כלומר צריך להגיד לך שמחזיקים'צטרפת (על משקל 'צטערת)
הצצתי לכן וראיתי מלאן "פרצופים" מוכרים אז עצרתי להגיד שלום. ולאמר שלא בכדי באתי לבקר![]()
תודה יקירתיכלומר צריך להגיד לך שמחזיקים
לך אצבעות. אבל זה הרי ברור.![]()
פסדר (באותו סגנון)'צטרפת (על משקל 'צטערת)
הצצתי לכן וראיתי מלאן "פרצופים" מוכרים אז עצרתי להגיד שלום. ולאמר שלא בכדי באתי לבקר![]()
אז זהו, ש-ספונטני לא בבית ספרנופסדר (באותו סגנון)
בהדרגה כל הפורום השכן - או בהריון ספונטני, או מצטרף אלינו, אז מה הפלא שיש כל כך הרבה פרצופים מוכרים.... שתהיה שהות קצרה ותתקדמי הלאה לפורום של סיגל!
שיהיה בהצלחה !'צטרפת (על משקל 'צטערת)
ברוכה הבאה, כצי'צטרפת (על משקל 'צטערת)
קשה.. קשה...'צטרפת (על משקל 'צטערת)
כבר השתמשו בכל הסלנג של לובה'צטרפת (על משקל 'צטערת)
בדיוק ראיתי שגם את ירוקהכבר השתמשו בכל הסלנג של לובה
אז רק אומר - ברוכה הבאה גמדית שלי!!!! מקווה שתצצי לכאן הרבה - עם בטן תופחת ומתעגלת![]()
בטח ובטח שבטח!בדיוק ראיתי שגם את ירוקה
יענו - טריה כאן. סבבה, את הכל נדסקס כשבעזרת נפגש כמו שתכננו. אני עדין בענין. אחרי פסח לוקח?!
'צטרפת (על משקל 'צטערת)
זה הרבה יותר נחמד מהמילים המקוריותמתאים לי!![]()
מתאים לי להצטרף!
מתאים לי שתבעטו אותי החוצה בקרוב!
מתאים לי שאתן פה ואנחנו ביחד!
מתאים לי! (מתאים לי גם לחזור לקנות במתאים לי אם כבר מדברים על זה). מה שכן, רוצה לשתף אתכן במשהו מוזר/משעשע שעובר עלי: ב"נגלה" הקודמת, שהיתה ארוכה ומייגעת (שלוש שנים של נסיונות. 3 מחזורי איקוקולו', 6 מחזורי הורמונים בזריקות ועוד 3 מחזורי IVF), היה תקוע לי שיר בראש: "לא קלה היא, לא קלה דרכנו
" ובמשך תקופה ארוכה למדי, הייתי מזמזמת לי אותו בלי משים, ושרה לי אותו בפקקים באוטו בקולי קולות (שלא נאמר צווחות) ומביאה את עצמי לבכי שוב ושוב. השיר הזה, במובן מסויים, היה המנטרה שלי (לרבות המסר הכל כך אופטימי של השיר "עוד שדות פורחים יש לפנינו" או "כל הטוב עודנו לפנייך"). בסיבוב הזה, נתקע לי שיר אחר בראש. ובחיי שהוא תקוע שם כבר תקופה מסויימת כמו תולעת, רק ש.... אני לא זוכרת את המילים מי יודע כמה... אז המצאתי לעצמי מילים בכל ה"חורים השחורים". זה שיר של נעמי שמר (לכל מי שלא מכיר אותי - בחיי שאני לא ביזארית) שקוראים לו "זמר נודד" ובגלל שזו נעמי שמר אין המילים באינטרנט (היא סרבנית מסתבר). זה הולך ככה (פחות או יותר):
הדרך ארוכה היא ורבה, רבה הדרך ארוכה היא ו XXXXXX (וההשלמה שלי: ורבת מכאוב) כולם הולכים בדרך עד סופה, סופה כולם הולכים בדרך עד סופה XXXXXX (וההשלמה שלי: הטוב) ורק אני, ורק אני XXXXXX (אין לי מושג אז יוצא לי כל פעם משהו אחר בסגנון: אצעד לי כך ברחוב הללו, הללויה הללו (ואת זה אני מצווחת בהנאה משחררת). מפגרת?!? כנראה, אבל אופטימית
. בהצלחה לכולנו! (פתאום גיליתי שיצא לי נורא אינטימי. ממהמיה. לא נורא).![]()
ואוו זה המילים?!זה הרבה יותר נחמד מהמילים המקוריות
שאומרות: הדרך ארוכה ורבה, רבה הדרך ארוכה היא ורבת הדר. כולם הולכים בדרך עד סופה, סופה כולם הולכים בדרך עד סופה המר. ורק אני ורק אני לבד לבד צועד הללו הלויה הללו. את המילים שלך אני אוהבת יותר, ברור מאוד למה![]()
גם לי מתוקהואוו זה המילים?!
