צידתי

conatus

New member
צידתי

אני מצוייד בשני דברים לחיים: תבונה ומוות. מוות כנקודת יציאה מן הבלי העולם הזה ותבונה שתביא אותי אליו עם מה שפחות מפגעים בדרך. כל השאר הן רק קליפות שום המתעופפות להן ברוח...

lmatan1

New member
לחשוב שהכל התחיל בגלל קליפות שום

שמתעופפות ברוח בגלל צייד אחד שהצטייד ועדיין לא החזיר את הציוד. וכל זה במעודן כמו החתימה של אסף שבחר. זה כשאני עדין אסף.

conatus

New member
מוות זו נקודת כניסה לבלתי ידוע לי

נניח. ואני מבין (תקן אותי אם אני טועה) שמוות זו נקודת כניסה לידוע לך. ד"א סתם מסקרנות, תגיד כשישבת בוועדת הבריאה מה הגישו לשולחן ? היו דגים ? מה היה לקינוח ? (ששששששששששש... מותר לך בכלל לספר על זה או שהוחתמת על טופס סודיות על ידי שב"כ של מעלה).

ל נ צ ח

New member
סעדתי סעודת צדיקים בלוויתן

ולא רק. כבר לפני כמה שנים על קצה המזלג אמרתי על זה לבוקונון
מאת . לנצח תאריך 20/10/1999 בוקר טוב בוקונון, < כל הדברים יהיו לפתע גלויים בעין-רוב … חידת-חיים תהיה מובנת תצוקת חיים קלה > כאלה באביב ימותו, ברכה היא או קללה > (רחל) כן בוקונון,אלה מלותיה של המשוררת הלאומית הדגולה שלנו רחל ושאותה בקרוב ידעו בעולם שהיתה גם משוררת וגם נביאה. ומדוע תשאל אני מזכיר אותה כאן בוקונון? זאת בכדי שתבין שאת שסיפרתי לכם, סיפרתי בכדי לעורר אתכם וכך ובכדי ליצור השמועות שהם צעדיי הראשונים(וזכות ראשונים לכם בפורומים) לקראת השלבים הבאים ומזה לשלבי ההוכחות החותכות. ולכן בוקונון, דברי נרשמו, וזה עובד, זה עובד חלק וכמו שצריך וזורם בקצב שלי ולשביעות רצוני, ולכן רואה אני לנכון כאן בהודעה-זו רק להזכיר לכם ועל קצה המזלג ממה שכתבתי בעניין ההתגלויות האלוהיות שעברתי בילדותי, ואני מצתת: << ב-י-ל-ד-ו-ת-י>> על החתול בהתגלות במדבר, ההתגלות של יום-הדין והגואל וגם את שעברתי בגיל העשרים עם "השיקסה" ומכשפות דוחות ומגעילות שלמענה המסכנה רקדו והשתוללו המטורפות כאחוזות עמוק בטרנס מטורף משלהם עם כלי הכישוף השונים שהיו להן כולל את שקיבלו בהשאלה ממאמיניהם למען ועד הצלחת מזימתם הטמאה, וכך רקדו כמה לילות עד לעיבוד החושים ממש של כמה רבבות "מחושמלות" שבמעגל הטרנס המקולל. וזה כאמור בוקונון היקר, זה רק על קצה המזלג ממה שכתבתי, ועוד לא העלתי בפורומים את סעודת הצדיקים שבלויתן, את ירושלים של זהב ... אבא-סיפור יסופר...וגם.. על החתולים החמודים. שבת שלום: * _____ * ל נ צ ח * _____ *

lmatan1

New member
מה אתה קברן וגם שופט

בכל אחד מאיתנו יש ניצוץ חלק קטן מהאלוהים שממשיך לחיות גם אחרי שהגוף נרקב בקבר כולל כאלה שביזבזו את הכרטיס ומתו בעודם חיים.אתה מנותק אפילו כשאתה חותם שאתה מעודן .אני מאחל לך לבחור בחיים. אני מכיר כאלה שבזבזו את החיים במחשבה שהם בעלי ערך יותר מאלוהים תמשיך להאחז בשכלך כי בסוף הדרך תאלץ למסור דין וחשבון לפני האלוהים תמתין בסבלנות לתורך בתי הקברות מלאים בכאלה שטענו שהם יותר חכמים מאלוהים ויש לך עוד זמן לבדוק את זה בעודך בחיים בהצלחה רבה.

lmatan1

New member
../images/Emo52.gif זה ויתור על האגו../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

למען סיכוי שיהיה טוב יותר לעולם לא לאבד תקוה. שיכול להיות יותר טוב, בקר טוב .

conatus

New member
החכימני והשכילני מנפלאותיך lmatan1

"בכל אחד מאיתנו" נפלא ממש נפלא אתה בטח מתכוון לששת המיליארדים שוכני העולם. איזה יופי איזה יידע רחב ונרחב יש לך על כל שוכני תבל, תגיד אתה גם מכיר אותם בשמם הפרטי כל אחד ואחת מהן, תגיד כמה דורות במשפחתך אחורנית אתה זוכר... "ביזבזו את הכרטיס" כן נפלא ממש נפלא ותגיד לי עובר שמת בבטן אימו האם הוא ביזבז או התבוזבז... "אתה מנותק" נפלא ממש נפלא רק שאני לא מבין ממה אני מנותק אולי תטרח ותסביר תחכימני ותשכילני... "לבחור בחיים" נפלא ממש נפלא רגע תגיד שלוש מאות הכבאים האמריקנים שרצו להציל בני אדם בזמן שנפלו מגדלי התאומים וניספו הם לטעמך בחרו בחיים או שמא... אולי גם תסביר לשיטתך מהי בחירה בחיים למען תשכילני ותחכימני... אני מבין שלטעמך או לטענתך אני טוען שהנני חכם יותר מהאלוהים "...בתי הקברות מלאים בכאלה שטענו שהם יותר חכמים מאלוהים..." נפלא ממש נפלא האם תוכל להביא להנה את הציטוט מהודעתי בה טענתי זאת או שמא הינך מסיק את דברי מהודעותיי ומהרוח בה אני כותב את דבריי ואם כך שתף אותי ואת חברי הפורום הנכבדים מה בדיוק מדבריי גרם לך להסיק זאת שכן בפילוסופיה עסקינן ובפילוסופיה ראוי ואף רצוי לבסס טיעונים שאחרת הם פשוט מתמוטטים מאי תקפותם או מהנחותיהם הרעועות. הזמן היחיד שיש לי זה הזמן שעד למותי שיבוא בוודאות אולי בעוד שעה אולי מחר ולצערי אולי בעוד עשרות שנים...

