חזרת!!!!! מה איתך? התגעגעתי........לא עוזבים ככה לכמה ימים בלי להודיע... שמעת? היום הורים עבר רע......אבל מזל שהציונים זה רק של בחנים ולא של מבחנים... אחרת זה היה רע מאוד.... חולה עלייך!!!!!!! סיון...
גם אני התגעגעתי, בגלל זה חזרתי כל כך מהר. אולי אני אעלם בכוונה כל פעם לפני שיש לך בחינה, ככה תוכלי להתרכז בלימודים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי לי מתי המבחנים הבאים ואני אחזיק לך אצבעות ואם זה לא יעבוד אני אלך לכופף למורים שלך אצבעות... בקיצור, תלמדי כמו שצריך ואל תעשי בעיות, שלא יקראו גם לי ליום הורים הבא... חולה עליך בחזרה צוש
תלמדי טוב למבחן ביום ראשון, כי בבקרים אני מסטול ולא יודע מה קורה איתי... ביום שני בצהרים אני כבר אחזיק לך אצבעות ויהיה בסדר. וכבר הייתי בצ`אט, את יודעת, עכשיו אני הולך לישון קצת. רק שתדעי שיש מישהו שדואג לך... צוש הדואג
ההודעה בלי הנושא בכלל לא הגיעה לפורום ובמקום זה עשיתי את הפאדיחה עם השגיאת כתיב בהודעה למעלה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב, זה סימן שאני עייף אז הלכתי לנוח ביי כולם
איזה מטומטם אתה.... אני בכלל לא אוהבת אותך,אני לא מבינה למה אני עונה להודעות שלך... טוב,אז אם אתה במצב קשה,אולי זה טוב שהלכת לישון... אבל אל תטעה,לא סלחתי..... מה אמרתי לך?פעם הבאה תבוא עירני,נכון?אז תזכור.... אחרת......
לידיעת כולם : אתמול בערב הילדה קיבלה שתי סטירות לחי ומאז היא מדברת אחרת לגמרי... במקרה של התחצפות דומה בעתיד מומלץ לאמץ את השיטה !!! צוש - הורה ומחנך בישראל