צחוק שמן

עופר 123

New member
צחוק שמן

כשהרצאתי לפני שבוע על האנטי-שמניות בפני הסטודנטים והסטודנטיות במכללה, אמרו כמה סטודנטים שיש גם יתרונות לאנשים שמנים. אחד היתרונות, לדבריהם, הוא ששמנים הם אנשים מצחיקים וחברותיים יותר. מה דעתכן/ם? אנחנו באמת יותר מצחיקים וחברותיים, או שמא כמו הסטיגמות השליליות - גם זו הכללה (חיובית, אך עדיין הכללה)?
ע', בעל הומור בריטי משובח בלי קשר למשקל

גליוש 450

New member
באחד מספרי הפסיכולוגיה

כתוב שאנשים עם כל בעיה גופנית שנחשבת לשלילית בחברה - נוטים להיות מצחיקים ודברנים כדי לגרום למתבונן להתרכז בפניו של האיש ודיבורו ולהסיט מבטו מגופו "הלא מותאם חברתית". אני אישית חושבת שאני בחורה מצחיקה, אבל הופכת לסדאם חוסיין על ספידים כשמעצבנים אותי. לא כולם ככה?

עופר 123

New member
השאלה היא....

האם את מצחיקה כי את גליוש, או שאת מצחיקה כי את שמנה? לו היית שוקלת פחות, האם גם היית מצחיקה פחות? לגבי סדאם חוסיין, מצויין. ככה צריך להתעצבן, ולא ספיד אחד פחות

גליוש 450

New member
כן, גם כששקלתי פחות היה לי אותו הומור.

הומור זה לא משהו שמשתנה. אבל אני לא יכולה לדעת - אם סיפור חיי היה שונה, ולא הייתי גדלה כאישה שמנה - אם חוש ההומור שלי היה אחר.

noush29

New member
סאדם חוסיין על ספידים.....

ME LIKE מזכיר לי את התחשוה שלי בשיחות עם הוט....

solee

New member
אני שמנה ואני לא מצחיקה !

תאמין או לא אני מכירה כמה בלונדיניות ממש חכמות.

עופר 123

New member
פרדון?

סליחה? יש לך יופי של הברקות
. לא חייבים להשכיב את הסובבים מצחוק בכל משפט בכל להיחשב מצחיקים

עקשנית25

New member
מה אתה נעלב בשבילה? :)

זה לא כזה נורא להיחשב לא מצחיק. לא קרה כלום, זה לא פגם :) אני לא בטוחה שאני מצחיקה. אני חייכנית מאוד וחיובית לרוב. וצוחקת די הרבה במהלך היום שלי. אז אולי מתבלבלים. אולי אני מתבלבלת, אבל לא נראה לי שאני כזו מצחיקנית. זה לא משו שנתתי בו את דעתי... ממש.

supersonic777

New member
הכל סטיגמות...רק האדם עצמו אחראי לאיך...

שהוא יתנהג,או בעל חוש הומור וכיו' בזה...אין קשר למשקל או לשום פרט אחר...

SleeplessBeauty

New member
אני נוטה להסכים

אבל בעיקר בכל הנוגע לגברים - נראה לי שאצל גברים זה יותר בולט מאשר אצל נשים, ונראה לי שזה קשור לאיך שילדים מקבלים ילד אחר לחבורה לעומת ילדות. בחבורה של בנות פחות חשוב להיות מצחיקה, לעומת זאת ילד מצחיק יתקבל בשמחה בחבורה של בנים. אה, וכמובן שזה יהיה רק אצל מי ששמן מילדות ולא אצל מי שהשמין בגיל יותר מאוחר, מאחר וזה מנגנון התמודדות של ילדים ונוער. אגב, אני לא מחשיבה את עצמי מצחיקה למדי, למרות שיש לי הברקות מדי פעם. אם הייתי רזה? בטוח שהייתי סנובית לגמרי. בלונדינית, עיניים ירוקות, 1.73, וכוסית?! לא הייתי רואה אפחד ממטר!

