צידתי

lmatan1

New member
בן עמי אתה שוב מבלף בקלפים../images/Emo103.gif

אני מדבר אתך כאן ועכשיו תענה לי כאן ועכשיו האם יש עוד צדיקים בסדום איפה הם הפורום נכנס לקומה מה אתה נהנה מבריח את כל הקליינטים דבר מעכשיו ואלה לעתיד גם אני שמעתי על אחד שלוייתן בלע אותו והקיא אותו בחוף. מה אתה מספר לכולם את קורות חיי אתה בעצמך אמרת,תביא קלף מנצח, תהמר על הסוס הנכון אולי תביא לנו מתורת המיתרים משהו כוון את המיתרים ותתחיל לשיר אם לא המיתרים ינגנו מעליך הבנת את זה בן עמי.

lmatan1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo179.gif

ל נ צ ח

New member
1)לא. 2) סדום זה כאן ולא שם בלוויתן

3)זה אותי שהלוויתן ההוא הקיא בחוף מבטחים. 4) שוב הפזמון הנכס הזה שלך.. אתה ואתה ואתה... ילד גדול matan כבר הגיע הזמן שיתחיל לדבר חכמה כמו החכם והגאון שלא כמוך, הם כבר מזמן יודעים להעיר ולהאיר מחכמתם ומתבונתם לאחרים ובגוף ראשון. אה ועוד משהו נזכרתי וחשוב...
ממתי תתחיל לפשפש כבר אך ממש ברצינות טוב טוב טוב טוב, אך ממש טוב עמוק בפנים בציציותיך

lmatan1

New member
פוש פוש אין שה בוש לויתן הקיא אותך

בטח אתה אתה אתה . אתה הגאון החכם. ואני ילד גדול שמואר מהחכמה שלך ובגוף ראשון. אמרת שיש לך זיכרון גורלי ושכחת שכבר אמרתי לך ש אל תפשפש בפשפשים שלי תפשפש בפשפשים שלך ובגוף ראשון אני הפזמון ואתה הבית ותחשוב על זה טוב טוב טוב.

conatus

New member
בתי הקברות

מכילים אחד או שניים שקמו לתחייה, נו באמת אז למה להם להתעורר רק כדי למות שוב מחדש עזוב אותם לנפשם...

ל נ צ ח

New member
תחיית-המתים היא כללית ולא 1 או 2

אנו קיימים לשם החיים למען כולם ובחסד ה'. ז"א: הנשמות נצחיות הן התהוו בגהנום! -כולנו היינו במצרים ז"א כולנו ללא יוצא מהכלל לעולם, ואני חוזר: "לעולמי עולמים" ברציפות נוראה היינו אמורים להתייסר שם כבסיר לחץ לוהט על אש גבוהה ובייסורי תופת נוראיים. וכך חלילה מתמיד לתמיד לנצח נצחים היינו עבדים לפרעות הגורל העיוור בו התהוותה נשמתנו. נס לנו שכל זה בקרבי הכוליות היא האלוהים ולכן המציאות האכזרית והנוראה שבנוראות חלילה-וחס הייתה המציאות הנוראה-הנצחית עבורנו כולם לו ואין קיים אלוהים המשגיח על כל הנעשה. מהתופת שהוא מקום בכוליות שם מהותנו(נשמתנו)התהוותה משם אלוהים הושיע אותנו לעולם החיים ולגוף האדם שבחסד וברחמים גדולים ברא עבורנו. את זעקותינו הנוראות שמע אותן אלוהים ומייד ברא עולם טוב-מאוד בעיניו עבורנו הנשמות האומללות וממנו מעפר האדמה ברא את האדם. ז"א מהחומר שברא,ברא את האדם שישמש ככלי עבור כל-הנשמה למרות שהיטב יודע את טבעה החוטא באדם, את האדם ברא כי רחמיו כה גדולים עלינו מהותנו נשמתינו וכל כך, שעבורה כל-הנשמה ברא בחסד וברחמים את עולם-החיים הכה מוכר לכולנו. ולמרות זאת אנו האדם חוטא ופושע מחלל מזלזל ומחטיא אותו את האלוהים. הנשמה בגוף-האדם סוף-סוף השתחררה מכבליה(מייסוריה הנוראיים בתופת בה התהוותה) ויכולה לחיות לנשום את החיים באדם ואך ורק בזכות אלוהים מושיעה ממעמקי-התופת, תופת הנוראות והאיומות לנו. בחסד אלוהים מכבלי הנוראות השתחררה כל-הנשמה. - אך בל לא נשכח: - הוא האדון ששחרר אותנו מהעבדות הנוראה בארץ לא לנו, הוא האלוהים ואנחנו לו עבדים ולכן חייבים אנחנו לקבל כל תנאיו. אך ייצר האדם רע מנעוריו, האדם חוטא בכל מיני דרכים כלפי אדונו, האדון סופג ומבליג כי רחמיו עלינו גדולים מאוד מאוד, אך יום יבוא שהוא ימאס בנו ויסתיר מאיתנו את פניו, יסגור לנו את כפו ואנחנו כולם שוב לגיהנם נושלך מפה! |s| + * * * + * ל נ צ ח * + * * * + |s|

conatus

New member
על אדונים על נפלא נפלא ועל בתי הקב'

מה כולם יקומו לתחייה ? נפלא נפלא. אבל לי משהו לא מסתדר עם השערה/תקווה זו כי אני סבור שלומר על בורא עולם כלשהו (איפה הוא ?) שהוא ימחזר רעיון מסויים שלו זה בדיוק כמו לומר שמע אתה לא יצירתי בכלל והבה לא נפגע בכבודו (של מי ?). ציטוט : "אנו קיימים למען החיים" אנו הרי חיים משמע החיים קיימים למען החיים. שמע זו פילוסופיה מזן אחר לנצח כך הים קיים למען הים והשמש קיימת למען השמש והקיבה שלי קיימת בשביל עצמה ואם כך הדבר אני לא מתכוון לזרוק לתוכה מזון יותר שתשיג אותו בעצמה. בהמשך אתה מהלל את האדון (איפה הוא ?) שהציל...נפלא נפלא תגיד האלפים שמתים בכל יום הם לשיטתך ניצולים ממצרים או שמא שניצלונים של האדון (איפה הוא ?). בהמשך אתה טוען שהאדון (איפה הוא ?) עלול לאבד את סבלנותו. נפלא נפלא ממש אחד מאיתנו ושש בש זה בקטע של האדון (איפה הוא ?). לסיום אומר את אמירתי המסורתית : בתי הקברות מלאים בכאלה שקיבלו על עצמם את כל תנאי האדון (איפה הוא ?).

ל נ צ ח

New member
לא סתם אלוהים בחר בי ולא בשכמוך

כמה שמסבירים לך אתה לא רותה או לא מסוגל להבין ממשיך לאחוז בהקדמות המטעות ובמסקנות הכוזבות שמהן ועליהם אתה בונה ובונה למלכודותיך.

למעלה