ספר בבקשה ובהרחבה על המופע של גליקריה בסלוניקי המקום.. המיקום עם מי .... ממתי עד מתי &&&&&&7 מתי מסתיים המופע ב"חרמה" תודה..........................ג'ולי
הלני ויטלי סבלה מהפרעות אי אלו ואחרות בחייה - לא אפרט... זמרת אחרת שההיתי מגדיר כגדולה למרות ה"פלצנות" שלה : חאריס אלקסיו.. יש לה גם חומר מעניין ואחרונה אף חידשה חלק מהחומר הישן שלה... ויש כמובן את ה"ילדה" Anaa Vissi - מה אתה אומר ציון ( שים לב "להגדשים") אלי
מה לעשות ואני מקבל אמנים בכלל וזמרים בפרט רק על פי עיסוקם ואמנותם. לא איכפת לי הדעות הפוליטיות ולא מצבם הנפשי. אם הם היו מיושבים ומסודרים הם היו פקידים בדואר... אמן אמיתי, ולא אני המצאתי זאת,משמש כמו מכשף השבט. בשגעון שלו הוא מוציא את השדים שלנו ועוזר לנו לבטא את הרגשות והפחדים שלנו. במובן הזה אלני ויטלי - קורעת אותי כל פעם שאני שומע אותה איך היא חותכת לעצמה את הורידים בכל שיר - יש לי את הדיסק שלה בהופעה חיה משנת 1984 עם וסילי סלאס - וזה בשבילי כמו שוס בנשמה כל פעם מחדש.
בעוד הרבה שנים כשישכחו מי אמר מה ולמה - ובכלל איך הוא נראה - ישאר בסוף שיר שימשיך לעשות פרפרים בבטן או תמונה של צייר שלא נדע לבטא את שמו - זה הסימן ליצירה אמנותית. נ"ב שלחתי לך אי מייל