lmatan1

New member
מנם אתה מעדן אבל אתה גס רוח.../images/Emo26.gif

אני אצטט רק את הסוף של התובנה שלך מר כלענה אסף. ,,,ראוי ורצוי לבסס טיעונים כי אחרת מאי תקפותם הרעועההם פשוט מתמוטטים.מסכן שלי מה התמוטטו לך כל הטיעונים הרעועים אין לך אפילו טיעון אחד לטובת החיים .ואתה ממשיך וכותב,,,הזמן היחידי שיש לי זה הזמן שעד למותי שיבוא בודאות,אולי בעוד שעה, אולי מחר,,,ולצערי אולי בעוד עשרות שנים. צר לי לראות ממה שאתה כותב שאתה בודאות מת בעודך חי אם זו המסקנה שלך לגבי משמעות החיים שלך בעולם הזה. מה אתה גר ליד בית קברות ומשתוקק להפך לגל עצמות מכוסה באבן שיש, איזה טיעון אתה צריך בשביל להבין שיש לך תפקיד בעולם הזה.למה אתה מביע צער על זה שאתה לא מת מחר,באת לכאן להיות להיט מצליח. ולא כרטיס מבוזבז.הכל פתוח עוד לא מאוחר אתה יכול עוד להתהפך.

conatus

New member
המוות נעלה החיים דבר נחות הם

לא תצליח לגרור אותי להוציא מפי אף ביטוי שלא אחפוץ להוציאו מפי ובטח לא מסוג הביטויים שהינך מרשה לעצמך. תאמר את אשר ברצונך אך שליטתי העצמית עומדת גם עומדת והצלחתי מתבטאת בכך שאין דבריך מביאים אותי להגיב כמוך אלא בדרך השקולה היא הדרך העדיפה עלי. "...אין לך אפילו טיעון אחד לטובת החיים." תתפלא דווקא יש לי והוא סופם. כן, העובדה שיש לחיים סוף ממלאת אותי עוצמה אדירה של אושר שמאומה על פני האדמה לא העניק לי עד כה ואני גם יודע שלא יעניק לי לעולם כמו שמעניקה לי העובדה שאני עומד למות מתישהו - זהו אושר עילאי לחיות בתחושה כזו. "...אתה בוודאות מת בעודך חי..." ידיד יקר החיים הם שניה בנצח ואילו המוות הוא נצחי ולתמיד כך שאני כבר שייך לנצח ואני מלא שמחה ואושר על כך. "...שיש לך תפקיד בעולם הזה." אתה טוען שלי יש תפקיד בעולם. נניח שכן ובכן אם אתה טוען שיש לי תפקיד בעולם אז אולי על מנת שתוכיח שאתה לא מדבר סתם דברים גם תאמר ותגדיר מהו התפקיד אשר יש לי בעולם הנ"ל. ולסיכום הדברים : מוות עדיף בעיניי על החיים. המוות נעלה החיים דבר נחות הם.

ל נ צ ח

New member
ומגדולי היהדות על תחיית-המתים שמעת?

בגיל 29 כאשר עבדתי במחלקת חקירות של עריית תל-אביב-יפו כבר מעט "טיפטפתי" גבוהות אז הייתי רווק והכרתי באוטובוס בקו 5 נערה יפיפיה יעל שמה שהייתה לי לחברה והיא בת 17בלבד. לאחר כמה וכמה פגישות שעשינו בכיף גדול, היא הזמינה אותי לביתה בכדי שהכיר את אמא שלה אישה דתיה. יעל בקשה ממני שאדבר עם אמא שלה על התנ"ך לפי ידיעותיי שמאוד הקסימו אותה. היא אמרה לי שאמא שלה שמעה ממנה עליי ופרשנותי לתנ"ך ומאוד רוצה להכירני ולארח אותי אצלהם. וכך בסלון ביתם דיברנו על סודות והנסתרות בקשר לחיים על אלוהים והתנ"ך סיפרתי להן שזכרוני לתווך ארוך מעולה לעומתו שלתווך קצר ובהקשר לדברים שדיברנו על גיהינום ותחיית-המתים אמרתי שאני גם זוכר שבתקופת סוף המעבר מעולם המוות לעולם החיים אכלתי עם הקרובים לי ביותר בלוויתן. פניהן קרנו מאושר ואמרה לי חברתי, אתה יודע שבתנ"ך כתוב על "סעודת-צדיקים בלוויתן?, השבתי לא, שאיני זוכר שקראתי על זה בתנ"ך והן פתחו בספר התנ"ך שלהם והראו לי היכן בדיוק זה כתוב. כמוהם פניהם פניי והרגשותינו, בביתם פתאום הופיעה מין אווירה של קדושה שאי אפשר להעבירה דרך במילים אווירה קסומה אותה ביחד חווינו כולנו.

למעלה