צחי, פתחתי שרשור חדש

angeleyes

New member
הבעיה היא שאני לקחתי את הפריקטים

ברצינות והתחלתי לקרוא "יש X, יש Y..." אבל לאחר חצי שניה (באמת! אני לא מספיק טיפש בשביל להבין את זה רק אחרי שניה שלמה, ולא מספיק חכם בשביל להבין מייד) אמרתי לעצמי "חנן, מה אתה עושה לעזאזל???" ועצמי (החכם יותר מביננו) ענה מייד: "שום דבר, באמת. וחוץ מזה, זה היה ככה כשהגעתי" ועבר לקרוא שרשור אחר.

angeleyes

New member
רגע אחד...

זה "לכל". אז מה היה הסימן של "יש" ? ולחשוב שזה דוקא אחד הנושאים הבודדים שאהבתי ללמוד...

אני מבטיח לך שכמעט לכל דבר שאני

עושה יש פשר. לרוב הפשר טפשי ומיותר, אבל הוא ישנו.

זה בגלל שהייתי, ועבר לי,

ועכשיו אני מפגר. אתה יודע - 15 דקות של תהילה. אני פשוט התחלתי קודם, ונגמר

zedprime

New member
צר לי לומר לך

לא טענתי זאת , זה לא סיכום הויכוח ביננו ואני מסרב לדון עם אדם שכל רצונו הוא להוכיח שהוא מבין יותר מבלי לשמוע את דעת האחרים. אני סר לי עכשיו לענות בפרטי , לאדם שיש לו כבוד לזולת קצת יותר גדול (בלי להעליב , זו פשוט עובדה) וגם לא התנשא וביקש באופן יפה את דעתי.

zedprime

New member
וגפני התשובה לדבריך נמצאת בשרשור

הישן. דרך אגב , אני חושב שדווקא המקום הדחוק שם עדיף - אין שום סיבה לשמור את הדיון הזה ביננו - בראש הפורום , כאילו מדובר בנושא החשוב ביותר בעולם.

צחי - שירשרתי למטה והעתקתי כאן

ראשית, תן לי לפנות אל גוטמן... גוטמן: אולי תירגע ? ועכשיו אליך: אתה טוען כי כמעט כל האוכלוסייה בפורום, למעט אלו העוסקים בקרבות זירה, מדברים על לחימה - קונספט שאין להם בו ניסיון ולפיכך שום הבנה (אם פירשתי אותך נכון) ... שלא תיטעה: אני רוכש כבוד רב לאנשי המגע המלא. הלכתי במסגרת שנות אימוני ונכנסתי לזירות שונות (מוי-טאי, קיוקושין, האבקות ואחרות) ... חטפתי, החטפתי, למדתי לכבד שיטות אימון נוספות (הינט-הינט !!!)והתוודעתי לתרומתן הנכבדה בעיקר בתחום ההתמודדות עם מגע מלא ו"עויין", קרי - כזה שנועד לשבש את הביצוע שלך.. להבדיל מתירגול זוגות "רגוע" ... אם זאת: אין בקרבות זירה די כדי להכשיר ללחימת רחוב ולא אפרט, כי לא בזאת עסקינן. תמהה אני איך אתה מותח ביקורת על מתרגלים שלא עושים מגע מלא בעוד שאתה - להבדיל מהם, לא מתאמן כלל ... אתה יכל להאמין - אתה יכל שלא: אך מי שלא מתאמן - מצוי בנחיתות עקרונית מול מי שמתאמן במשהוא - איכשהוא ... האמן לי: גם האחרים, חושבים, מתכננים ומפתחים ולא מקבלים כל דבר במסגרת "ראה וקדש" ... רק שהם עושים זאת תוך ש-נ-י-ם של התמדה באימונים אישיים ובשיעורים אצל אמני לחימה אחרים ולא רק ספרים וקלטות וידאו (חשובים ובלתי ניתנים לביטול ככל שיהיו) ... לו היית אמן לחימה בכיר / מורה והיית קורא תיגר על תלמיד שלי, הייתי הרבה פחות נחמד, אבל במקרה דנן, אנדב לך מעט מידע בחינם, עצה לחכמים: האפור החמוד, שהזמנת ל"דול": שוקל להערכתי 90 קילו, זז מהר, מרביץ חזק מאוד, מתאמן שלוש פעמים בשבוע בנשק כהה, נשק חד, איגרוף, בעיטות ובריחים וחוצמיזה: הוא החל לצבור נסיון גם בקרבות זירה (שאצלנו כוללות נשק, קיק-בוקס, היאבקות ושילוב של הכל בכל) - שעליהם אגב, אין חובת השתתפות למי שלא רוצה ...

zedprime

New member
עניתי שם. ואני מבקש

לשמור את זה שם.. לא ידעתי שאני הדבר החם הבא בתחום אמנויות הלחימה , שיש לשמור אותו בראש הפורום - אם כן? למה לא.. בכיף.. אני גם מוכן להעביר שיעור באימוני הפורום.

avshalomat

New member
תן קצת יותר מידע למורה שלך

אני ביצה קטנה לקוח מתוך הספר של רוברט הינליין "גר בארץ נוכריה" בהקשר של הספר המשמעות פחות או יותר היא: אני עוד בשלב מוקדם של הידע וההתפתחות.

angeleyes

New member
לא יאמן!

אחד הסופרים האהובים עלי, וממש לא זכרתי מה זה ביצה היינלינית...

nitzano

New member
מנדלסון

"מדברים כה הרבה על המוסיקה , אך אומרים כה מעט .למעשה אני מאמין כי המילים אינן מספיקות לכך ,ולו מצאתי כי הן מספיקות - הייתי בודאי מוותר על חיבור מוסיקה ..." .מנדלסון Talk the talk won´t help you walk the walk - some things you just can´t put in words

nitzano

New member
Using words to exaplain the truth

道渴道非常道名可名非常名 Lao zi said -"The Dao that can be explaind in words is not the Dao ,The name that can be put into words in lot the Name A rabai might tell you that the moment you give God a name it´s not his mane ,for the same reason No metter how much you´ll write about the taste of you coffie ,I´ll never know it´s taste ,even if you´ll make me one it wont be the same.Even if I´ll taste your coffie the taste I´ll have in my mouth and the taste you´ll have wont be the same - because all are judgements and not the truth The way I see it

למעלה