ציונים באקו'....

תותי126

New member
ציונים באקו'....

שאלתי את מדור בחינות לגבי הציונים באקו' ואמרו שרק אחרי שהמרצה מאשרת, יפורסמו הציונים.כנראה שהיא עדיין לא אישרה ולכן לדעתי עלינו לשלוח לה מיילים לזירוז. מועד ב' שבוע הבא!!!

marinaghost

New member
לפי דעתי לא..

היו כמה שאלות מוזרות.. אבל לא משהו קשה.. היו המון שיחזורים.. 2 שאלות על העבודה.. ובסך הכל הרבה תאוריה.. בייחוד עם כל המוטה/עקיב וכו'.. שווה לשנן

Sir Master

New member
שאלות על העבודה שצריכים להגיש הסמסטר ?

יש דף חלוקת שאלות לפי נושאים ?

marinaghost

New member
כן.. העבודה הזאת

אין חלוקה לנושאים.. אבל אין ממש צורך.. תעשה את כל המבחנים.. זה בדיוק אותו הדבר במבחן.. הם כמעט לא שינו כלום.. תעשה גם את המבחן לדוגמא של אפשטיין.. באמת שזה מסכם את הכל.. אין דברים חדשים.

M u s i c B o x

New member
במועד א שחזרו

את השאלות על העבודה. תסתכל במועד תשסז על השאלות זה בעיקר שאלות שבודקות ידע על החומר...

IUB

New member
לא צריך לדעת את העבודה, צריך לדעת לקרוא פלטים

של STATA או SPSS. זה ממש לא הרבה דברים לדעת ואלה שאלות מתנה. ב- STATA זה גם ממש מעט דברים (משום מה ב SPSS יש יותר דברים לדעת) ולא חייבים לדעת את שתי התוכנות

marinaghost

New member
לכל מי שרצה לדעת.. יש תשובה..

אפשטיין אמר שזה לא תלוי בהם אלא במדור בחינות. ושאין להם עדיין ציונים. הוא אמר שברגע שיהיו להם הם יפרסמו.. הוא אמר שהוא מקווה שזה יקח יום...

IUB

New member
איך בדיוק זה תלוי במדור בחינות אם -

מדור בחינות אמרו שאין אישור של המרצה? חוץ מזה, בהתחשב בזה שבמאקרו כבר יש ציונים אני מאמין שכבר סרקו את המבחנים מזמן וזה באמת אצל המרצים.... אולי המרצים לא מתואמים וכל אחד מהם חושב שהשני מטפל בזה?

marinaghost

New member
אולי..

אבל אפשטיין כתב לי במייל שזה אצל מדור בחינות.. לא יודעת מה הבעיה שלהם.. אולי תשלח לו גם מייל ותגיד שמדור בחינות חושבים שזה אצלם..

עלמנומת

New member
דיברתי עם האגודה ו..

הציונים יהיו היום או עד מחר בבוקר. הסיבה שהמרצים נתנו להם (שהיא לא תירוץ) היא שהם רצו להעלות את הציונים יחד עם מחברות הבחינה שלנו.הווה אומר :היום או מחר כל מי שקיבל נכשל יוכל לראות איפה הוא טעה דרך האינטרנט. כל מי שבכל זאת רוצה לראות את המחברת גם אם לא נכשל - אני חושבת שצריך לבקש. באופן כללי מה שקרה לפי החוק היבש לא חוקי כי אנחנו אמורים לדעת את הציונים לפחות שבועיים לפני מועד ב. כך שם זה יקרה שוב (...) לא נצטרך לחכות שבוע לפני אלא נוכל להתלונן לאגודה ישירות.

shaharg3

New member
"להתלונן לאגודה ישירות"

נו באמת,תעשי לי טובה,כאילו הם עוזרים במשהו... גם ככה הציונים היו מתוכננים להתפרסם מחר לפי מה שווייס אמר.

עלמנומת

New member
מלבד העובדה שאין כבר למי לפנות חוץ מהם

הם היחידים שלא הפנו אותי למישהו אחר אלא חזרו עם תשובה שאני מקווה שתתממש עוד היום. מה גם שהם הסבירו לגבי המחברות שאני בטוחה שהרבה לא ידעו לגביהם. אני הופתעתי לטובה. אז בפעם הבאה שזה יקרה אני באמת אעשה את זה. ישירות. :)

למעלה