תראי, כשאני רואה נזילה ליד מכונת הכביסה\יש לכם עוד רעיונותצפה בקובץ המצורף 20257
וואיייש לכם עוד רעיונותצפה בקובץ המצורף 20257
חחחחחחחח קוריע..יש לכם עוד רעיונותצפה בקובץ המצורף 20257
מדברת מתוך נסיון?בפעם הבאה שבעלך מעצבן אותך
תחזירי את המחשב להגדרות היצרן.
(תרתי משמע)
מדברת מתוך נסיון?
קודם כל, שאלת אם יש לנו עוד רעיונות אז המצאתי משפט שבבסיס הוא דומה למה שאת הבאת .מדברת מתוך נסיון?
יפה לךקודם כל, שאלת אם יש לנו עוד רעיונות אז המצאתי משפט שבבסיס הוא דומה למה שאת הבאת .
לגבי *הניסיון*- מזכיר לי כשהייתי בראיון עבודה המראיין שאל אותי תוך כדי שאנחנו מדברים אם יש לי רקע ? אבל הייתה לו בעיה של הגיה ושמעתי 'רגע' במקום 'רקע',
וגם בדיוק באותו זמן הוא התעסק עם הניירות שהיו שעל השולחן שלו, אז אמרתי לו :- רגע ? בטח שיש לי רגע , יש לי כמה זמן שאתה רוצה.
אצלי, מרוב שהמחשב כל הזמן חוזר להגדרות היצרן, ממש על בסיס יומי, כבר שכחתי איזה פונקציה המחשב משמש,
וגם שקלתי בגלל זה לעבור ולהשתמש ב"ביוס" מערכת בסיסית של אינפוט אאוטפוט BIOS אישתי מוציאה אני מכניס, אישתי מוציאה אני מכניס, וכן הלאה וכן הלאה.
והוא עלה על זה?לגבי *הניסיון*- מזכיר לי כשהייתי בראיון עבודה המראיין שאל אותי תוך כדי שאנחנו מדברים אם יש לי רקע ? אבל הייתה לו בעיה של הגיה ושמעתי 'רגע' במקום 'רקע',
וגם בדיוק באותו זמן הוא התעסק עם הניירות שהיו שעל השולחן שלו, אז אמרתי לו :- רגע ? בטח שיש לי רגע , יש לי כמה זמן שאתה רוצה.
הוספתי בדיחה?!
לא ,ה"מדברת מתוך נסיון?" הצחיק אותיהוספתי בדיחה?!
יפה לך חיוךלא ,ה"מדברת מתוך נסיון?" הצחיק אותי
צחקתי בקול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.