צו ראשון

asaf105

New member
מספיק חרשתי את גוגל מה זה צו ראשון

ובא לי למות ממה שהולך שם לעזאזל למה הצבא כזה מסריח!!! לאיזה רמה הם הגיעו שהם אשכרה צריכים למשש לנו את איברי המין ו"לבדוק" שיש לנו אותם, פשוט השפלה אני בכלל לא הבנתי למה המבחן עברית אמור להיות הכרחי, מה זה יעזור לי בצבא לדעת שאיוושה זה רשרוש?? ושלבלר זה פקיד? ושאט נפש זה גועל נפש??

לאיזה רמה הם הגיעו?

כל צבא בעולם מעביר את הבדיקות האלה, כי כן, הן הכרחיות. ומבחנים בעברית? כדי לראות מה אתה יודע חוץ מבצפר שהוא -לא- ידע כללי.

asaf105

New member
כן ממש נחוץ להם לדעת שיש לי 2 אשכים../images/Emo11.gif

כי עם אשך אחד אי אפשר לתפקד
נו באמת, תהיה ריאלי, גם אם היו לי בעיות באיברי המין, נראה לי שזה היה נראה כזה פשוט?? גם בבדיקות הרפואיות שמגישים לפני, כמו מחלות מין וכאלה או שמא יש לי אשך אחד
כאילו שזה משהו לא ברור ומובהק שאין טעם בשבילו לעשות בדיקה מגוחכת בכזאת השפלה זה באמת בדיקה כאילו בכוונה הם עושים לנו דווקא

תראה

אני לא הולך להנות מהבדיקה הזאת או בכלל מהגיוס והשירות בצה''ל (נראה לי), אבל יש דברים ש-חייבים- לעשות. כן, חייבים לבדוק שכל כולך שלם, יש אנשים ש-אין- להם שני אשכים ו-כן- אני בטוח שזה פוגע בכל מיני תפקודים שלהם. הנה סיבה די מוצדקת, נראה לי. אחד מתוך עשר-אלף בני אדם נולד עם איברי מין זכריים ונקביים חיצוניים וזה די הרבה, אז כן, צריך לבדוק מה יש שם.

noam270

New member
חחחחח על מה הבכי? ../images/Emo6.gif

הלוואי והייתי מקבלת עכשיו! אבל אני אצטרך לחכות כי אני בסוף... אני לא יודעת מה איתכם, אני די מחכה להתגייס לצבא, ולא רק בגלל שזה אומר שאני לא אהיה כפופה למערכת החינוך יותר

enigma14

New member
אני איתך נועם!

הלוואי והייתי מקבלת צו!אבל אני ילידת אב,מה לעשות..אז אני צריכה לחכות.אני גם רוצה להשוות תאריכים!
וחוץ מזה גם אני רוצה כבר לסיים ביץ ספר וקסלר,כן!צבא!זה רק שנתיים (לפחות לבנות) לעומת 12 שנים זה עדיף!

noam270

New member
../images/Emo45.gifכולם שואלים "מתי זימנו אותך" ../images/Emo7.gif

טוב נו, גם זה יבוא

dolev45

New member
אבל זה שתקבלו צו

לא אומר שאתן לא תפסיקו ע מערכת החינוךךך יש לכן איזה שנתיים לעבור
וגם אני לא קיבלתי עוד צו ראשון, אבל לפי דעתי זה טוב אנחנו נוכל לשמוע הרבה סיפורים של הרבה אנשים, ונדע לקראת מה ללכת

noam270

New member
חחח אבל זה אומר שאנחנו לפחות

קרובות ללסיים את ביצפר XD

זה רק אני או ש..

המדינה שלנו ממש לא החלטית מצד אחד כל דבר שצריך לעשות לפי תאריכים,רישיון,תעודת זהות,חוקיות משפטית,אפשרות לשתות הכל הולך על פי התאריך הלועזי אבל מה את הצו גיוס הם עושים לפי העברי

asaf105

New member
כי הגיוס לצבא תלוי בשנה העברית

כמובן שצבא זה אחרי 12 שנות לימוד במערכת החינוך ובגלל ששנת לימודים הולכת לפי שנה עברית אז זה משפיע יותר כי בשנה עברית נכנסות שתי שנים לועזיות וזה יוצר בעיות

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifואני חשבתי שמשהו לא בסדר

איתי כשלא קיבלתי צו ראשון עד שגיליתי שקיבלו כל אלה שנולדו עד כ"ט באדר... בהצלחה או משו כזה?

תשנ"ה../images/Emo47.gif

כןכן, אני מהקטנים! :) כולם מתלהבים מזה שהם קיבלו צו...אני לא מבינה למה. זה הופך את זה שעוד שניה יוצאים מהבי"ס לעולם ליותר אמיתי, וזה פאקינג מפחיד אותי. מבחינתי שפיטר פן יבוא ויחטוף אותי :)

למעלה