../images/Emo205.gif
יש פה כמה... מששוחחתי עם יאיר על שצר לי המעבר אמר לי שבלאו הכי שזורים החיים במעברים כאלה החיים מורכבים מתקופות כמו קרונות של רכבת אם כן, אין לנו להצטער על המעבר לשלב הבא שס"ה בחרנו בו, והוא הטוב בשבילנו, אלא יש לשמוח שאת השלב הזה חווינו עם אנשים טובים ומקסימים. עצם צער הפרידה מראה שהייתה זו תקופה שראוי להצטער על סיומה. כלומר, שטובה הייתה ובזה- מאושר אני. יש מקומות שאתה מביט בהם לצדדים וממשיך הלאה. יש אנשים שאתה פוגש בהם מחייך קלות וממשיך הלאה. אבל לןא הרבה כמובן, רק כמה מיוחדים אי שם מקומות שאתה עובר בהם ונשאר... כי טוב לך וחם וקשה להמשיך הלאה ונקשר ואוהב... וכשאתה ממשיך הלאה הם ממשיכים איתך עמוק בלב... מכונת הכתיבה שלנו הי% ממודל ישן, %ף על פי כן הי% פועלת די טוב, פרט ל%אחד המקשים שבה. יש בה %רבעים ו%רבעה מקשים הפועילם באופן המניח %ת הדעת %ך %חד המקשים %ינו פועל ומקלקל %ת השורה לעיתים נר%ה כ%ילו החברה פועלת כמכונת כתיבה זו- כלומר ל% כל ה%נשים פועלים כי%ות, %פשר שת%מר לעצמך: "%ין זה משנה שהרי %ינני %ל% %דם %חד, %מנם %ני ל% עושה כלום, %ך גם ל% משבש כלום!" %ל% שבכל ז%ת יש חשיבות, הבסיס לכל צוות הו% שיתוף פעולה מל% של כל %חד עם ה%חרים. לכן להב% %ם תחשוב שהינך רק %דם %חד, שמ%מציו %ינם מוסיפים ו%ינם גורעים, זכור %ת מכונת הכתיבה שלנו.. הלב הומה לחדש, לחדש בלא הרף, לחדש באופן זולף ושוטף מפני שכך הוא הטבע של הנשמה, שתהיה שוטפת כנחל. ויש לי עוד, אבל הם ארוכים אז סרקתי אותם.