ציונים תוך כמה זמן אמורים להתפרסם הציונים מאז התאריך של קיום הבחינות?
ה הפיה בלבן היחידה New member 1/2/09 #2 תוך שבוע-10 ימים תלוי במרצה אצלי כבר קיבלתי ציון ראשון בקורס. ציון ממש ממש טוב. הלוואי ויהיו כל הציונים ככה!
תוך שבוע-10 ימים תלוי במרצה אצלי כבר קיבלתי ציון ראשון בקורס. ציון ממש ממש טוב. הלוואי ויהיו כל הציונים ככה!
D deathcaster New member 2/2/09 #3 שאלת המשך בהנחה והרישום שלי למייל ביט לא יפעל... איך אני בודק מהו הציון שלי ? (חדש באוניברסיטה למי שתוהה ואני בתואר שני אם זה משנה)
שאלת המשך בהנחה והרישום שלי למייל ביט לא יפעל... איך אני בודק מהו הציון שלי ? (חדש באוניברסיטה למי שתוהה ואני בתואר שני אם זה משנה)
מ מֵירַב New member 2/2/09 #5 <עכשיו ההודעה שלי תיקלט?> בפורטל הסטוד' באתר האוניברסיטה - יש קישור (לתדפיסים, ציונים, לוח בחינות, הגרלת חנייה וכו'). מקלידים תעודת זהות וסיסמא - ו... וואלה! המייל ביט הזה סתם דרעק, לא עובד לי.
<עכשיו ההודעה שלי תיקלט?> בפורטל הסטוד' באתר האוניברסיטה - יש קישור (לתדפיסים, ציונים, לוח בחינות, הגרלת חנייה וכו'). מקלידים תעודת זהות וסיסמא - ו... וואלה! המייל ביט הזה סתם דרעק, לא עובד לי.
מ מֵירַב New member 2/2/09 #6 וחוצמזה, לפעמים המזכירות תולות על לוחות המודעות רשימה של תעודות זהות + ציונים.
ה הפיה בלבן היחידה New member 2/2/09 #7 אתה יכול לבדוק באתר של אוניברסיטה, בחוג. גם אני חדשה פה ולמדתי משהו חדש מאתמול.