עופר כיף לראות ממך יותר

חסרת בפורום אני מעולם לא ערכתי סקר אבל אולי בגלל שהומור הוא הגנה טובה לקשיים בחיים ואולי גם בגלל ששמנים פחות לוקחים את הכל ברצינות(בגלל חוייות שעברו) הם נוטים להיות מצחיקים וחברותיים יותר אם כי אני חייבת לציין שאני כשהיה לי ממש חוסר ביטחון לא הייתי חברותית בעליל

לא עשיתי מחקר

אבל לא חסר שמנים בעלי הומור... אני מאמינה שהומור זו לא תכונה המלווה כל שמן אלא הדרך בה אנו מביעים את עצמנו. ההומור מקל על ההתמודדות והקושי שלנו להיות שמנים כנגד העולם. אני לא מגדירה את עצמי כמצחיקה אבל יש אנשים שיגידו (ואומרים) לי שכן. אני אוהבת לצחוק ואם על הדרך גם מצחיקה אז מה טוב! אני חושבת שזה ששמנים מצחיקים זה בדיוק כמו שכל הסטנאפיסטים בערך מכוערים... אם לא יפים אז לפחות מצחיקים חחח אגב, אילו עוד יתרונות הסטודנטים מנו על להיות שמנים?

עופר 123

New member
הם אמרו ש....

אצל נשים "יש יותר מה לתפוס", ושלשמנים יש יותר נוכחות.

שאלתי כי הזכרת לי משהו...

אתמול בשיעור הראשון בלימודים עם המרצה המשעמם כשאנחנו מנסים להיות שקועים בכל דבר חוץ מהמרצה אחרת נרדם. פתאום חברה שלי משמאלי התחילה לשחק לי ב"מדלדלים", בשומנים שביד. היא ממש התלהבה מהם, אמרה שזה מה זה כיף ומקווה שזה לא מפריע לי כי זו הנאה מבחינתה. הבחורה לשמאלה שהיא רזה אמרה משהו כמו: "אז מה, גם לי יש כאלה" ואני כמובן בחיוך עניתי שלא כמו שלי... אז פתאום נמצא יתרון כיפי לשומן שלי, בלי ציניות או נסיון לצחוק עלי, סתם היה נעים לה כל המושי מושי שביד שלי חחח

עלמה88

New member
כך עובד הראש

מחלק ומקטלג אז אם יש כמה אנשים שהם גם שמנים וגם מצחיקים תמיד ימצא מי שיהפוך זאת לסיבה ותוצאה ויבנה תאוריה סביב ההכללה

לי יש צחוק רועם

או כמו שאמא שלי אומרת "צחוק מתגלגל" אני משעשעת כי אני בחורה משעשעת אני צינית כי אני בחורה צינית לגביי הצחוק הקולני והמתגלגל הוא אומנם מגיע עמוק מבפנים ושאני צוחקת אני צוחקת מכל הלב וכל הקומה יודעת שנאי צוחקת ואני לפעמים תוהה על מה הקולניות שלו האם הוא לתשומת לב? האם לכסות משהו? עדיין תוהה..

הלוואי!

הלוואי ואחוז השומן בגוף או ההיקף שלנו היה קובע את מידת ההומור שלנו. אני בעד לפתוח ועדת מחקר בעלת עדיפות לאומית בנושא! אם מסקנות הועדה יצביעו על קשר ישיר, אזי- *יש לפתוח תוכנית לאומית להשמנת האומה! לא עוד אלימות משתוללת ברחובות, ולא עוד זעם בכבישים! *פתיחת בתי חרושת למתוקים ומאפים בכל עיר בישראל! את הממתקים והמאפים נייבא בכמויות עצומות למדינות אויב. על קוויני-אמן וערב מחווה של מונטי פייטון נחתום את הסכם השלום העולמי!

למעלה