מעונינת לשתף בשיפור שחל אצלי
אני יודעת שבתחילה זה ישמע לכם קצת מוזר, אז אני אתן הקדמה קצת אחרת: פעם חברה שהיה לה אסתמה סיפרה לי שלקחה קורס צלילה, המורה אמר לה להכנס ביחד איתו עמוק לים עם כל הציוד, היא אמרה לו אבל איך זה יכול להיות אני לא נושמת, בקיצור היא עשתה מה שהוא אמר לה וצללה ביחד איתו, בתחילה היא באמת נחנקה והיה לה קשה, למרות שיחד עם זאת היא מספרת שנהנתה מהצלילה, בקיצור לאחר שיצאה ועד היום - אין לה אסתמה !! כן האסתמה נעלמה - כאילו שהיא התעמתה עם המחלה פנים מול פנים בשיא הקושי ובעצם ניצחה אותה. ולמקרה שלי, שקרה באמת במקרה: אני הלכתי לסדנת מיכא"ל, זאת סדנא למיקסום פוטנציאל וכישורים אישיים (כמובן שהמקרה היה יכול לקרות בכל סדנא אחרת) ישבתי שם עם ומול קבוצה של אנשים שלכל אחד היתה מוגבלת אחרת, השיעורים הצריחו המון מחשבה דיבור ושיתוף - אני סבלתי מאוד, מאוד, אני לא יכולה לתאר לכם עד כמה, הייתי חוזרת הביתה והמוח שלי ממש היה בוגד בי, המחשבות היו ממשיכות להתרוצץ בראש כאילו שאני עדין מדברת בשיעור, וכך עד השעות הקטנות של הלילה, הייתי מותשת, מותשת זאת המילה, והשיעורים עוד היו פעמים בשבוע, הייתי ממשיכה להשתתף כי אני גם טיפוס דעתן, ואני מרגישה שאני חייבת להביע דעה כמעט על כל דבר, דבר שגרם לסבל נורא - בקיצור כאשר הייתי בשיא של הסבל כאשר הייתי ממש מותשת, שם בדיוק זה קרה, כמו בשיא הטרפיק, פתאום הכל נעצר - ועמד מלכת. מאז הבטחתי לעצמי שתמיד אני אחפש לשים את עצמי במסגרת כלשהיא, ולו אפילו הרצאה הכי קטנה לפחות פעם בשבוע, אני לא יכולה להגיד שזה עבר כליל, אני עדין חוששת להעמיד את עצמי בסיטואציות שאני צריכה להיות פעילה בשיחה, אבל לפחות כמאזינה מהצד, להיות באיזה קבוצה - רק לא ליפול אחורה שוב.