או שניהם ביחד. בשבועות הכנתי צ'וקור מדהים עם תרד מבצק פילאס, ממתכון שמצאתי כאן. (נדמה לי של קארין גורן?) ביקשו ממני להכין למסיבה, וחשבתי הפעם להכין עם גבינות או תפו"א. יש למישהו מתכון למילוי כזה? תודה.
גבינות. כלומר מה שבא לי באותו רגע, שזה אומר: גבינת פטה קוטג' רוקפור מוצרלה גבינה לבנה רכה פרומעז וכו' אני עושה סמטוחה יוצא נהדר לא צריך מתכון למילוי רק לא לשכוח להוסיף פלפל שחור גרוס וביצה לאחד את הגבינות לפעמים גם מוסיפה עשבי תיבול כמו: זעתר טרי או אורגנו טרי