ציוד להשכרה:

anatwi1

New member
ציוד להשכרה:

היי ח'ברה יש לי עמדה בבית רצינית ביותר וחדשה של פיוניר מדובר במזוודה עם 2 נגנים פיוניר 800+מיקסר פיוניר 600 ו 2 רמקולים גדולים של פרו טק איכותיים מאוד הכל מאוד מאוד חדש ולצערי לא יוצא לי כמעט לעבוד על העמדה מחוסר זמן ולכן אני משכירה אותה,אני משכירה את העמדה+רמקולים כיום ב 800 ש''ח לערב מי שמעוניין מוזמן ליצור עמי קשר ל 0544927937 ענת

סטאר 26

New member
חחח 800 שקל אני משכיר הכל קומפלט.

מאיזה ירח נפלת תגידי מי ישלם את הסכומים האלה היום באלף שקל יש אנשי הגברה שבאים להרכיב ולפרק ציוד קומפלט כאשר הם עושים את כל העבודה ומגיעים עם גשר תאורה שש מטר 4 טופים אי איי דבל יו.היום תקליטנים עם ציוד כזה לא מצליחים לגבות 800 שקל עם הציוד הנ''ל אז את רוצה רק על ציוד לבוא לקחת ממך 800 איפה דלק עובד מה נשאר.

anatwi1

New member
אתה כנראה לא ממש בעניינים,לך תברר כמה לוקחים

על ציוד כמו שיש לי,חוץ מזה שאני מוכנה להתגמש

סטאר 26

New member
מותק זו שאת לא בעיניינים כנראה.

המחיר שאת גובה הוא יקר מאוד.פרוטק זה רמקול זול מאוד עם סאונד חלש שמתאים לאירועים בבית או אירועים קטנים לא יותר מזה.היום תקליטנים על מסיבות גובים לא יותר מאלף מאתיים ש''ח בלחץ ואת רוצה 800 רק על שני רמקולים עלוביםופלטה בלי הרכבה ופירוק.

anatwi1

New member
אני חולקת על דעתך,מדובר ברמקולים איכותיים מאו

מאוד,ואם היית שם לב רשמתי במפורש שאני מתגמשת עם המחיר ואין לי מטרה לעשוק פה אף אחד,אני מכבדת את מה שרשמת ובגלל זה הגבתי שאני מוכנה להוריד את המחיר,על אף שמדובר בציוד יקר מאוד מבחינתי אני מוכנה להוריד את המחיר ל 500 ש''ח לא מתחת,זה המינימוםואני חושבת שזה פייר ביותר

יש לי מוגברים פרוטק ואני חושב שאתה טועה אחי

סאונד מעולה לא יודע מה יש לך אבל במחיר ששילמתי אני מאד נהנה ואני למדתי סאונד במכללה אח שלי.אל תזלזל בפרוטק ולא בציוד שיש לה.אולי כיום לא משלמים טוב על מסיבות אבל זה לא יקר מה שהיא רוצה

יש לי מוגברים פרוטק ואני חושב שאתה טועה אחי

סאונד מעולה לא יודע מה יש לך אבל במחיר ששילמתי אני מאד נהנה ואני למדתי סאונד במכללה אח שלי.אל תזלזל בפרוטק ולא בציוד שיש לה.אולי כיום לא משלמים טוב על מסיבות אבל זה לא יקר מה שהיא רוצה

אוי לנו אם פרוטק זה סאונד איכותי.

אבוי לנו אם אנשים יחשבו שהסאונד שלו איכותי.הוא שווה את הכסף זה נכון,אבל מכאן לרמקול איכותי ההבדל רחוק מאוד.זה רמקול סיני שמתאמץ ומתחמם במהירות.יצא לי לעבוד איתם מספר פעמים וזה היה סיוט,רמקול מוגבר איכותי זה אר סי אף- ג'י בי אל אומנם הם יקרים מאוד 9 אלף לזוג חדש 15 אינץ בחלילית א5בל שווים כל שקל.נסו פעם לחבר אר סי אף ואחרי שנייה חברו פרוטק פשוט תצחקו מההבדלים בסאונד.פרוטק הוא רמקול לאחד שלא איכפת לו כ''כ מאיך להישמע באירוע אלא להעביר אותה. אף חברת הגברה לא עובדת איתם ואף תקליטן או גן אולם איכותי.

dj mango

New member
לא יודע מה איתכם חברי היקרים....

