שאלתי את מדור בחינות לגבי הציונים באקו' ואמרו שרק אחרי שהמרצה מאשרת, יפורסמו הציונים.כנראה שהיא עדיין לא אישרה ולכן לדעתי עלינו לשלוח לה מיילים לזירוז. מועד ב' שבוע הבא!!!
אין חלוקה לנושאים.. אבל אין ממש צורך.. תעשה את כל המבחנים.. זה בדיוק אותו הדבר במבחן.. הם כמעט לא שינו כלום.. תעשה גם את המבחן לדוגמא של אפשטיין.. באמת שזה מסכם את הכל.. אין דברים חדשים.
של STATA או SPSS. זה ממש לא הרבה דברים לדעת ואלה שאלות מתנה. ב- STATA זה גם ממש מעט דברים (משום מה ב SPSS יש יותר דברים לדעת) ולא חייבים לדעת את שתי התוכנות
מדור בחינות אמרו שאין אישור של המרצה? חוץ מזה, בהתחשב בזה שבמאקרו כבר יש ציונים אני מאמין שכבר סרקו את המבחנים מזמן וזה באמת אצל המרצים.... אולי המרצים לא מתואמים וכל אחד מהם חושב שהשני מטפל בזה?
הציונים יהיו היום או עד מחר בבוקר. הסיבה שהמרצים נתנו להם (שהיא לא תירוץ) היא שהם רצו להעלות את הציונים יחד עם מחברות הבחינה שלנו.הווה אומר :היום או מחר כל מי שקיבל נכשל יוכל לראות איפה הוא טעה דרך האינטרנט. כל מי שבכל זאת רוצה לראות את המחברת גם אם לא נכשל - אני חושבת שצריך לבקש. באופן כללי מה שקרה לפי החוק היבש לא חוקי כי אנחנו אמורים לדעת את הציונים לפחות שבועיים לפני מועד ב. כך שם זה יקרה שוב (...) לא נצטרך לחכות שבוע לפני אלא נוכל להתלונן לאגודה ישירות.
הם היחידים שלא הפנו אותי למישהו אחר אלא חזרו עם תשובה שאני מקווה שתתממש עוד היום. מה גם שהם הסבירו לגבי המחברות שאני בטוחה שהרבה לא ידעו לגביהם. אני הופתעתי לטובה. אז בפעם הבאה שזה יקרה אני באמת אעשה את זה. ישירות.