ציוד ישן שהוצג כחדש

alonaski

New member
- זה היה בבוקר שחור?...

איל שחר

New member
עלולה להיות בעיה של "התיישנות" חלקי פלסטיק

בעיקר בנעליים. מוצרים מתפרקים לעיתים בשל התיישנות החומר. נעל עלולה להשבר/להתרסק רק בשל גילה.

איל שחר

New member
יש בעיה כללית בארץ שכאשר מוכר אומר שהציוד

מהשנה שעברה, הציוד אכן יובא על ידו בשנה שעברה.
אלא מאי? הציוד מגיע לארצנו הקטנה בהפרש פאזה אחרי מדינות אירופה וצפון אמריקה.
למשל, דיבורית לסלולארי שתוצג בדוכני הקניונים כפאר הטכנולוגיה מתגלית לאחר גיגול כמוצר שיצא לשוק שנה וחצי קודם לכן. למוצרים מסוג זה שנה וחצי הן בחזקת עידן שלם.
ראיתי דבר דומה גם במגלשי סקי בחנות גדולה. מגלשים שנמכרו אצלם כחדשים ואכן היו חדשים בחנות זו, בעצם היו מדגם בן שנתיים - שלוש.
אם כך, מה נכון? המוכר תמיד יוכל לטעון לפני השופט כי המוצר היה "חדש מהנילון" וכי הוא אכן יובא על ידיו שנה או שנתיים קודם לכן. הוא יאמר אמת לאמיתה וגם אם המוצר יצא לשוק כמה שנים לכן, תישאל השאלה מה בדיוק אמר/כתב המוכר באשר לאותו מוצר.
האם ניתן לשלוח מישהו אחר לאותה החנות כמי שרוצה לרכוש מוצר כזה ולבקשו לתעד ב ד י ו ק מה כתוב ומה נאמר באשר למוצרים אלו?
על פי מידע זה תוכל להעריך את סיכויי תביעתך או, לחליפין, להיווכך שהמוכר אמר אמת גם אם כוונתו לא הייתה טהורה ובכך גרם/איפשר לך להאמין במה שהוא רצה.

2 איזי

New member
ציוד מגיע אחרי אירופה? תגיד את זה לרובי

אני קניתי אצלו קרש 2013 חצי שנה לפני שהמפעל בכלל סיים לייצר אותו. הקרש היה אצלי בבית כבר הרבעון האחרון של 2012!! יותר חדש ועדכני מזה לא תוכל לקבל!!!
הבעיה האמיתית בארץ היא שהמבחר מצומצם וכל חנות מחזיקה רק את המותגים שלה. אז קרש של burton יעלה מלא ולא תמצא ביינד מודרני של flow...

אם מוכר אומר שהציוד משנה שעברה זה מתייחס בצורה ישירה לשנת הייצור (בדיוק כמו במכוניות, לשנת הייבוא אין בכלל חלק בסיפור). מה גם שאין מצב שהם ייבאו שנה שעברה נעל מ-2006... נקווה שאף שופט לא יהיה כזה אטום ויתייחס למציאות כפי שאתה מציג אותה.
בסוף התהליך אני מקווה ששם החנות יתפרסם שביל שאני ואחרים נזהר ובחיים לא נגיע לשם...

alonaski

New member
זה ישן!!! אני קניתי את תבנית היציקה לקרשים

של 2014!!!! ...

למעלה