צופר פרידה...

שרוך

New member
צופר פרידה...

בס"ד שלום לכולם... אז ככה אחרי 3 שנים של הדרכה הגיע הזמן להכין את הדבר הכי מרגש שיש ... צופר פרידה+ מכתבים לחניכים... אז אנא מכם זרקו כל רעיון אפשרי רק אל תשכחו שאני בן ושאני מדריך לבד רק למזלי שיש לי 3 חניכים... תודה רבה על העזרה.. שרוך

שרוך

New member
תוספת קטנה

בס"ד עוד בקשה קטנה ואחרונה למי שיכול לעלות את הצופר על גבי הפורום או לשלוח לי ב@ אני ישמח כי זה די קשה לדמיין... שרוך

אמממ

אם אתה צריך עזרה בלנסח מכתב, אני יכולה לעזור לך- רק הבעיה שזה לא יהיה אישי ממך...אבל באמת שבכיף
[אני אדבר איתך יותר מאוחר,אוקיי...?]

MyGod7

New member
אם צילמת תמונות

אז קולאז'ים למיניהם...שעון עם קולאז' ו"יש רגעים ששווה לזכור..." וכל מיני כאלה.... אממ...דיסק עם שירים של סוף ופרידה וכאלה... יש כל מיני ערכות כאלה אם אתה מכיר...אבל זה יותר לבנות וזה די פלצני.... הממממ אין לי עוד,סורי. בהצלחה.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

יש פה כמה... מששוחחתי עם יאיר על שצר לי המעבר אמר לי שבלאו הכי שזורים החיים במעברים כאלה החיים מורכבים מתקופות כמו קרונות של רכבת אם כן, אין לנו להצטער על המעבר לשלב הבא שס"ה בחרנו בו, והוא הטוב בשבילנו, אלא יש לשמוח שאת השלב הזה חווינו עם אנשים טובים ומקסימים. עצם צער הפרידה מראה שהייתה זו תקופה שראוי להצטער על סיומה. כלומר, שטובה הייתה ובזה- מאושר אני. יש מקומות שאתה מביט בהם לצדדים וממשיך הלאה. יש אנשים שאתה פוגש בהם מחייך קלות וממשיך הלאה. אבל לןא הרבה כמובן, רק כמה מיוחדים אי שם מקומות שאתה עובר בהם ונשאר... כי טוב לך וחם וקשה להמשיך הלאה ונקשר ואוהב... וכשאתה ממשיך הלאה הם ממשיכים איתך עמוק בלב... מכונת הכתיבה שלנו הי% ממודל ישן, %ף על פי כן הי% פועלת די טוב, פרט ל%אחד המקשים שבה. יש בה %רבעים ו%רבעה מקשים הפועילם באופן המניח %ת הדעת %ך %חד המקשים %ינו פועל ומקלקל %ת השורה לעיתים נר%ה כ%ילו החברה פועלת כמכונת כתיבה זו- כלומר ל% כל ה%נשים פועלים כי%ות, %פשר שת%מר לעצמך: "%ין זה משנה שהרי %ינני %ל% %דם %חד, %מנם %ני ל% עושה כלום, %ך גם ל% משבש כלום!" %ל% שבכל ז%ת יש חשיבות, הבסיס לכל צוות הו% שיתוף פעולה מל% של כל %חד עם ה%חרים. לכן להב% %ם תחשוב שהינך רק %דם %חד, שמ%מציו %ינם מוסיפים ו%ינם גורעים, זכור %ת מכונת הכתיבה שלנו.. הלב הומה לחדש, לחדש בלא הרף, לחדש באופן זולף ושוטף מפני שכך הוא הטבע של הנשמה, שתהיה שוטפת כנחל. ויש לי עוד, אבל הם ארוכים אז סרקתי אותם.

דברים שהיו פה על פרידות

כשנפרדים לפעמים אומרים כל מה שאפשר ולפעמים לא יודעים מה לומר. לפעמים פשוט מביטים זה בזה, אך תמיד מחבקים ומנשקים, לפעמים לוחצים את היד, מחייכים חיוך כזה שקט ומיוחד... לפעמים מהעיניים זולגות דמעות אך תמיד אומרים שלום ולהתראות כשנפרדים לפעמים נזכרים ומדברים על העבר ולפעמים על חושבים ומהרהרים- מה יהיה מחר? אך תמיד מבינים היטב ויודעים, שאחרי הפרידה-תמיד יבואו הגעגועים..." יש מקומות שאתה עובר בהם- מביט לצדדים וממשיך הלאה. יש אנשים שאתה פוגש בהם- מחייך קלות וממשיך הלאה. אבל יש, לא הרבה כמובן- רק כמה מיוחדים אי שם... מקומות שאתה עובר בהם ונשאר- כי טוב לך וחם, וקשה משם להמשיך הלאה. ויש אנשים אתה פוגש בהם- אתה נקשר ואוהב... וכשאתה ממשיך משם הלאה- הם ממשיכים איתך עמוק בלב!!!! "אין זה חשוב באמת להחליט בגיל צעיר מאוד מה בדיוק אדם רוצה לעשות כשיגדל. חשוב הרבה יותר שתחליטו על הדרך בה אתם רוצים לחיות. אם תהיו ישרים עם חבריכם, אם תקחו חלק במאבקים שטובים לאחרים ולא רק לעצמכם, הרי נדמה לי שזה מספיק מה תהיו זה כבר פחות חשוב..." (גולדה מאיר-"חיי'") על כל היפה שעבר וחלף שוב יורד המסך בכבדות, ודמעה חוצפנית תדגדג את האף ותסבול מפיצול אישיות. חציה מתעצב על עבר שנגמר הוא שכח שהיו גם צרות וחציה מאושר ושמח למחר המלא גדותיו בתקוות. כי כן רבותי, זה טבעו של עולם וכל מה שנגמר שוב מתחיל מחדש מעגל שאיננו נסגר... הביטו אל האופק אל המקום בו מתחברים מים ושמיים. הביטו אל האופק ושאפו תמיד להגיע אליו, אל מקום החיבור. וכשתגיעו אליו, תגלו שבעצם נקודת האופק התרחקה, ושוב תביטו אל המקום בו מתחברים מים ושמיים ושוב תשאפו להגיע אליו. כי זו מטרת האדם, להתקדם הלאה, ולשאת מבט אל האופק.

איימו

New member
גרביים ולכתוב........

"מדריכים הם כמו גרביים צריך להחליף אותם מידי פעם"

שרוך

New member
נו אין פה לאף אחד עוד?

בס"ד אין פה עוד רעיונות לאנשים? ד"א למי שמומחה בארכיון יש מצב שאתם מוציאים את השרשור של הפרידה לפני כמה שבועות שהיה שם קטעים של פרידה? שרוך

שרוך

New member
עוד משהו

בס"ד עוד משהו לכולם... האם מחוץ הצופר עשיתם מתנה לחניכים? משהו? שרוך

איימו

New member
עשינו

לקסיקון כזה לפי הא-ב על כל מיני מושגים שקשורים לשבט. וכתבנו בחרוזים. ערב פיז'מות, קומזיץ, טיול. אפשר לתת חולצה עם גלופה יפה (משו שקשור לשבט)

isilme

New member
../images/Emo205.gif

לנו נתנו- 1. לקסיקון כזה של כל הבדיחות הפנימיות של השבט (ויש מלאאא!!!) 2. לוח מחיק כזה יפה 3. פרח וכתבו לנו משו על צמיחה זה היה נחמד מאוד.

למעלה