ציוד לטיול

orenshoval

New member
ציוד לטיול

היי אנשים...

אני מתחיל לחשוב על עניין להמשיך לטייל עם ציוד חשמלי ועם אופציה להקליט ולערוך באיכות סבירה +
אז מה האופציות שלי בעצם למגבר קומפקטי וקטן - רמקול לא יותר מ 6 אינצ' עדיף כמה שיותר פשוט וקל ועמיד. חשבתי גם על אופציה לבנות בוקסה קטנה לדחוף שם איזה וובר 6 אינצ' ואיזה אלקטרו הרמוניקס 22 Caliber מה דעתכם בנושא?

בנוסף אני צריך כרטיס קול קטן ופשוט שיאפשר לי להקליט ערוץ 1-2 .. הוא יתחבר ללפטופ וקיובייס או ווטאבר ומקרופון או שניים.
יש את כל המקליטים הקטנים הקומפקטיים האלה בסגנון זום אבל אני חושב שעדיין אני מעדיף כרטיס פשוט ולעבוד דרך המחשב.. אה וחייב להיות חיבור USB

תודה ושבתשלום לכולם!

מעניין אותי למה?

האחרון ששמעתי שעשה את זה והקליט בשטח זה סימון פוספורד והקליט המון דברים הזויים.

בקשר לשאלה.
לא אמרת עם המגבר חייב להיות על סוללות? כי אם כן זה משנה את כל התמונה ומצמצם את האפשרויות לספורות.
אם זה חייב להיות על סוללות אז לדעתי יש 2 אופציות רציניות
הראשונה היא של רולנד מסדרת הקיוב שזה המפרט המקוצר שלו

Features

Stereo power amplifiers and four newly developed 4-inch (10cm) speakers

Eight COSM amps, six digital effects

Rhythm Guide function for practical rhythm training

Stereo AUX input for CD/MP3 player, Phones/Recording out

Battery driven (6 x AA, up to 13-hour continuous use)

Compact body with carrying strap

הוא יתן לך גם יציאה נורמלית וגם חיסכון באפקטים-שהם סבירים מאוד,וכמובן 13 שעות נגינה (!!!)

האופציה השניה היא המיקרו קראש של אורנג'
שהוא יותר קטן,פחות זמן נגינה,אבל סאונד יותר בוטיקי כזה...עניין של טעם

כמו כן,לכל חברה יש את המגבר סוללות הקטן שלה,רובם לג'מג'ום,הרולנד הכי מתאים לניגון אגרסיבי ארוך ולהקלטות סבירות.

אם בכל זאת יש חשמל,אז קודם כל שיהיה המון בהצלחה עם הרעש של הגנרטור
אבל אז האופציות פתוחות בפניך לגמרי...רק עניין של במקום

בקשר לקלאיבר 22,לא הייתי ממליץ עליו על בוקסה של 6 אינץ,כי הוא יחסית חזק, הווליום המינימלי שלו מאוד חזק ומפתיע-בכל זאת אם אתה הולך על זה לך לחנות שמוכרת EH ותבדוק עם הבוקסה.

כרטיס קול
יש את ליין 6 שנותנים אחלה מחיר לכרטיסי קול שלהם הם מופעלים על USB והם סוג של יעודיים לגיטרות
האופציה הטיפה יותר מקצועית ופתוחה לדברים אחרים היא כרטיס קול שאני מוכר
AUDIO KONTROL 1 של NI
יש עליו המון ביקורות טובות,בנוי כמו טנק, וכמובן עם יו אס בי ובלי שום ספק כוח.

הכרטיס קול בתמונה

orenshoval

New member
קודם כל

תודה על התגובה אחי
הציוד הקלטה הוא בשביל להקליט ג'מים ובכלל להקליט מוסיקאים ולערוך.
תאחלס לא חשבתי על עניין הבטריות, אני מניח שזה ממש יגביל אותי ויש מצב מיותר אז נראה לי עדיף על חשמל.
בכללי אני צריך מגבר בלי אפקטים וכלום רק שיהיה מספיק חזק לג'מים אקוסטיים. בנוסף אני גם צריך דרך להתחבר ישירות לפי איי אם צריך. יש לי M9 והוא עובד בחיבור ישיר לפי אי השאלה אם זאת דרך נכונה או שצריך גם איזה פרי אמפ/מדמה מגברים??

בקשר לכרטיס אני מכיר אותו ולא אוהב אותו בכלל..
יכול להיות שאזרום בסוף עם אחד האמ-אודיו לא יודע...

צ'ירס

למעלה