צ'ופרים למחנה..

aviya001

New member
צ'ופרים למחנה..

תנו רעיונות של צ'ופרים למחנה לכיתה ו'

hadarinke

New member
יש באתר התנועתי

מאגר מושמושים ענקי.. אבל חוץ מזה הנה כמה רעיונות.... -אבקת משאלות כזאת מנצנצים...(קרדיט לי ולטיייינקרבל) -לקחת צמר גפן ובד ולתפור כריות קטנות...(קרדיט לטיייינקרבל) -לקחת דפים ולרשום "בתיאבון ושהאוכל לא יהיה שרוף" ולשרוף טיפה את הדפים בקצוות (קרדיט לי ולטיייינקרבל)

זייוושש

New member
זה ממש לא רעיונות שלה יש מלא אנשים שעוד חיים

לפניה ועשו את זה אז זה ממש לא קרדיט כמו שאת אומרתמ לה!

hadarinke

New member
../images/Emo122.gif זה קרדיט לה כי היא עשתה את זה

והיא הציעה לעשות את זה... את לא צריכה לקחת כל דבר רציני... וחשבתי שאת לא מדברת איתי...אז אל תדברי!

זייוושש

New member
איח..!

למה נראה לך שאני מדברתא יתך רק אמרתי שהיא לא היחידה שעשתה את זה אז שבי בשקט!

hadarinke

New member
ולמי שרשרת את ההודעה?ומה הקשר איח?

אלי. אז אל תתווכחי איתי. ואם את לא מדברת איתי אל תגיבי לי ואל תריבי איתי בפורום זה לא מקום לסכסוכים.

זה כן. אנחנו לא המצאנו את זה.

אבל זה כן. כי אנחנו עשינו מלא כאלה. וזה רעיונות שלנו.

hadarinke

New member
../images/Emo45.gifמחזקת../images/Emo70.gif

דניאלוש LOVE YOU!!

cohen shir

New member
עד כמה ששתיכן מקסימות והכל.....

מצטערת לאכזב אבל אני מכינה צ'ופרים מכיתה ד' כבר..... [עכשיו אני עולה ל-י"ב.... ואוווו איזה וייירדי זה להגיד את זה!
] ולא אתן המצאתן את הצ'ופרים האלה, וגם לא אני..... אבל אני בטוחה ששידרגתן אותם והפכתם אותם למקסימים ומהממים.

בדיוק!../images/Emo70.gif

אנחנו ממש ממש ממש ממש לא המצאנו את זה. אבל כן חזבנו על זה. וכן מימשנו את זה. וכן. הוספנו לזה מלא מלא דברים מאגניבים ו....את לא ממש מאכזבת אותנו

אנשים חולים על בועות סבון.../images/Emo221.gif

ואת גם יכולה לעשות(לכל אחד) קופסא של פילים ולהשים שם עדשים בכל מיני צבעים. ואז לרשום על המכסה: עדש צהוב: מונע כאבי ראש עדש ירוק:.............. עדש כחול:...........

hadarinke

New member
גמאני../images/Emo70.gif

ולא הבנתי.. מה, קופסא של פילים? זה לא גדול? אההההההההההההההה פילים!! FILIM!! של מצלמה

למעלה