שפה ביוד. חוץ מאנגלית (דוברים). שפה שלישית זה שולטט

HanAn189

New member
כן באותה שנה ../images/Emo13.gif

אני לומד מכיתה ז' צרפתית, אז ניגשתי אקסטרנית ללא ציוני מגן לשני השאלונים בכיתה י'. ערבית - התיכון שלנו כ"כ עני שהוא לא הצליח לפתוח מגמה
ושפה שלישית זה אכן שולט
אפילו רביעית וחמישית.

noam270

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif

נועם, גם ביולוגיה, מגניב צרפתית~!

HandsStainedRed

New member
כוססססססאימאאא של הביצפר הזההההה!

לשון 87 מגן 75 סופי 81 בגלל המורה הזונה הזאת שלא הייתה כל השנה סעמק. אבל זה עוד בסדר. היסטוריה הבנזונה הזה ציון מבחן 54 ציון מגן 50 ציון סופי 52. העיקררר הוא אמר שהוא ייתן לי ציון מגן שלא יכשיל אותי כוסעמקקקקקק מורה מפגררר זורק הבטחות כמו מנייאק! מתמטיקה הכיייי עצבן אותי! קיבלתי פאקינג 100 בבגרון והכלבה נתנה לי 70 מגן וזה דפק לי 85 ציון סופי. וטחנתי את החיים שלי למתמטיקה וזה ממש לא פייר שהורידו לי ככה את הציון. רציני עם לא הייתי חושבת שמגיע לי שיורידו את המגן לא הייתי מתלוננת אבל זה ממשממש מכעיס אותי. חפרתי בטירוף.

גם אני רוצה- חדשה ../images/Emo24.gif

עדי, בת 15.5 מפתח תקווה, עדיין לא קולטת שמחרתיים אני מתחילה י"א.. מקווה לשרוד
קראתי פה (ובפורום שישיסטים), ואתם נראים לי ממש אחלה ;) ד"א, אני במגמות ערבית-פסיכולוגיה סוציולוגיה.. והציונים שלי: היסטוריה- מגן 96, סופי 92. לשון- מגן 100, סופי 97. :)

noam270

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo9.gif

אחלה ציונים! ו... אני תמיד אוהבת לפגוש אנשים חדשים שלומדים פסיכו'-סוציו' כמוני
(ואנשים בכלל
)

larisa125

New member
ברוכית ../images/Emo13.gif

וואו, איזה ציונים מעולים
אני לריסה, בת 16.5 מהמרכז

Xx Reut xX

New member
היי, חדשה../images/Emo13.gif

סמויה פה הרבה זמן החלטתי להצטרף... רעות,16, אשקלון קיבלתי בהיסטוריה בבגרות 82 סופי- 90. ולשון בבגרות 88 סופי-94. :) אה והיה גם פילוסופיה וביולוגיה שזה פנימי ולא מעניין

Xx Reut xX

New member
חח האמת שזה לא אדיר כמו שזה נשמע../images/Emo6.gif

יש קטעים משמימים מאוד! וגם כל המושגים שצריך ללמוד שכל אחד דומה לשני. עזביייי!! חח תודה

larisa125

New member
תפוזבל

גם לא נתן לי לתקן את השגיאה וגם שלח לפני שהספקתי להוסיף תוכן
בכולופן, כל הכבוד על הציונים D: והכינוי שלך מוכר לי מאוד מאיפשהו....את כותבת בפורום על טבעי במקרה?

למעלה