אז איך זה שזה שיר שמח? עכשיו יש לי תשובה מוחצת לבעלי - להמציא מילים זה דווקא יתרון (וגם מאוד אופייני לי). big mama, נעים להכיר!
איזו מתוקה שאתמתאים לי!![]()
מתאים לי להצטרף!
מתאים לי שתבעטו אותי החוצה בקרוב!
מתאים לי שאתן פה ואנחנו ביחד!
מתאים לי! (מתאים לי גם לחזור לקנות במתאים לי אם כבר מדברים על זה). מה שכן, רוצה לשתף אתכן במשהו מוזר/משעשע שעובר עלי: ב"נגלה" הקודמת, שהיתה ארוכה ומייגעת (שלוש שנים של נסיונות. 3 מחזורי איקוקולו', 6 מחזורי הורמונים בזריקות ועוד 3 מחזורי IVF), היה תקוע לי שיר בראש: "לא קלה היא, לא קלה דרכנו
" ובמשך תקופה ארוכה למדי, הייתי מזמזמת לי אותו בלי משים, ושרה לי אותו בפקקים באוטו בקולי קולות (שלא נאמר צווחות) ומביאה את עצמי לבכי שוב ושוב. השיר הזה, במובן מסויים, היה המנטרה שלי (לרבות המסר הכל כך אופטימי של השיר "עוד שדות פורחים יש לפנינו" או "כל הטוב עודנו לפנייך"). בסיבוב הזה, נתקע לי שיר אחר בראש. ובחיי שהוא תקוע שם כבר תקופה מסויימת כמו תולעת, רק ש.... אני לא זוכרת את המילים מי יודע כמה... אז המצאתי לעצמי מילים בכל ה"חורים השחורים". זה שיר של נעמי שמר (לכל מי שלא מכיר אותי - בחיי שאני לא ביזארית) שקוראים לו "זמר נודד" ובגלל שזו נעמי שמר אין המילים באינטרנט (היא סרבנית מסתבר). זה הולך ככה (פחות או יותר):
הדרך ארוכה היא ורבה, רבה הדרך ארוכה היא ו XXXXXX (וההשלמה שלי: ורבת מכאוב) כולם הולכים בדרך עד סופה, סופה כולם הולכים בדרך עד סופה XXXXXX (וההשלמה שלי: הטוב) ורק אני, ורק אני XXXXXX (אין לי מושג אז יוצא לי כל פעם משהו אחר בסגנון: אצעד לי כך ברחוב הללו, הללויה הללו (ואת זה אני מצווחת בהנאה משחררת). מפגרת?!? כנראה, אבל אופטימית
. בהצלחה לכולנו! (פתאום גיליתי שיצא לי נורא אינטימי. ממהמיה. לא נורא).![]()
INDEEDאיזו מתוקה שאת![]()
ברוך רב שובך ציפורה נחמדתINDEED![]()
אוהבת אותך ושולחת נשיקות וירטואליות![]()
.![]()
השיר הרבה יותר אופטימי בגרסה שלךברוך רב שובך ציפורה נחמדת
מקווה לראות אותך גם פה. מה זה משנה שיש לנו עולם שלם משותף מחוץ לווירטואלית. אוהבת בחזרה, מחותנת יקרה.
מה שכן... יש משהו בפזמון המקוריהשיר הרבה יותר אופטימי בגרסה שלך
הפזמון הוא אבל אני אבל אני לבד לבד צועד הללו הללויה הללו ושר אני ושר אני שירי זמר נודד הללו הללויה הללו המילים שלך מאד מצאו חן בעיני שיהיה כמה שפחות מכאוב וכמה שיותר טוב![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.