ציונים מקרו

abalaba2

New member
אני הולך לשפר

הפעם כל התשובות לא נכונות כן יהיה אופציה בשבילי...

unitedboy

New member
פעם נכוותי מזה חזק (אל תצחקו עליי)

הלכתי לשפר ציון שעברתי בו ונכשלתי וזה גרם לי לכמה וכמה שבועות של דיכאון ובאסה רצינית כי חשבתי שאין מצב שאני אכשל , אז מאז אני כבר לא משפר כלום , חבל על הבריאות... תחשבו טוב טוב לפני שאתם משפרים...

unitedboy

New member
תגידי, מאקרו ב' יותר קשה/קל ממאקרו א'??

ראיתי שזה הרבה יותר חישובים ... אני יודע שמועלם זה לא ה"קנה מידה" של המרצים אבל בכל זאת...

marinaghost

New member
לפי דעתי

הרבה הרבה יותר קל.. כי זה הרבה פחות תיאוריה ויותר חישובים.. ולכן, אם אתה טוב יותר במתמטיקה זה יהיה לך יותר כיף.. אני ממש לא טובה עם תיאוריה אז להערכתי זה יותר נחמד.. עדיין אין לי ציון אבל בכל זאת היה לי קל יותר ללמוד למאקרו ב

gilat85

New member
בקשר למועלם

הוא באמת שונה משאר המרצים, אבל זה לא שהוא עושה מבחנים קלים מידי (זה נכון להגיד את זה רק על המבחנים שהוא עשה למכללה שהוא מלמד בה), מועד א' שלו לא היה קל בכלל...

abalaba2

New member
אל תכניס אותי לסרטים

זה מקצוע שיכול לעכב שנה... אולי נשפר פשוט שנה הבאה שלא יחסמו לי קורסים.

marinaghost

New member
תשפר תשפר

אני גם שיפרתי.. אל תלחץ.. פשוט תלמד יותר טוב.. u can do it!

abalaba2

New member
אני יודע את החומר...

אבל היית צריכה להיות שם, בין 3 ל4 תשובות שהן כל התשובות לא נכונות!

susu888

New member
אב"י איתך לכל אורך הדרך..

פשוט חוצפה עם 3 התושובות הלא נכונות...... מילא אחת או שתיים אפשר להעביר אבל במבחן בן 15 שאלות לתת 3 תשובות שאינן נכונות כאשר אתה לחוץ ולא מורגל לדבר הזה זה פשוט הכשלה פסיכולוגית נקודה...

unitedboy

New member
אפשר להתלונן על זה או משהו??

לערער על כך שהיו 3 (!!!) כל התשובות לא נכונות ?? זה חוצפה ממדרגה ראשונה ... רק בבר אילן זה ייתכן ... בשום מקום אין את התושבה הזאת בכלל בתשובות...

YuviDeus

New member
אתה מקשיב למה שאתה אומר?

אני מבין את העצבים שלך וגם אני נפלתי במבחן הזה, אבל מותר להם לעשות גם שאלון עם 15 פעמים כל התשובות לא נכונות. זה מה שנקרא "כשר אבל מסריח"... כמו המשחק של בית"ר באשדוד אין על מה לערער פה.. בהצלחה לנו במועד ב

unitedboy

New member
שונא ליגת העל אבל בשבילך שב"י תישאר

חוץ מבית"ר השנה נראה לי אף קבוצה לא השיגה 5 ניצחונות רצופים ואתם עשיתם את זה וזאת היתה העונה הכי גרועה בתולדות המדינה ... הגרועה השנייה היתה העונה שעברה והגרועה השלישית היתה העונה לפני שנתיים כך שהשנה הבאה תהיה עוד יותר גרועה מהשנה וכך הלאה ... עצוב...

sludger

New member
לאב"י היקר

תראה יש לך שתי אפשרויות או להתמרמר על הציון או פשוט ללמוד מהטעויות ולדעת שהכל יכול להיות אפשרי במבחן , אתה צריך צריך להאמין בעצמך ופעם הבאה ללכת לפי האינסטיקטים שלך זה שיעור מאד חשוב לחיים וזה כמובן תופס לגבי כל המבחנים שיהיו בעתיד ובכלל. תעשה את הדבר הנכון שאתה חושב שצריך לעשות ואני שולח לך ברכה בכל מעשה ידיך

למעלה