ציון קדם

julie7

New member
ציון קדם

ספר בבקשה ובהרחבה על המופע של גליקריה בסלוניקי המקום.. המיקום עם מי .... ממתי עד מתי &&&&&&7 מתי מסתיים המופע ב"חרמה" תודה..........................ג'ולי

בוקר טוב גו'לי יקירתי

גו'לי אהובתי, היום אחר הצהריים יהיו לי פרטים מלאים על הופעותיה של גליקריה בסלוניקי , וגם על מופע משותף של דלארס וגליקריה באתונה,,! סבלנות עוד יום ציון

יש לי ,,,

ובכן גליקריה תופיעה בסלוניקי במלון הייאט כל חודש מאי,(מלון הקזינו) בחודש יוני "האירודיום" באתונה מופע משותף של דלארס וגליקריה,מומלץ מאד. לשרותכם ציון

julie7

New member
תודה ציון

תודה על המידע אתקשר אלייך לקבל פרטים מלאים. ג'ולי

jaazz

New member
ציון קדם ! גליקריה אהובת ליבי

תודה ששתפת אותנו במידע החשוב הזה

בוקר טוב לני

מה אגיד לך לני,,יש לך טעם טוב. בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לך על עוד זמרת מעולה,,ענקית אלני וטאלי. מאד מומלץ. ציון

Yasoo

New member
הלני ויטלי - אכן גדולה, אבל...../images/Emo7.gif

הלני ויטלי סבלה מהפרעות אי אלו ואחרות בחייה - לא אפרט... זמרת אחרת שההיתי מגדיר כגדולה למרות ה"פלצנות" שלה : חאריס אלקסיו.. יש לה גם חומר מעניין ואחרונה אף חידשה חלק מהחומר הישן שלה... ויש כמובן את ה"ילדה" Anaa Vissi - מה אתה אומר ציון ( שים לב "להגדשים") אלי

אלי,, יש לך את זה

מסכים איתך,,מלבד אנה ויסי שלדעתי לא הייתי משייך לליגה הזו כרגע. חריס אלקסיו גדולה,,,אבל בת זונה כלפינו. וכל יתר הדברים שכתבת נכונים כהרגלך. ציון

amnonos

New member
אלני ויטלי - אין מילים

מה לעשות ואני מקבל אמנים בכלל וזמרים בפרט רק על פי עיסוקם ואמנותם. לא איכפת לי הדעות הפוליטיות ולא מצבם הנפשי. אם הם היו מיושבים ומסודרים הם היו פקידים בדואר... אמן אמיתי, ולא אני המצאתי זאת,משמש כמו מכשף השבט. בשגעון שלו הוא מוציא את השדים שלנו ועוזר לנו לבטא את הרגשות והפחדים שלנו. במובן הזה אלני ויטלי - קורעת אותי כל פעם שאני שומע אותה איך היא חותכת לעצמה את הורידים בכל שיר - יש לי את הדיסק שלה בהופעה חיה משנת 1984 עם וסילי סלאס - וזה בשבילי כמו שוס בנשמה כל פעם מחדש.

נכון לגבי האלבום

גם לדעתי זהו האלבום הטוב ביותר של ויטאלי,אגה הוא גם בין הנמכרים ביותר ביוון, לגבי יתר דברייך אני לא כל כך מסכים,,אבל מכבד את דעתך. ציון

amnonos

New member
אמנים ואמנות

בעוד הרבה שנים כשישכחו מי אמר מה ולמה - ובכלל איך הוא נראה - ישאר בסוף שיר שימשיך לעשות פרפרים בבטן או תמונה של צייר שלא נדע לבטא את שמו - זה הסימן ליצירה אמנותית. נ"ב שלחתי לך אי מייל

julie7

New member
אלי!!!! יאסו!!!!

כן תפרט ורצוי ..בנוגע להלני ויטלי. אבל תדייק בנתונים.

למעלה