אבל אני מחזיק ב 4 זוגות פרוטק רמקולים טובים אבל לא שמעתם דברים אם אתם חושבים שהם מתקרבים למושג שנקרא איכות לכו תשמעו קצת JBL או EAW וא תחזרו ותספרו לי אם בכיתם וכמה מרגש זה היה ושמעתי פה RCF לטעמי האישי והנסיון שלי אלו אחלה של רמקולים אבל גם הסאונד שלהם [אני מדבר על הפלסטיק בלבד!!!] לא כלכך משהו =] תנו חיוך ואל תאכלו אחד את השני

dj mango

New member
שחכתי לציין שלמרות הציוד שיש לי ברוב האירועים

אני פשוט משכיר איכות כי אין ברירה ואין פשרות

אתה מדבר שטוית

תחום תדרים של פרוטק מדהים הבסים נקיים אני מהמר איתך שאם נשווה לרמקול שלך הוא ינצח את הרמקול שלך.וזה שתקליטנים לא עובדים איתו זה לא נכון כולם כמעט עובדים איתו רוצה שאני אכתוב לך רשימה של תקליטנים שמפסודים ממנו? חוץ מזה ה 500a הוא רמקול מוגבר מדהים יש לי אותם פשוט הורס .תמשיך עם rcf אחי ואל תבלבל את המוח.

נו באמת ארי אתה לא רציני נכון.

או שלא קראתי טוב ולא הבנתי.אתה רוצה להגיד שפרוטק מוגבר יותר טוב ואיכותי מאר סי אף נו באמת.זה כמו להשוות יונדאי לבמוו יחידה אחת של אר סי אף שווה כמו 2 וחצי פרוטקים ולא סתם.קנית פרוטק נטו בגלל המחיר האטרקטיבי ושיעשה את העבודה לפי הצרכים שלך.נראה לך שחתונה איכותית אתה יכול להעביר ולהנות עם פרוטק.זה רמקול עגלה.חבר פעם אר סי אף ואחרי דקה פרוטק ותרגיש את ההבדלים הפרוטק נשמע כמו טרנזיסטור לידו.יש לי סט מוגברים אר סי אף 500 וואט 15 אינץ מפלסטיק ואני כ''כ נהנה ממנו לא רק בגלל הסאונד המצוין אלא גם בגלל הנוחות הרמקול פשוט נוח לא שוקל,לעומת הפרוטק הכבד והמאסיבי. אף תקליטן איכותי של אירועים שמכבד את עצמו ועובד במקומות אייכותים לא עובד עם פרוטק.אם תרצה שמות אני אגיד לך גם.

anatwi1

New member
אתה טועה בגדול,קודם כל מדובר ברמקולים מאוד מא

איכותיים,יש לי חוש שמיעה די מפותח ואני מתעסקת במוסיקה ממש לא מהיום מגיל 0 בערך והרמקולים מצויינים,מה גם שהייתי בלא מעט חתונות וארועים ובדקתי את הציוד שיש לתקליטנים והרוב משתשמשים בפרוטק,מדובר באחלה רמקולים,ותאמין לי שאני מפעילה על עוצמה מאוד מאוד נמוכה את הרמקולים וגם בעמדה והגג שלנו בבית רועד אני לא צוחקת,ועשיתי אירוע בעבודה באורנ'ג באתי עם רמקול אחד וגם הרמקול היה על עוצמה חלשה ושמעו היטב בכמה אגפים בבניין. ותאמין לי שאם הייתי מתקמצנת או לא הייתי דיג'יי איכותית לא הייתי משקיעה בעמדה של פיוניר עם נגנים 800 ומיקסר 600 יש ציוד הרבה הרבה הרבה יותר זול,רק האוזניות עלו לי 1000 ש''ח אחרי הנחה בגלל שלמדתי במיוזיק. אז אני בטח אשקיע ברמקולים איכותיים.

פרוטק זה רמקול לעניים שלא שווה גרוש.

זו השאיפה שלכם לנגן על רמקול פרוטק נו טוב.מי שעובד עם מפיקים של מסיבות ואירועים בטוח רוב האנשים כאן שמתלהבים מפרוטק לא יודעים מה זה מפיקי אירועים.אז הרמקול הזה נחשב לבדיחה מבין אנשי המקצוע הגדולים שבתחום.מפיק אירועים גדול שעושה אירוע ומביא חברת הגברה ותקליטן לא מתפשר על פחות מ EAW ואם תגידו לו שאתם עובדים עם פרוטק אין סיכוי שתעבדו יותר עם אותו מפיק.פרוטק זה רמקול למסיבות נחמדות עד 100 איש ולא יותר מזה.ולך ילדונת שמתהלבת שהגג שלך רעד בטח רעד כי אף לא היה הגג היה ריק.כמו שכבר רשמו אף תקליטן מכובד לא יסכים לעבוד על רמקול של פרוטק יש רמה מסוימת מינימום כמו שאף תקליטן לא יתקלט עם קומפקט של ג'ימיני אלא רק עם פיוניר כך גם עם פרוטק זה לא רמה לא סתם הוא עולה גרוש וחצי

