צחי, פתחתי שרשור חדש

צחי, פתחתי שרשור חדש

Last time on Dynasty: צחי וטל מתנצחים האם אפשר להביע דיעה ידענית סבירה ו/או לפתח אומנויות לחימה בלי להתאמן בהם כלל, ולמי מהם יש אבר מין גדול יותר. תחילת השרשור בסוף השרשור על "אבלוציה של שיטה". צחי, אתה יכול לכתוב גם הודעות עם חמשת-אלפים מילה, זה לא משנה את העובדה שכדי להיות מסוגל לדבר על איזה מתכון טוב או לא צריך יותר מרק לקרוא אותם. נקודה. ומבחינתי האנלוגיה היא לא "להכין את המתכון=להלחם בקרב עד המוות ברחוב עם קן וריו". יש דברים מסויימים שבהם ידע תיאורטי will only take you so far. לגבי הזכות הקדושה שלך להגיב בפורום זה או אחר - knock yourself out. יש לך זכות לכתוב איפה ומה שאתה רוצה, בגבולות החוק וכו´. אבל, שוב, זה כמו שאני אכנס לפורום מוזיקה ואטען, על סמך ההגיון, והידע שלי במוזיקה (ששוב, כפי שאמרתי, למדתי שנה פסנתר בגיל שש, אבל "חקרתי" המון מוזיקה) שהצליל של פרלמן קלוקל, או שהגישה הפרשנית של גולד לבאך היא דפוקה לחלוטין (אל תתחילו איתי בבקשה), ושבכלל צריך לנגן את זה ככה. לכתוב מותר. השאלה היא כמה ברצינות צריך להתייחס אלייך. ועכשיו לעניין הלחימה/אמנות לחימה: מה? צחי, לא נלחמת בזמן האחרון, נכןו? לא הלכת מכות? נכון? ואם כן, ספר לי. אני באמת לא חושב שאפשר ללמוד להלחם על ידי פיתוח תיאורתי, לא משנה כמה ספרים של ברוס לי תקרא. (לעומת זאת, אפשר להלחם בלי ללמוד, זה בטוח) האפור. שקצת נמאס לו.

gafni

New member
לפעמים אתה מרגיש שהמילים שלך

יוצאות מפה של מישהו אחר ? עכשיו גם אני.

הקטע המפחיד הוא כשזה קורה באמת

ואז אתה מגלה שהמוח שלך נשלט על ידי חוטפי גופות מדרום אמריקה... האפור

אני אסכם את הוויכוח איתך, צחי:

אתה טוען שהידע שמתקבל על ידי תרגול אומנויות לחימה הוא זהה ברמת התיאורטיות של לידע שאתה צברת מקריאה, הגיגה ופנטזיה, בכל הנוגע ל"לחימה אמיתית" whatever the fuck that is. אני טוען שהטענה הנ"ל אינה נכונה בלשון המעטה. אני מאוד מתפתה לצאת מהדיון המתיש הזה באחת מהטענות הבאות: "אין כוח להמשיך לשכנע אותך" (כי באמת אין לי כוח) "אי אפשר לשכנע אותך" (לא נראה לי שאפשר) "תלך להתאמן כמה שנים ותבין" (מה שנכון, אבל נשמע כמו התחמקות) תקשיב, וזה ישמע מתנשא ואולי זה באמת קצת מתנשא, אבל הנה: אני מבין אותך הרבה, אבל הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב. הייתי ילד פלא גאון שחבל לך על הזמן, והייתי בטוח שבעזרת שכל והגיון ותיאוריה אני יכול על כולם. אבל כשהתבגרתי (במעט, אני חייב לציין), הבנתי את כוחו המופלא של הנסיון, האמיתי, וראיתי אנשים טפשים ממני בהרבה מגיעים למסקנות שהיו הרבה מעבר לסקופ שלי, בגלל הנסיון. אני חושב שסימתי את דברי כאן. בברכת "you can not love or hate somthing in somone unless you love or hate that thing in yourself" האפור

אה, ותוספת קטנה

והכי בעולם שנאתי אנשים שאמרו לי "תלמד מהנסיון" או "תלמד עם הזמן" או משהו כזה. שנאתי אותם בדם וחשבתי שהם טפשים ומתנשאים, ואם היה להם את הFacilities שלי יש, הם לא היו צריכים נסיון. עוברים את זה.

zedprime

New member
אני טענתי שלא צריך נסיון?

לא שונא אף אחד.. הרגש הזה שמור לאנשים אחרים פה. ובבקשה לא להכניס לי מילים לפה , יש מספיק דברים שלי שאפשר לצטט בשביל לטעון כנגדם.. לא להמציא.

תרגיל פשוט בפרדיקטים

תחום הדיון: כל משתתפי הפורום Axy - איקס יתווכח עם ווי Cxy - איקס ישכנע את ווי Hx - איקס יחטוף כאב ראש Zx - איקס הוא Zedprime VxVy((Zy*Axy)>Hx*~Cxy)), and that´s for sure Another prediction: this will not bring you any good. And a question: You were a WhizKid? It doesn´t show

zedprime

New member
X לא חטף כאב ראש , זה בטוח.

ברצינות מנסיון בשילוב כדור צ´י מתנה.

ככה זה:

לכל X ו- Y, אם Y הוא זדפריים ו-X יתווכח עם Y, אז X יחטוף כאב ראש וגם X לא יצליח לשכנע את Y.

zedprime

New member
על כן יש להחליט באופן סופי מי הוא X

ומיהו Y - אבל אני מוכן להתפשר על עסקה שבה לא X ולא Y שוכנעו , ולבסוף לשניהם יש כאב ראש.

הפרדיקט Zx מתרגם לx הוא זדפריים

כאשר x יכול להיות כל משתנה שהוא - כולל y. לכן מין הסתם Zy אז y הוא זדפריים

arcidea

New member
xxx

כל הכבוד על החסינות למיגרנות- איך אתם עושים את זה? טוב, זה רק כי אתם צעירים אז התאים מתחלפים לכם מהר יותר מהמשוואות ועוד לא הספקתם להתמכר לאופטלגין טיפות- מה עם טיפקס?

pzirpimsghost

New member
מספיק.

למרות שיש סיבות טובות להתעלל בפרגה. מי שלא הבין-- זה לא קונץ, אפשר להסביר בפחות משעה. בחישוב הכללי מה זה שעה? (צא ולמד)

למעלה