די הגזמה

פרוטק הוא רמקול פשוט, ללא ספק, והוא עולה בהתאם למה שמשלמים. לא הייתי מעלה אומנים להפקה עם פרוטק, ולא אירועים בסדר גודל גדול עם דרישות גבוהות. אבל להגיד שהוא מוגבל למסיבות של 100 איש? זה לא ממש קשור, אני מכיר מקומות שבהן הרמקולים הללו מותקנים ועובדים קשה. וגם אנשים שעושים איתם אירועים גדולים מאוד. איכות? זה כבר סיפור אחר, הסאונד שלו לא משתווה ל EAW או חברות אחרות, אי אפשר להשוות סט של EAW עם פרוססורים ומגברים שקראון או קרסט או לאב, זה ברור, אבל בעולם שלנו שרוב האנשים לא שומעים הבדל בין שום דבר לשום דבר ומצד שני לא מוכנים לשלם כסף אמיתי עבור הגברה איכותית זה הופך להיות כלי עבודה לכל דבר. מספר האנשים שהרמקול הזה יכול להגביר תלוי בכמות הרמקולים, אם תגיע לאירוע עם 10 רמקולים כאלה ובאסים? עדיין 100 איש?? כנראה שלא, מה שכן, האיכות היא לא אותה איכות, אבל גם המחיר שמוכנים לשלם.

dj mango

New member
כנסו כולכם!!!

מותר לנו להתפלפל אבל לא כדאי שנריב אז בואו נשמור על רוח טובה וטעם טוב ונשמור על דיבור שבין חברים =] ארי אני לא יודע מאיפה הזלזול הזה שלך בי ומאיפה החלטת שאני "מדבר שטויות" אני מכבד כל דעה של אדם אחר כי זו היא דעתו !!!! אני ממליץ לך לנהוג כמוני בוא נעבוד בחשיבה הגיונית דבר ראשון אני אומר לך שלי עצמי יש פרוטק הוא אחלה רמקול אבל אין להשוות רמקול שמיוצר בסין ואיכות ההרכבה שלו ירודה למוצר שמיוצר בארצות הברית למשל [JBL] גם RCF יותר איכותיים מפרוטק ואתה יכול להתווכח עד מחר ולא זוכ ר מי אבל ראיתי שציינו "יש לי אוזן טובה" או משהו כזה אתם חייבים להבין גם אם הציוד שלכם יקר ללבכם כמו לי וזה קצת מעליב אבל פרוטק שווה תכסף ולא יותר אף אחד לא קונה אותם כי האיכות שלהם מפחידה למה בשום אירוע גדול של חברה שמכבגת את עצמה אין פרוטק [חוץ מכמובן מוניטורים וכו']

dj mango

New member
ועוד דבר...

זה שלמדתם בבתי ספר לסאונד זה לא הופך אתכם לעדיפים על מישהו שקרע תתחת מאז שהוא קטן ולמד הכל בכוחות עצמו אז די עם הזלזול ואני מדבר אל שני הצדדים

anatwi1

New member
סבבה זאת דעתכם וזאת דעתנו,אני בסך הכל פרסמתי

שאני משכירה את הציוד שלי ב 800 ש''ח ןאז קטלו אותי פה שזה יקר ואמרתי סבבה והורדתי ל 500 שאני חושבת שזה פייר לחלוטין בשביל עמדה כמו שיש לי ו 2 רמקולים של פרוטק שבעייני הם מצויינים ונ.ב אני לא ילדה אבל תודה על המחמאה,אני כבר קשישה בת 24 וחצי

פרוטק אכן שווה את הכסף אבל לא יותר מזה.

עושה את העבודה נכון,איכותי הוא לא איכותי,אף אולם אירועים גן אירועים מועדון עם שם לא עובד איתו,הוא טוב כמוניטור וטוב לאירועים כגון בריתות חינות ומסיבות קטנות.ממתי שהוא הגיע לארץ בסערה עוד לא ניתקלתי במקום שעובד איתו,המינוס הגדול במוגברים שלהם שהם כבדים טונה וגם יש להם רק ידית אחיזה אחת.,הלוותי לא מזמן מחבר אותם וזה היה סיוט,יצאתי לברית צהריים לבד,לפני שקונים רמקול מוגבר חשוב שהוא יהיה נוח עם שתי ידיות בצדדים ועוד אחת למעלה כמו האר סי אף המוגבר שהוא תענוג של רמקול.רק למי שיש כאלו יודע על מה אני מדבר.

למעלה